• Stránka 1 z 1
[V] TanyaThe opakovane neoprávnene prehodenie od ct
Zdravim
Chcem sa sťažovať na admina TanyaThe
1cas : 19:30
Mapa : jail_humor
Údajne som otvoril cely a admin ma prehodil
Neotvoril som ich
A keď už to píšem T mali mod predtým box doplnovali si vheelke admin prítomný nezasiahol
A to len jedna mapa.
Prosím o vysvetlenie prečo ma admin prehodil. Žiadne cely som neotvoril
Chcem sa sťažovať na admina TanyaThe
1cas : 19:30
Mapa : jail_humor
Údajne som otvoril cely a admin ma prehodil
Neotvoril som ich
A keď už to píšem T mali mod predtým box doplnovali si vheelke admin prítomný nezasiahol
A to len jedna mapa.
Prosím o vysvetlenie prečo ma admin prehodil. Žiadne cely som neotvoril
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
[V] TanyaThe opakovane neoprávnene prehodenie od ct
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TanyaThe opakovane neoprávnene prehodenie od ct
Střílel jsi do stěny, na které je tlačítko na open cel(Což na 100% moc dobře víš) a trefil jsi i to tlačítko. Jediné co jsi nebral v potaz bylo to, že jsem byl celou dobu za tebou. Nebyla to 1. blbost co jsi dělal tu mapu, tak jsem ti dal přehoz k T.
K tomu box. modu, byl jsem jediný žijící CT(simon) s několika vzpouřenci, tak jsem jim dal box. Jak jistě víš, jelikož jsem byl živý, tak jsem neměl jak vidět/vědět, že jsou nějaká T v heal roomce. Vlastně je upozornil kolega Marcus, ať vylezou z heal roomky.
Doporučil bych ti to tolik netrollit a zkusit hrát po několika letech normálně.
K tomu box. modu, byl jsem jediný žijící CT(simon) s několika vzpouřenci, tak jsem jim dal box. Jak jistě víš, jelikož jsem byl živý, tak jsem neměl jak vidět/vědět, že jsou nějaká T v heal roomce. Vlastně je upozornil kolega Marcus, ať vylezou z heal roomky.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
CoderPro píše:Střílel jsi do stěny, na které je tlačítko na open cel(Což na 100% moc dobře víš) a trefil jsi i to tlačítko. Jediné co jsi nebral v potaz bylo to, že jsem byl celou dobu za tebou. Nebyla to 1. blbost co jsi dělal tu mapu, tak jsem ti dal přehoz k T.
Wtf kde tam je tlačítko od cel?? Čo to je za blbosť . Ja som deroval šachtu a kúsok zbrojky to je pravda . Logicky viem že si za mnou a ďalší 2 amdini keďže začína kolo akože si myslíš že som taký dement z ebhden otvárať pred tebou cely??? Však to tlačítko od cely je na boxe hore od humor. V zbrojke sú guny kde tam má byť akože nejaké tlačítko dole pri sahcte jak som deroval ???
Nejaká blbosť

-
Cecooo - Mistr Yoda
Btw stačilo to na serveri normálne vysvetliť ako admin a nie sa chovať arogantne a povýšenecky máš pravdu že som to pustil na chvíľu po 8 rokoch nepoznám moc mapu a nechcel som písať dementne sťažnosti ktoré na tomto portáli nikdy nikam neviedli keďže každý sa pozná s každým a ten je kamarát s tým a tým a klasika ..... Stojím si za tým že som nič úmyselne nijako neotváral a nemal v pláne škodiť a doteraz som pozeral mapu a to tlačítko je na boxe hore ktorému som bol otoceny chrbtom
-
Cecooo - Mistr Yoda
Ahoj, k této situaci by byl potřeba důkaz. Každopádně na humoru nesmíš děrovat šachtu, můžeš dát FK a to nikdo nechce a co se týče otevření cel, tak bez důkazu těžce posoudit.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
Re: [V] TanyaThe opakovane neoprávnene prehodenie od ct
Pohoda, dnes som bol po pár dňoch na serveri a hrala sa spomínaná mapa. To tlačítko tAm fakt je, takže admin konal správne sorry už budem vedieť. Nebol to ale úmysel, aj keď občas kraviny robím .
Takže sťažnosť zbytočná, vyriešené sry
Takže sťažnosť zbytočná, vyriešené sry
-
Cecooo - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1