I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Rexy | JB #1

Příspěvekod Tokop » 17 led 2025, 01:01 VIP

1. <=[D E L E D]=> STEAM_0:1:48509036
2. Popis situácie - Admin je něco jako rozhodčí na fotbale, no bohužel Rexy si spletl, že není fanoušek, ale rozhočí a sedí většinu času na lavičce.

freak2:
32:15 - Simon si určí na random, kdo z dvojice hráčů vždy bude začínát, když to má vliv na hru a ještě admina přesvědčuje, že to je stejně náhoda a ten mu to odkejve. A to ještě na demu není super věta od Simona "platí to, co minulé kolo.", ale to už je jen taková třešnička na dortu, která je na hltv.

37:15 - Simon řekne, že kdo opustí od teď vozidlo, tak má kill. VIP si změní auto a Rexy řekne: "jakoby neopustil vozidlo, ale ten jo...", nelze seriozně komentovat.

38:15 - Každý z hráčů měl být na jednom políčku, bloku nebo jak to nazval Simon a hráč si ho jen tak přeskočil, Rexy nereaguje, asi si myslel, že hraje CS:GO JailBreak.

freak3:
6:40 - Rexy ukončí VD Birgovi, CT mě pak úmyslně hitne do toho děla, že mě to vyhodí a zabije. Popíšu situaci později, že jsem neměl ani ukončené VD nic a Rexy si trvá na svém, má úplně na salámu.

36:20 - Simon si dává poslední reakce a reakce o výhodu jen tak pro srandu králíkům, protože nás je 6 a chodíme po dvojicích a vždy přežije jeden, takže ty reakce jsou úplně k ničemu a nikdo žádnou nevýhodu ani výhodu vlastně nedostal. Taková základní věc, řekli byste si, Rexy zase nevnímá hru.

46:40 - Simon dával nějaký příkaz, z dema je patrné, že se mi lagla hra, takže není jasné, co se děje. Rexy je mrtev, podle mě pokud někdo něco poruší, tak by mrtvý admin neměl zasahovat do hry pokud Simon úmyslně nenadržuje nebo neřeší danou situaci, protože si ji všiml a přemýšlí, co je správně, jednou o tomhle psal i GustikSarapatka, že je úplně mimo, aby mrtvej admin takto vstupoval do hry, ale whatever, jen jsem na to upozornil a Rexy měl zapotřebí mi začít psát "proč vůbec žiju", já bych se spíš zeptal, proč on vubec adminuje, kdyz tam chodí jen spectovat.

Pak už tam je jen pár takových vtipných kousků jakože CT tam dělá celou dobu bordel, dá dva úmyslné FK, hraje si s CT na barvičkách, kde CT chcípne, Rexy ho za mapu opakovaně upozorňoval na chování, má mít už dávno ban, ale po tom, co jsem ho upozornil, tak ho teda na konci mapy přehodil, aby se neřeklo, další CT se po přehozu ještě napojil zpět, za což by měl mít ban, což se nestalo, ale budiž.

3. Dôkaz: https://easyupload.io/m/d6lspn

*DEAD* (VIP) ReXy ^v^ : JÁ JSEM TĚ UKONČIL TY CYPE

NE NEUKONČIL JSI MĚ, TY CYPE. ;)
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

[Vyřešeno] Rexy | JB #1

od Rumcajz » 17 led 2025, 01:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rexy | JB #1

Příspěvekod Taco » 17 led 2025, 09:59

První demo:
32:15 - Na pořadí určitě záleží. Hráč, který hází jako první, má možnost se při perfektních hodech do cíle dostat dříve než druhý hráč.

37:15 - Hráč měl umřít už při prvním spadnutí ze skútru. Následně se na něj už ani nevrátil a měl umřít znovu, přesto došlo k tomu, že pokračoval v jízdě na jiném autíčku. U té následné kolize pak spadli oba, každopádně měl být už dávno po smrti.

38:15 - Hráč s nevýhodou opustil políčko a měl dostat kill nebo aspoň další nevýhodu.

Druhé demo:
6:40 - Jedná se o FK. Osobně bych při podobné situaci zvažoval, jestli vůbec zabít Hanse, kterého jsi tam blokoval. Při kouknutí na HLTV se ukázalo, že potom, co tě CT z tama vyšoupnuli poprvé, mohl atrakci normálně splnit, což ale z venkovního pohledu, tedy pohledu CT, není jasné. Bez ohledu na to, že do tebe teda nemají co střílet, ale mají upozornit simona, že se v tom kanónu nacházíš.

ReXy tam pak psal něco o skákacím bloku, tak jen pro klarifikaci - když T neoprávněně umře cizím zaviněním od CT, má dostat VD, nehledě na to, jestli je výsledek, že umře na fall damage, spadnutí do kyseliny, přejetí od skútru a nebo zastřelení. Nezáleží na tom.
Později také zmínil, způsobem adminovi neslušícím, že si tě zapojil, což, jak lze vidět na demu, nebyla pravda.

36:20 - Vzhledem k tomu, že na atrakci šli všichni, tak se opravdu nejednalo ani o výhodu ani nevýhodu.

46:40 - Pochopil bych, kdyby to ReXy začal řešit s druhým CT, které na hráče koukalo, ale tady taky úplně nerozumím tomu, čeho tam chtěl admin dosáhnout. Z Rajtyho pohledu ani nebylo vidět, že hráči něco porušili.
Mimo tebou zmiňované adminovo vyjadřování jsem se u této situace pozastavil i nad tímhle:

*DEAD* (VIP) OwWeWo : e je neg-
*DEAD* (VIP) ReXy ^v^ : r

Takovéto doplňování normálně řešíme, netvrdím, že za to musí přijít hned ban, ale minimálně upozornění je na místě, aby v tom hráči nepokračovali, ale aby to dělal admin, který za to má za normálních okolností trestat hráče, mi přijde minimálně zarážející, nehledě na to, že to tam teda od hráčů potom přišlo ještě několikrát a admin nereagoval.

Po zhlédnutí celého HLTV z druhé mapy mě zaujaly i další situace, které tu nebudu rozepisovat, každopádně budou brány v potaz při vyvozování důsledků.

https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1449
Stížnost oprávněná ve všech bodech.
Admin bude potrestán.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy