I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Anth | JB #1

Příspěvekod Tokop » 18 led 2025, 21:13 VIP

1. Váš nick a ID - brat VALVE_0:0:1402317896
2. Popis situácie -

smitko:
8:30 - Vězeň má výhodu a je v té šalině, kde se bugne. Admin ho grabem posune, aby nebyl bugnutý. Pak skočí, což ho logicky vyhodí z toho autíčka, protože to tak funguje. Pak se snaží ještě dostat zpátky, kdyby to náhodou byl bug, ale ještě u toho boxuje, i když má zákazy. Simon ho chce zabít, ale Anth ho zastaví. Nakonec ho vrátí pomocí grabu zpátky do autíčka.

smike:
39:20 - Z dema je vidět, že Anth byl celou dobu v centru dění. Mám VD, dojdu za hráčema a boxuju tam do nich asi minutu zatímco Simon vysvětluje atrakci, kterou neumí vysvětlit. Poté umírá a Simona si vezme Anth, já se prostě pohybuju mezi hráčema s neukončeným VD, což vyústí ve FK jednoho hráče (na atrakci s blokama) a na můj FK (atrakce s žebříkama). Admin nesleduje hru, jak se říká, když si nejsem 100% jistý, nezabíjím.

3. Dôkaz - https://easyupload.io/m/inqe11
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

[V] Anth | JB #1

od Rumcajz » 18 led 2025, 21:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Anth | JB #1

Příspěvekod Anth » 18 led 2025, 21:33 VIP

Tokop píše:smitko:
8:30 - Vězeň má výhodu a je v té šalině, kde se bugne. Admin ho grabem posune, aby nebyl bugnutý. Pak skočí, což ho logicky vyhodí z toho autíčka, protože to tak funguje. Pak se snaží ještě dostat zpátky, kdyby to náhodou byl bug, ale ještě u toho boxuje, i když má zákazy. Simon ho chce zabít, ale Anth ho zastaví. Nakonec ho vrátí pomocí grabu zpátky do autíčka.

Byl buglej, tak jsem ho grabem posunul, pak ho to buglo ven, nebo minimálně tak jsem to viděl, tak jsem ho tam grabem dal zase zpátky, aby nedostal kill od CT, že opustil "šalinu". Protože jak jistě víš, tak do ni nemůže vlézt zpátky, když jede.
Že měl zákazy jsem nějak nepochytil, jedním okem jsem byl ve hře a druhým něco řešil.

Tokop píše:smike:
39:20 - Z dema je vidět, že Anth byl celou dobu v centru dění. Mám VD, dojdu za hráčema a boxuju tam do nich asi minutu zatímco Simon vysvětluje atrakci, kterou neumí vysvětlit. Poté umírá a Simona si vezme Anth, já se prostě pohybuju mezi hráčema s neukončeným VD, což vyústí ve FK jednoho hráče (na atrakci s blokama) a na můj FK (atrakce s žebříkama). Admin nesleduje hru, jak se říká, když si nejsem 100% jistý, nezabíjím.

Celou dobu jsem hlídal VDčko, takže jsem moc neposlouchal příkazy starého Simona, proto jsem tedy nepochytil, že jsi neměl ukončené VD.
Kdybys alespoň řekl, že jsi neměl ukončené VD, jediné, čeho jsi chtěl docílit, je dostat FK a jít si stěžovat tady, ale je to tvá volba no.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Tokop » 18 led 2025, 21:36 VIP

No já ti pak psal, že jsem se neúčastnil a pak jsem psal, že jsem měl VD. Z mého pohledu v dema mi přišlo, že nás celou dobu sleduješ, minimálně, když na tebe zrovna koukám, ale znova se mi demo zapínat nechce, nicméně stále platí, když si nejsem jistý, nezabíjím. Nějaký random hráč dostal také FK, což jeho volba nebyla.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod Anth » 18 led 2025, 21:42 VIP

Jediné, co jsi mi psal bylo, že jsi atrakci "nehrál", takže jsi to napsal takovou formou, aby pro mě bylo co nejtěžší si vyvodit, že jsi byl neukončené VD a ty sis tak mohl jít stěžovat.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Tokop » 18 led 2025, 21:47 VIP

pak jsem to pozdeji psal, ale vypadlo mi pismenko

2025-01-18 20:20:54 ja mel v. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_remake

jeden hráč to tam i komentoval

Nicmene ja poukazuju na komplexnější problém, že drtivá většina adminů na těch serverech jen afkuje, jak kdyby tam nebyli, někdy ještě hůř dělají bordel, děje se to nonstop, někdy v prosinci to byl Tanya, kterej delal na serveru bordel a zabijel umyslne CTčka blokem, ale nechtelo se mi to ani nahlašovat a řešit to, že dostanu FK nebo se tam stane něco, co se nemá, když je na serveru admin pomalu každé kolo mě taky nebaví, tam dělat takového prostředníka a každé kolo spamovat, co se stalo špatně. Nicméně nechápu vůbec tenhle směr "jen abys m nahlásil", "tryhardis omg". HLSA, ví, , co a jak řešit a při nejhorším se napíše, admin nedával pozor, sorry, jede se dál. Aspoň vidíš nějakou další situaci, která se může stát.
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod kybik » 19 led 2025, 21:55 VIP

Situácia na jail_rats:
To, že hráč v tej modrej električke skočil, pričom ho to vybuglo von by nebolo až tak hrozné, ale vzhľadom k tomu, že Simon dával zákazy mal dostať kill po tom, čo boxol. Anth napísal, že to nepochytil, takže pevne verím, že by ho zabil ak by o tých zákazoch vedel.

Situácia na jail_beach:
Začnime tým, čo sa pokazilo - Určite si mal mať ukončené VD skôr (hneď v momente, čo si tam boxoval do hráčov počas toho, čo Simon vysvetľoval atrakciu) a určite na to mali buď admini, alebo aspoň CTčka upozorniť. Ďalej, Anth údajne nevedel, že si ti nikto neukončil VD. To ale nemení nič na tom, že mohol ktokoľvek z CT / ostatných adminov Antha upozorniť na fakt, že ti stále nikto neukončil VD. Dávať za vinu túto situáciu len Anthovi nie je správne, pretože to mohlo celé dopadnúť inak, keby ktokoľvek z CT / ostatných adminov dával väčší pozor na hru..

Pevne verím, že bude Anth dávať väčší pozor na hru, aby sa podobné situácie neopakovali.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy