I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Mossato | JB #1

Příspěvekod Tokop » 21 led 2025, 22:30 VIP

1. Váš nick a ID - Tokop STEAM_0:1:501280651
2. Popis situácie - CT se zeptá admina jestli může říct nword bez toho aniž by dostal ban:

2025-01-21 21:58:01 (Team) negři. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2025-01-21 21:57:59 (Team) ok. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2025-01-21 21:57:51 (Team) mohu zandat nword bez toho aniz bych dostal ban?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

Admin mu odpoví, že může a CT to napíše do chatu. Následně prosí admina Mossata, aby mu nedával ban, že si chce ještě chvíli zahrát. Mossato mu dovolí jedno kolo. CT další kolo bere simona a dá příkaz "negři skočí z okna", načež dostane slay a ban. Pěkně to vystihlo samotné CT, které řeklo, že mu je vlastně jedno, co udělá, když dostane ban, takže může říct, co chce. Hráč má na svém kontě přes deset banů, a když ho admin ještě upozorňuje, ať nedává MFK, tak asi není nejlepší nápad ho nechávat u CT, když už má mít ban a ví, že ban dostane...

3. Dôkaz - https://easyupload.io/84ox03 2:45
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

[V] Mossato | JB #1

od Rumcajz » 21 led 2025, 22:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mossato | JB #1

Příspěvekod Moderator » 21 led 2025, 23:15 VIP

Ahoj,
tvoje stížnost tedy zpochybňuje co přesně?
Hráč Seqenz ví, že když slovo vysloví, dostane ban (a to přesně proto, že má na kontě přes 10 banů, jak si již sám konstatoval). Slovo vyslovil do teamchatu a ban mu byl udělen.

Nechat ho dohrát ještě 1 kolo byla má volba a v případě MFK za to beru plnou odpovědnost ;). Vím, jak hráč Sequenz jedná a co si dovolí když jsem na serveru? Ano.
Dal MFK? Nedal.
A přesně proto je tvá stížnost na tento postup zcela neopodstatněná.

Přeju mnoho hezkých životních úspěchů Tokope. :)
Scio me nihil scire.
Signature
Moderator
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Tokop » 22 led 2025, 13:32 VIP

Zpochybňuje tvoje postupy. Jak píšeš, Seqenz ví, že když slovo vysloví, tak dostane ban. Ještě se na to ptal. Úmyslně porušil pravidlo = měl být okamžitě potrestán. Je jedno, co je to za prohřešek, jestli je to MFK, FK, nadávky do rodiny, klasické nadávky, opakovaný přehoz atd. Za předpokladu, že se jedná o úmyslné porušení pravidel, tak má přijít okamžitě ban, což se nestalo. Co se stalo? Ano, porušil to znovu, jaké překvapení. Byl začátek kola, kdyby to kolo trvalo přes 20 minut, nechal bys ho tam běhat a simonovat? To jestli dal MFK je zcela irelevantní. Relevantní je, že měl přijít ban, a že se jedná o problémového hráče. Takže psát, že z tohoto důvodu je stížnost neopodstatněná je zcela mimo. Ale už se opakuju. Někdy nevím, jestli píšeme stejným jazykem, mi přijde, že ve většině případů admini reagují úplně na něco jiného, než na co poukazuju.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod Moderator » 22 led 2025, 14:11 VIP

Ty nemáš právo zpochybňovat interní postupy Administrátorů, ty jako hráč (což je mimo jiné krásná pozice pro člověka jako ty, pozn. můj osobní názor) máš právo zpochybňovat moje decizní rozhodnutí a postupy, které mají přímý vliv na server. Tahle situace žádný přímý vliv na server neměla, hráč byl řádně potrestán za své chování.
Každopádně v prvním bodě tvé stížnosti ti dávám za pravdu, že nebylo vhodné hráčovi odvětit "můžeš". ;)

Někdy nevím, jestli píšeme stejným jazykem, mi přijde, že ve většině případů admini reagují úplně na něco jiného, než na co poukazuju.

Tokope, ačkoliv chápu, že labilní člověk s egocentrickým myšlením má značně omezené racionální jednání a vyhodnocování situací, protože se domnívá, že je nejinteligentnějším středobodem celého vesmíru, musím tě ujistit, že už Sokrates si uvědomoval, že člověk nemůže vědět vše, každopádně moudrý člověk si to uvědomuje a to je ten rozdíl mezi tebou a ostatními ;)

... Mimo jiné, pochopil bych, kdyby tuhle stížnost psal hráč, co neví, kde mu hlava stojí ale že to píše bývalý Administrátor, který když něco na serveru zkazí, tak to odpojí, aby se neztrapnil... :D No, ono to vyjde vlastně nastejno.. :lol:

Se srdečným pozdravem,
Moss
Signature
Moderator
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Tokop » 22 led 2025, 14:53 VIP

Moderator píše:Ty nemáš právo zpochybňovat interní postupy Administrátorů, ty jako hráč (což je mimo jiné krásná pozice pro člověka jako ty, pozn. můj osobní názor) máš právo zpochybňovat moje decizní rozhodnutí a postupy, které mají přímý vliv na server. Tahle situace žádný přímý vliv na server neměla, hráč byl řádně potrestán za své chování.
Každopádně v prvním bodě tvé stížnosti ti dávám za pravdu, že nebylo vhodné hráčovi odvětit "můžeš". ;)

Někdy nevím, jestli píšeme stejným jazykem, mi přijde, že ve většině případů admini reagují úplně na něco jiného, než na co poukazuju.

Tokope, ačkoliv chápu, že labilní člověk s egocentrickým myšlením má značně omezené racionální jednání a vyhodnocování situací, protože se domnívá, že je nejinteligentnějším středobodem celého vesmíru, musím tě ujistit, že už Sokrates si uvědomoval, že člověk nemůže vědět vše, každopádně moudrý člověk si to uvědomuje a to je ten rozdíl mezi tebou a ostatními ;)

... Mimo jiné, pochopil bych, kdyby tuhle stížnost psal hráč, co neví, kde mu hlava stojí ale že to píše bývalý Administrátor, který když něco na serveru zkazí, tak to odpojí, aby se neztrapnil... :D No, ono to vyjde vlastně nastejno.. :lol:

Se srdečným pozdravem,
Moss

To co píšeš právě není pravda. Ze situace jasně vyplývá, že to bylo úmyslné, tudíž trest byl na místě a měl přijít hned. A jelikož jsi ho neudělil, tak se jednalo o neférové jednání vůči ostatním hráčům, kteří jsou za to trestáni, i když často nword utrousí omylem, zde to byl jasný úmysl. Pokud hráč bude na serveru spamovat. kriple, debile, kokote, pico, a ty ho nezabanuješ, tak si taky nemám právo stěžovat na postupy adminů?

Normálně dávám stížnosti na pochybení adminů. Nechápu, proč to nedokážete unést a říct, sorry, jede se dál, ale máte neustále potřebu to převádět do osobní roviny, která nemá s hrou nic společného. Proto doufám, že HLSA rovnou vyřeší nevhodné chování admina v této stížnosti.
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod Moderator » 22 led 2025, 15:02 VIP

Absolutně jsi nepochopil, co jsem napsal.... a myslím si, že asi to ani nemá cenu.. Mimo jiné jsem ti v prvním bodě tvé stížnosti dal za pravdu.

K žádnému nevhodnému chování ani výstupu z profesionality z mé strany nedošlo, nechápu tedy, co by mělo HLSA v tomhle případě řešit :)
Nicméně dotkla-li se tě věta týkající se egocentrického labilní člověka, mrzí mě to, každopádně je to můj osobní názor, který nikde a nikomu nevnucuji.

Nechme to už raději na HLSA :lol:
Signature
Moderator
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Tokop » 22 led 2025, 15:07 VIP

Poskytnu takovou pomucku, procti si vsechno, co jsi napsal a predstav si, ze ti to budou psat hraci na serveru a odpovez si sam pro sebe, co z toho by jsi resil, a co ignoroval. To je pekny, ze jsi mi dal za pravdu v prvnim bode stiznosti, ale ja rikam, ze to je cele spatne od hlavy az k pate.
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod kybik » 22 led 2025, 20:54 VIP

Táto situácia nebola vyriešená správne, preto som celú situáciu s adminom prebral, pričom sa ospravedlnil za pochybenie a sľúbil, že sa podobná situácia nebude opakovať. Pevne verím, že nabudúce bude vedieť ako má správne postupovať.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Tokop » 22 led 2025, 21:11 VIP

kybik píše:Táto situácia nebola vyriešená správne, preto som celú situáciu s adminom prebral, pričom sa ospravedlnil za pochybenie a sľúbil, že sa podobná situácia nebude opakovať. Pevne verím, že nabudúce bude vedieť ako má správne postupovať.

Vyriešené.

Situaci ze serveru považuji tedy za vyřešenou. Jen nikde nevidím vyjádření k jeho chování zde ve stížnosti. Tak se chci zeptat, jestli jsi to jen omylem zapomněl k tomu něco napsat nebo mám očekávat taktéž jeho omluvu za pochybení? Díky.

e.Kyber: Prebrali sme spolu všetko, čo sa týka tejto sťažnosti. T.j.: Samotnú situáciu na serveri a taktiež adminov prístup k tejto sťažnosti. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok ma môžeš kontaktovať pomocou PM na webe.
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy