Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Jb1

Příspěvekod YeaZ » 17 led 2025, 18:29 VIP

https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1451
sem evip hrač
budu rad když rekneš pravdu jak to bylo a to jak si se nechal uniest pretože si nezvladal situaciu
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

[V] Jb1

od Rumcajz » 17 led 2025, 18:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jb1

Příspěvekod whii » 18 led 2025, 10:03

čau, ban si dostal za ten pokus o mfk na mape jail humor kde si si ešte dovolil napisať
2025-01-17 17:39:12 white nechceš pp ?
https://easyupload.io/vulk5q
45.56
Grabol som ťa a hodil o zem, a ty si sa začal ospravedlňovať tým, že si si myslel, že majú dopĺňať, aj keď obaja vieme, že to nie je pravda. :D Nedal som ti ban hneď, čo bola chyba z mojej strany, namiesto toho som ťa nepustil na ďalšiu mapu k CT. Na Steame som sa ďalej radil s iným adminom, ako postupovať pri takejto situácii, a vyzeralo to, že moje riešenie bolo v poriadku.
Avšak neskôr sa mi do rúk dostal nepríjemný dôkaz o tvojom úmyselnom mfk...
https://ctrlv.sk/Lq7Q
Tak sa ti ospravedlňujem, že mi tak dlho trvalo dať ti ban. Nabudúce ti ho nahodím hneď. :D
whii
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod YeaZ » 18 led 2025, 10:21 VIP

to že ty si mysliš že to nebola pravda neznamena ešte že to neni pravda ja som si to myslel to že som niečo napisal katijke na steame ešte neznamena že urobim predsa len pisat si možem čo len chcem viz ešte ktomu ked to je na steame či mylim sa ? :) btw ktomu čiterovy čo ti tam hral u ct sa nebudem vyjadrovat :D smiešne to bolo ale za mfk sa ospravedlnujem nebolo to umyselne ajked si mysliš niečo ine

http://hltv.fakaheda.eu/20312-250117174 ... xy.dem.zip
9:20 dostal som trest že sa nemam pripojit k ct ktory som rešpektoval po tom ako ma premiestnil vec som teda bral ako vyriešenu a hral som u teroristov
18:20 sa znovu pyta white na situaciu ktoru som mu oboznamil že to bola moja chyba a ospravedlnil som sa hračom ktorych som zabil (2dvoch na stene 1 mimo steny ked som bol napadnuty inym veznom sam ten vezen mi to odpustil a 2 hrače ktory byli afk takže neviem kde si pobral že mfk ale chapem že možeš to brat ako mfk to neriešim ja len aby si mal jasne v tom kolko som ich zabil naozaj)
22:00 ctčka sa hraju white to vobec nerieši + ctčka hrozne spamuju mikrofony nadavaju tam ani upozornenie od white som nevidel v chatu
22:50 znovu sa to stalo tym že je white mrtvy a spectuje tak by som čakal aspon grab alebo niečo ale nič neprišlo
od tohto času to doporučujem pozriet až do konca dema aby ste naozaj videli jak white rieši(skor nerieši) situacie na serveru kde mi bola pridelena nevyhoda ktoru som nemal mat ked som si vypytal mikrofon aby som to mohol riešit bol som zabity a nasledne ked som si vypytal dalšie kolo mikrofon mi admin white dal ban za mfk z minulej mapy pretože nedokazal vyriešit situaciu na mape ktora sa ani netykala toho čo sme riešili v chatu

Takže prečo si neriešil ctčka ktore robili hluk nasledne mačkali tlačitka simonove zabili tym niekolko veznov nasledne si tam vzajomne nadavali (aj do farby pleti) a miesto toho mi daš ban za niečo čo si bral za vyriešene len pretože som ta asi naštval a nevedel si čo maš urobit
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod kybik » 19 led 2025, 11:52 VIP

Ban na Humore bol oprávnený, ale myslím si, že to sám dobre vieš.

Čo sa týka HLTV z jail_new_galaxy, pokiaľ to chceš riešiť ďalej, spíš sťažnosť podľa vzoru, tu sme v UB žiadostiach.

Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost