I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] 30 kg metafetam.. jaj ne (cementu)

Příspěvekod NajMaxik » 30 pro 2024, 23:38

Vážená komunita a administrátorský tím,

Píšem vám ako sklamaný hráč, ktorý bol nespravodlivo zasiahnutý váhou "systému". Týmto chcem podať oficiálnu sťažnosť na administrátora, ktorý ma zabanoval na serveri CS 1.6 Jailbreak. Preukaz o tejto "osudnej" udalosti nájdete na tomto odkaze: Ban ID 1256. https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1256

O čo ide:
Podľa pravidiel mal môj prehrešok znamenať trest maximálne 10 minút, čo by som prijal s pokorou. Namiesto toho som však dostal ban, ktorý pôsobí, akoby som bol boss drogového kartelu v El Passe. Kde sú tu pravidlá? Kde je tu spravodlivosť?

Toto rozhodnutie ma zasiahlo ako mariachi bez gitary – nespravodlivo, bolestivo a bez možnosti sa brániť. Som len hráč, ktorý si prišiel užiť hru a odísť s úsmevom, no teraz mám pocit, že som skončil na čiernej listine, akoby som pašoval cement cez hranice.

Odporúčanie pre administrátora:
El Admin, viem, že to môže byť náročné, ale odporúčam ti skúsiť trochu relaxu a možno odbornú pomoc. Nechcem nikoho uraziť, ale tvoj banovací prst potrebuje oddych. 30 kg cementu na tvári je dobrý začiatok na to, aby si pocítil váhu svojich rozhodnutí. Avšak, ak hľadáš niečo praktickejšie, pozri si tieto linky:

Psychiatrická pomoc a podpora: https://www.cmhcd.cz/
Nájdeš tu možnosti liečby stresu, tlaku a emocionálnych problémov.
Pomocná linka psychológov: https://linkapsychika.cz
Táto stránka ti ponúka rady a možnosť hovoriť s odborníkmi o všetkom, čo ťa trápi.
Telefónna linka dôvery: 116 123 (bezplatná linka dostupná 24/7)
Ak cítiš potrebu hovoriť o svojich rozhodnutiach, tu nájdeš pochopenie.
Prosím, ber to s humorom a nadhľadom, ale zároveň vážne. Hráči nie sú nepriatelia, sme komunita. Chceme si užívať čas na serveroch a nie čeliť neprimeraným trestom.

Na záver:
Veľmi ma to mrzí a verím, že táto situácia sa dá vyriešiť. Prosím, prehodnoťte môj prípad, a ak je to možné, poskytnite mi opäť prístup na server. Verím, že každý z nás môže urobiť chybu, ale dôležité je, ako sa k nej postavíme.

Ďakujem za pochopenie a vašu odpoveď.

S pozdravom a úctou (aj keď trochu sklamaný),
El Hráč Loco, ktorý túži po spravodlivosti
NajMaxik
Pokročilý
Pokročilý

[Z] 30 kg metafetam.. jaj ne (cementu)

od Rumcajz » 30 pro 2024, 23:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 30 kg metafetam.. jaj ne (cementu)

Příspěvekod odyseenko » 31 pro 2024, 00:21 VIP

ola perrito

ban si dostal od cementa, keďže bol rýchlejší než ja. upozorňoval ťa, nedal si si pokoj. dal som ti kick, potom si sa vrátil a prišlo toto :

Kód: Vybrat vše
2024-12-30 19:51:31    mrdka mrdka mrdka.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats
2024-12-30 19:51:19    skuska ktory admin skor mi da ban za to ze ste mrdky.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats

máš šťastie, že som prehliadol toto :

2024-12-30 19:46:36    to voidova mama.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats

furt, keď si na serveri to vyzerá, akokeby si vysadil Neurol. toľko odo mňa
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod NajMaxik » 31 pro 2024, 01:06

to voidova matka bolo na to čo vo VOICE od teba žena začala kričať:) sám si to spominal alebo niekto kukni si hltv kľudne ti to ti aj vycasujem danu situáciu.... :) hold

Záver: reakcia na to čo išlo z voice keď bol hraC voice .... U ct (člen AT)

El passo in ja die džnero!

odyseenko píše:ola perrito

ban si dostal od cementa, keďže bol rýchlejší než ja. upozorňoval ťa, nedal si si pokoj. dal som ti kick, potom si sa vrátil a prišlo toto :

2024-12-30 19:51:31    mrdka mrdka mrdka.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats
2024-12-30 19:51:19    skuska ktory admin skor mi da ban za to ze ste mrdky.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats

máš šťastie, že som prehliadol toto :

2024-12-30 19:46:36    to voidova mama.    Gamesites.cz ^JailBreak #1    jail_rats

furt, keď si na serveri to vyzerá, akokeby si vysadil Neurol. toľko odo mňa

e. by Odyseenko : dcéra, nie žena.
NajMaxik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seso » 31 pro 2024, 20:10

24/7 nadavas adminom, hracom a celkovo sa nevies spravat. Za 20 dni mas 13 banov za nadavky. Stacilo mi precitat prvy odsek tvojej staznosti, aby som pochopil preco to tak aj je.
Ak si hranie uzivas viac, ked mas ban na chat, tak si ho odbinduj. Ak nie, tak ti odporucam sa zamysliet ci je toto naozaj cesta po ktorej chces ist, pretoze velmi rychlo pri tvojej intenzite banov pridu dlhsie tresty.

Co sa tyka samotnej staznosti, Ody to pokryl za mna. Diky.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod NajMaxik » 01 led 2025, 19:13

Seso píše:24/7 nadavas adminom, hracom a celkovo sa nevies spravat. Za 20 dni mas 13 banov za nadavky. Stacilo mi precitat prvy odsek tvojej staznosti, aby som pochopil preco to tak aj je.
Ak si hranie uzivas viac, ked mas ban na chat, tak si ho odbinduj. Ak nie, tak ti odporucam sa zamysliet ci je toto naozaj cesta po ktorej chces ist, pretoze velmi rychlo pri tvojej intenzite banov pridu dlhsie tresty.

Co sa tyka samotnej staznosti, Ody to pokryl za mna. Diky.

„Amigo, 13 banov za 20 dní? To nie je trest, to je fiesta! Možno nadávaš, lebo máš vášeň, ale každý mariachis vie, že rešpekt robí show.

Ody to 'pokrýva'? Pche, len zahral sólo na gitaru, ale celú kapelu nevypočul!

Skôr sa spýtajte sami seba – ste vy spravodliví? Lebo keď padá tequila, nie každý si ju naleje rovnako.

Pozrime sa na to inak: ak sa hráč cíti ako v El Pase, kde sa každý duel končí streľbou, nie je divu, že niektorí z nás občas vypustia trochu prachu z revolveru. Ale namiesto toho, aby ste sa pýtali, prečo je pištoľ nabitá, možno je čas zamyslieť sa, prečo hráč cíti, že ju musí použiť. Každý má svoju cestu, amigo, a nie každý kaktus na púšti je len pre krásu.

Niekedy stačí otvoriť dvere salónu a ukázať trochu rešpektu. Ban nie je riešenie na všetko – je to len spôsob, ako zahasiť oheň. Ale čo ak by sme namiesto hasenia skúsili zistiť, kto oheň založil a prečo? Možno by stačilo len trochu vody do tej tequily a hneď by bola atmosféra príjemnejšia.

Takže, admini, hráči, amigos – fiesta je pre všetkých. Skúsme to urobiť tak, aby každý mohol hrať svoju hudbu a nikto nemusel tancovať len na tóny svojho banu. A ty, Ody, zahraj niečo veselšie na tú svoju gitaru – nech je tento salón znovu plný smiechu a nie len dusnej atmosféry. “
NajMaxik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod kybik » 01 led 2025, 19:32 VIP

Začni sa správať ako človek, pretože môžeš veľmi rýchlo prísť o možnosť písať do chatu.

Admin postupoval správne.

Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy