I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Anth

Příspěvekod UsatyVtacik » 01 úno 2025, 22:35 VIP

Dobrý deň,
túto sťažnosť rozdelím do 3 hlavných bodov a taktiež sa ju pokúsim popísať čo najdetailnejšie pre lepšiu prehľadnosť.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. BOD
Tento bod sa týka tohto - jeffthekiller-jb1-neschopnostct-t266208.html
Bohužiaľ som kvôli tomuto nahláseniu "otravoval" už množstvo ľudí. Na základe tohto "otravovania" som sa dobojoval k odpovedi od Antha "Předchozí PP bylo vyřešeno správně. Na tomto demu není nic, co by bylo hodno banu. Situace s tvým přiblížením, na které sis původně stěžoval je jiná než situace vypsané zde. Vyřešeno."

A tu sa dostávame k bodu, kedy chcem Antha požiadať aby mi vysvetlil čo je iné na situácii než na ktorú som si ja sťažoval v časoch 10:04:54 a čase 13:30:00. V obidvoch prípadoch došlo k nebezpečnému priblíženiu, avšak Simon zabil len mňa v čase 13:30:00. To znamená, že buď mne dal FK alebo nadržiaval Tčku, ktoré nezabil (v čase 10:04:54).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. BOD
Tentokrát sa to týka tohto - eresei-jb1-fk-t266244.html
Pri tomto nahlásení časujem: 24:50 - padol Simon, všetci si veselo utekáme a ja si do toho pár krát boxnem. Bol som dosť ďaleko od CT avšak sa rozhodol zastreliť mňa napriek tomu, že iní vezni boli veľmi veľmi aleže veľmi blízko pri ňom. Na druhú stranu ak niekoho napadne že som sa snažil zaútočiť na CT (čož určite napadne) tak v danom okamihu boxla aj zebra presne na tom istom mieste a čase ako aj ja, avšak Simon zabil len mňa.

Od Antha prišla odpoveď "Osobně se CTčku nedivím, že tě zabil, i když by zde mohl padnout argument, že jsi od něj byl daleko, také bych tuto situaci vyhodnotil jako pokus o napadení a zabil tě. Vyřešeno."

A tu dostávame k problém toho, že kontrolor sám PRIZNÁVA, že "i když by zde mohl padnout argument, že jsi od něj byl daleko". Reku dobre, povedzme, že došlo k "pokusu" o napadnutie aj keď som bol 3 kilometre vzdialený. Tu sa chcem opýtať, prečo potom CTčko nezabilo aj tú zebru, ktorú spomínam v nahlásení, za pokus o napadnutie? Ale CT zabilo len mňa. To znamená, že buď mne dal FK alebo nadržiaval Tčku, ktoré nezabil (24:54:45-Zebra boxuje omnoho bližšie k CT ako ja).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. BOD
Tento bod sa týka tohto dema - http://hltv.fakaheda.eu/20312-250127204 ... sh.dem.zip
Pôvodne som to chcel s týmto demom vzdať, avšak po dnešnom pripojení Antha na server, kedy hneď začal upozorňovať CTčko deekay na to, nech zlezie zo skútru... nehovoriac o tom, že Anth nemohol mať ani páru či ten skúter má dovolený alebo nie (demo nájdem, ale nemyslím si, že je potrebné).

A týmto sa dostávame k problému, na deme v čase 34:30 si Anth berie skúter (ktorý nemá od Simona dovolený) a následne v čase 36:35 dáva so skútrom TK, síce neúmyselný ale dáva. Už keď chcem niekoho na niečo upozorňovať tak to nebudem robiť sám, no nie?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na základe uvedených bodov žiadam o prehodnotenie situácii. V každom zo spomenutých bodov sú jasne viditeľné nezrovnalosti v posudzovaní rovnakých alebo veľmi podobných situácií.

Nadržujú CTčka iným Tčkám alebo nadržuje Anth CTčkám?
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

[V] Anth

od Rumcajz » 01 úno 2025, 22:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Anth

Příspěvekod Anth » 01 úno 2025, 23:11 VIP

Čau, nemám moc času, takže jen ve zkratce.

A tu sa dostávame k bodu, kedy chcem Antha požiadať aby mi vysvetlil čo je iné na situácii než na ktorú som si ja sťažoval v časoch 10:04:54 a čase 13:30:00.

Podívej se na ty situace sám a dojde ti, co je jiné, pokud to tam nevidíš, tak jde o to, že je rozdíl, když Simon řekne hráči, aby slezl dolů a pak mu vleze na místo dopadu, to nemůžeš brát jako nebezpečné přiblížení. V některých situacích stačí použít mozek a nebudeš se kolikrát ani muset ptát. :)

prečo potom CTčko nezabilo aj tú zebru, ktorú spomínam v nahlásení, za pokus o napadnutie?

Nevím, nemám věšteckou kouli, asi si ho prostě nevšiml tak ho nezabil, není důležité že ho nezabil, je důležité, že zabil tebe, když bylo očividné, že šlo o pokus o napadení.

nehovoriac o tom, že Anth nemohol mať ani páru či ten skúter má dovolený alebo nie

To je jedno, dělal s ním hluk. :)

a následne v čase 36:35 dáva so skútrom TK

Byl jsem Simon a Jeff mi vlezl za skůtr když jsem couval no, příště si koupím parkovací senzory...
Mimochodem, jako Stavitel jsem ten skůtr měl dovolenej a stavěl jsem atrakci, to ti klidně potvrdí i Rajty.
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anth » 01 úno 2025, 23:16 VIP

Byl jsem Simon a Jeff mi vlezl za skůtr když jsem couval no, příště si koupím parkovací senzory…

*Byl jsem Stavitel.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod UsatyVtacik » 01 úno 2025, 23:37 VIP

Dobre, vidím aroganciu v tvojich odpovediach.

"V některých situacích stačí použít mozek a nebudeš se kolikrát ani muset ptát." - Kdybys ho skusil použiť treba ty, tak bys zjistil, že jsem si dal tu námahu a vypsal ti dva KONKRETNI časy, pretože viem, že nejseš nejostrejší tužka.

"Nevím, nemám věšteckou kouli, asi si ho prostě nevšiml tak ho nezabil, není důležité že ho nezabil, je důležité, že zabil tebe, když bylo očividné, že šlo o pokus o napadení." - Aha, takto funguje PP tvrdíš, áno? Týmto si sa usvedčil že nadržuješ proti mne :P

"Byl jsem Simon a Jeff mi vlezl za skůtr když jsem couval no, příště si koupím parkovací senzory...
Mimochodem, jako Stavitel jsem ten skůtr měl dovolenej a stavěl jsem atrakci, to ti klidně potvrdí i Rajty."
- nebol si Simon, stále si bol len stavitel, avšak Simon ti predal slovo. Skúter si nepotreboval ku stavbe atrakcie a počas celého kolo si sa ho neopýtal zda li si múžeš skúktr vzít (ani voice ani chat), discord a podobne mňa nezaujíma :) Z môjho pohľadu ti tam Jeff vliezol naschvál, prečo si ho neprehodil? Napríklad?

"To je jedno, dělal s ním hluk."
- jedine toto ti beriem a uznávam :)

Keď už riešiš PP, tak to rob poriadne alebo vôbec. - Ver či never, nestačí, že si pozrieš polovicu vyčasovaných vecí a na základe toho usúdiš verdikt.
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UsatyVtacik » 01 úno 2025, 23:46 VIP

Pardon za spam, ale ešte sa doplním.

Teraz píšeš - Nevím, nemám věšteckou kouli, asi si ho prostě nevšiml tak ho nezabil, není důležité že ho nezabil, je důležité, že zabil tebe, když bylo očividné, že šlo o pokus o napadení.
V PP si napísal - Osobně se CTčku nedivím, že tě zabil, i když by zde mohl padnout argument, že jsi od něj byl daleko, také bych tuto situaci vyhodnotil jako pokus o napadení a zabil tě.

Tak bolo to očividné alebo diskutabilné? Protirečíš sám sebe.

Kontrolór, ktorý napíše že: "není důležité že ho nezabil, je důležité, že zabil tebe" keď sme spravili identickú vec obaja, by mal prejsť opätovným školením. - dôkaz že na mne Anth "sedí"
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Rajtyy » 02 úno 2025, 00:06 VIP

UsatyVtacik píše:
"Byl jsem Simon a Jeff mi vlezl za skůtr když jsem couval no, příště si koupím parkovací senzory...
Mimochodem, jako Stavitel jsem ten skůtr měl dovolenej a stavěl jsem atrakci, to ti klidně potvrdí i Rajty."[/u][/b] - nebol si Simon, stále si bol len stavitel, avšak Simon ti predal slovo. Skúter si nepotreboval ku stavbe atrakcie a počas celého kolo si sa ho neopýtal zda li si múžeš skúktr vzít (ani voice ani chat), discord a podobne mňa nezaujíma :) Z môjho pohľadu ti tam Jeff vliezol naschvál, prečo si ho neprehodil? Napríklad?

Tolik povyků pro nic a jsem tu i tak zmíněný, tak tu k tomu času, kde jsem zainteresovaný taky něco napíšu. :(
(BTW: Píšeš tu něco o nadržování a stěžuješ si jen na jednoho z adminů, kteří byli v danou dobu na serveru, tak nevím potom :) )

Věc číslo jedna: Nevidíš ani admin chat, ani náš steam, ani naše věci na ts. Celkem dost odvážné tvrdit že tě to nezajímá, když si na to reálně stěžuješ :D Měli jsme tam uvolněnější atmosféru, ale v rámci pravidel a vše se tam řešilo jak mělo. Např. Roza byl po druhém failu přehozen s totožným problémem. Kde je tedy v čem pak problém? Skutr jsem mu dovolil já.

Věc číslo dva - když k němu couval a Jeff umřel a sám si napsal: " Z môjho pohľadu ti tam Jeff vliezol naschvál " - Ano z tvého pohledu. Z mého pohledu nebylo vidno, z pohledu Antha těžko, když couval. Tak jak jsme ho mohli přehodit?

Jen dodám takový point na závěr: "V každom zo spomenutých bodov sú jasne viditeľné nezrovnalosti v posudzovaní rovnakých alebo veľmi podobných situácií."
- Do jisté míry máš pravdu, ale ne tak jak to tady prezentuješ ty. Nelze všechny situace vyřešit úplně stejně, i kdyby byly z 99,9% úplně stejné. :)

Strašně rád bych se ti vyjádřil i ke zbytku, ale ty body se mě už netýkají, tak tím moje výpověď končí.

Dobrou noc :)
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Anth » 02 úno 2025, 04:59 VIP

UsatyVtacik píše:Pardon za spam, ale ešte sa doplním.

Teraz píšeš - Nevím, nemám věšteckou kouli, asi si ho prostě nevšiml tak ho nezabil, není důležité že ho nezabil, je důležité, že zabil tebe, když bylo očividné, že šlo o pokus o napadení.
V PP si napísal - Osobně se CTčku nedivím, že tě zabil, i když by zde mohl padnout argument, že jsi od něj byl daleko, také bych tuto situaci vyhodnotil jako pokus o napadení a zabil tě.

Tak bolo to očividné alebo diskutabilné? Protirečíš sám sebe.

Kontrolór, ktorý napíše že: "není důležité že ho nezabil, je důležité, že zabil tebe" keď sme spravili identickú vec obaja, by mal prejsť opätovným školením. - dôkaz že na mne Anth "sedí"

Napíšu k tomu jen tolik, že nemám důvod brát tvoje nahlášení jinak než ostatní, spíš bych řekl, že Ty neumíš uznat fakt, že jsem to jedno PPčko vyřešil v prospěch Jeffa a od té doby ti ležím v žaludku, k té tužce se raději nevyjadřuju, k těm dalším věcem taky ne, Rajty už to vypsal a u mě by to bylo jako mluvit do zdi, protože ty nedokážeš pojmout smysluplný argument a vše bereš jako “aroganci”.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod UsatyVtacik » 02 úno 2025, 08:25 VIP

Tolik povyků pro nic a jsem tu i tak zmíněný... - spomínam všetkých hráčov na JB1 príďte sa vyjadriť aj keď nemáte k čomu.

(BTW: Píšeš tu něco o nadržování a stěžuješ si jen na jednoho z adminů, kteří byli v danou dobu na serveru, tak nevím potom :) ) - Anth zrazil iné CTčko? Zrazil. Anth mal skúter bez dovolenia? Áno mal. Neviem, koho iného by som mal nahlásiť?

Věc číslo dva - když k němu couval a Jeff umřel a sám si napsal: " Z môjho pohľadu ti tam Jeff vliezol naschvál" - Ano z tvého pohledu. Z mého pohledu nebylo vidno, z pohledu Antha těžko, když couval. Tak jak jsme ho mohli přehodit? - Výborne, možno si práve ty osobne mal k tomu pridať tie nadávky, ktoré padali od neho do vodiče chatu počas dema? Hmm asi máš pravdu

Keď ti nedošlo, ja neriešim prehodenie Jeffa, ale to, že Anth dal TK. To s prehodením bola úvaha. Ale ďakujem že si spomenul ostatných, uvidíme čo sa s tým dá robiť. Ja keby dám TK so skútrom a ešte tak, že admin nevedel že ho mám dovolený/nedovolený skončil by som pri najlepšom s prehodením k T. :) A určite by som taktiež dostal hneď po druhej nadávke Kick :)

Taktiež pri nahlásení s Ereseiom boli prítomní 5ti admini a natož mi dal Eresei FK.. To mám podľa teba , Rajty, dať sťažnosť na všetkých piatich?

Dodaj dôkazy že si mal dovolený skúter, inak to je prd do vetru. Ja som dodal, že si nemal :)
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod UsatyVtacik » 02 úno 2025, 08:39 VIP

++ tá istá mapa + nasledujúca mapa. Na serveri ostávajú admini Rajty a Anth. Jeff začína s provokáciami a nazýva má "močálom". No od Vás neprišlo ani len jedno upozornenie.. Pretože je to práve Váš kamoš? (Zas to je úvaha tak sa zdržme komentovania). Nebudem časovať a nahlasovať, len mi prišlo vhodné na to poukázať už keď sme tu.
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Anth » 02 úno 2025, 10:25 VIP

Močál je bažinatá oblast s mělkou stojatou vodou, hustou vegetací a mokrou půdou. Často se vyskytuje v nížinách, kolem řek nebo jezer.

To za toto máme dávat bany? :lol:
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod UsatyVtacik » 02 úno 2025, 10:34 VIP

4. BOD

Anth píše:
Močál je bažinatá oblast s mělkou stojatou vodou, hustou vegetací a mokrou půdou. Často se vyskytuje v nížinách, kolem řek nebo jezer.

To za toto máme dávat bany? :lol:

V tomto okamihu sa Anth priznal, že vedome nechal hráča JeffTheKiller aby má urážal :). Demo dodám poobede.
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Anth » 02 úno 2025, 10:42 VIP

Já se jen zeptal, jestli je pro tebe bažina urážka a něco, co se banuje. :)
Už se nebudu vyjadřovat, je to furt to stejné dokola.

Počkej na HLSA a zkus nespamovat.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod UsatyVtacik » 02 úno 2025, 16:23 VIP

DOPLNENIE

4. BOD

Situácia sa týka toho istého dema ako aj v bode č. 3. Problém nastáva v tom, že o 41:04 Anth zisťuje, že som naňho podal sťažnosť a začína so sarkastickými/arogantnými narážkami v čom ho veselo podporuje Jeff, ako v chate tak aj vo voice chate (až do doby cca 42:20). (Rajty - nahlasujem Antha, lebo on si to všimol, teda aspoň na základe jeho reakcie, ty si si to všimnúť nemusel, takže nenadržiavam neboj sa)

Ako som to už vyššie napísal, po oznámení tejto situácie Anthovi by sme márne čakali reakciu typu že si to nevšimol alebo že ho upozornil na jeho discorde (tam, kde mu Rajty dovolil aj skúter). Skôr to budí dojem, že presne vedel o čom hovorím. Avšak prišla správa s definíciou močála. Teda nepriamo potvrdil že mu nevadilo, že ma na serveri urážal. :) Čoho je dôkazom aj demo, so spomínanými časmi od 41:00, kde spoločne s Jeffom o mne diskutujú.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5. BOD

Tento bod sa týka tohto dema - http://hltv.fakaheda.eu/20312-250131195 ... ty.dem.zip
V tomto deme je veľmi úsmevné ako často Ctčko hádže flash. Teda môžme povedať že je to neschopnosť CT. Vec na ktorú chcem poukázať je to, že ANTH ho začal na to upozorňovať AŽ po príchode HLSA-Ajay, takže Anthovi to nevadilo plus mínus 14 minút. Urobte si nato názor sami, avšak pointa je jasná. Ban mal prísť tomuto hráčovi omnoho skôr. :)

Taktiež som to aj nahlásil, nebojme sa - jeffthekiller-jb1-neschopnostct-t266255.html

Na ďalšie veci v tomto topicu už nebudem reagovať, aby som sa, ako Anth povedal, skúsil zdržať spamu.
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Anth » 02 úno 2025, 16:26 VIP

Ody ho za flashe řešil, já neměl co řešit, s příchodem Ajaye to nemělo nic společné.
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod AJayy » 02 úno 2025, 18:46 VIP

Ahoj, tož dáme se práce.

1. BOD - Co se týče času 10:04 je to spíše na upozornění aby Jeff dával větší pozor, úmyslné nadržování to není. Ohledně času 13:30 jsem se vyjadřoval v předchozí stížnosti.

2. BOD - Z Eresiova pohledu jde vidět, jak se ho snaží napadnout mnohem více vězňů a rozhodl se zabít pouze tebe a ostatním hráčům nadržoval. Zde příště kontrolór zvolí ban k CT.

3. BOD - Rajty dle svých slov mu skútr povolil a já mu budu věřit. Admin s tím nedělal žádné vylomeniny, ani žádné naschvály. To, že Jeff šel za něj a umřel, je jeho problém. Zpětná zrcátka na skútru žel bohu ještě nemáme. :?

4. BOD - Nepřijde mi, že by se ti admin výslovně vysmíval a podobně.

5. BOD - To nemáš vyčasované a co jsem letmo proletěl, tak Jeffa za toto řešil Ody a následně já.

Pokud máš další dotazy, tak je směřuj do PM, zpráv je tu víc než je potřeba.

Vyřešeno.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy