I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] TanyaThe opakovane neoprávnene prehodenie od ct

Příspěvekod Cecooo » 19 led 2025, 19:37 VIP

Zdravim

Chcem sa sťažovať na admina TanyaThe

1cas : 19:30

Mapa : jail_humor

Údajne som otvoril cely a admin ma prehodil

Neotvoril som ich

A keď už to píšem T mali mod predtým box doplnovali si vheelke admin prítomný nezasiahol

A to len jedna mapa.

Prosím o vysvetlenie prečo ma admin prehodil. Žiadne cely som neotvoril
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[V] TanyaThe opakovane neoprávnene prehodenie od ct

od Rumcajz » 19 led 2025, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TanyaThe opakovane neoprávnene prehodenie od ct

Příspěvekod CoderPro » 19 led 2025, 20:16 VIP

Střílel jsi do stěny, na které je tlačítko na open cel(Což na 100% moc dobře víš) a trefil jsi i to tlačítko. Jediné co jsi nebral v potaz bylo to, že jsem byl celou dobu za tebou. Nebyla to 1. blbost co jsi dělal tu mapu, tak jsem ti dal přehoz k T.

K tomu box. modu, byl jsem jediný žijící CT(simon) s několika vzpouřenci, tak jsem jim dal box. Jak jistě víš, jelikož jsem byl živý, tak jsem neměl jak vidět/vědět, že jsou nějaká T v heal roomce. Vlastně je upozornil kolega Marcus, ať vylezou z heal roomky.

Doporučil bych ti to tolik netrollit a zkusit hrát po několika letech normálně.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Cecooo » 19 led 2025, 22:20 VIP

CoderPro píše:Střílel jsi do stěny, na které je tlačítko na open cel(Což na 100% moc dobře víš) a trefil jsi i to tlačítko. Jediné co jsi nebral v potaz bylo to, že jsem byl celou dobu za tebou. Nebyla to 1. blbost co jsi dělal tu mapu, tak jsem ti dal přehoz k T.

K tomu box. modu, byl jsem jediný žijící CT(simon) s několika vzpouřenci, tak jsem jim dal box. Jak jistě víš, jelikož jsem byl živý, tak jsem neměl jak vidět/vědět, že jsou nějaká T v heal roomce. Vlastně je upozornil kolega Marcus, ať vylezou z heal roomky.

Doporučil bych ti to tolik netrollit a zkusit hrát po několika letech normálně.

Wtf kde tam je tlačítko od cel?? Čo to je za blbosť . Ja som deroval šachtu a kúsok zbrojky to je pravda . Logicky viem že si za mnou a ďalší 2 amdini keďže začína kolo akože si myslíš že som taký dement z ebhden otvárať pred tebou cely??? Však to tlačítko od cely je na boxe hore od humor. V zbrojke sú guny kde tam má byť akože nejaké tlačítko dole pri sahcte jak som deroval ???

Nejaká blbosť :D videl si demo ? Lebo som nemal v úmysle nič otvárať jak som ti písal na serveri .... Možno bol niggga alebo čo ale určite som nič úmyselne nejako neotváral nestrieľal schválne nikam
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Cecooo » 19 led 2025, 22:22 VIP

Btw stačilo to na serveri normálne vysvetliť ako admin a nie sa chovať arogantne a povýšenecky máš pravdu že som to pustil na chvíľu po 8 rokoch nepoznám moc mapu a nechcel som písať dementne sťažnosti ktoré na tomto portáli nikdy nikam neviedli keďže každý sa pozná s každým a ten je kamarát s tým a tým a klasika ..... Stojím si za tým že som nič úmyselne nijako neotváral a nemal v pláne škodiť a doteraz som pozeral mapu a to tlačítko je na boxe hore ktorému som bol otoceny chrbtom
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod AJayy » 21 led 2025, 17:50 VIP

Ahoj, k této situaci by byl potřeba důkaz. Každopádně na humoru nesmíš děrovat šachtu, můžeš dát FK a to nikdo nechce a co se týče otevření cel, tak bez důkazu těžce posoudit.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V] TanyaThe opakovane neoprávnene prehodenie od ct

Příspěvekod Cecooo » 21 led 2025, 21:19 VIP

Pohoda, dnes som bol po pár dňoch na serveri a hrala sa spomínaná mapa. To tlačítko tAm fakt je, takže admin konal správne sorry už budem vedieť. Nebol to ale úmysel, aj keď občas kraviny robím .

Takže sťažnosť zbytočná, vyriešené sry
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy