• Stránka 1 z 1
[Prijatý] Žádost o práva na Furien 1
Ahoj, rád bych si znovu po cca dvou letech požádal o admin práva na serveru Furien 1, první žádost mi nevyšla skrze aktivitu, tak tentokrát by to už vyjít mohlo.
Jméno ve hře: NL-Cl3ver
Jméno na forum: Cl3ver ucp.php
Věk: 20 let
Steam nick: mates66624
Steam ID: STEAM_0:0:526227910
Hlstats: https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649 ... ayer=69512
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jelikož hraju 1.6 tak 12 let, tak jsem kdysi něco měl, ale za posledních pár let jsem neměl žádný ban, ani za chat. Na urážky apod. jsem vyspěl
Tak abych vám pověděl něco o sobě
Zdravím, jmenuji se Filip, je mi 20 let. Minulý rok jsem uspěšně odmaturoval obor Autotronik a aktuálně si dělám nástavbu na obor Autoelektrikář. Jelikož chodím na takové obory, tak je asi i očividné že mám rád auta
. Většinu času jsem bud u počítače a aktuálně jsem začal dost často hrát 1.6 a když nejsem na počítači, tak bud sedím v autě a nebo jsem v gymu.
Proč bych chtěl na GS adminovat ? Chtěl bych na serveru adminovat skrze to, že mi dost často kazí hru hráči kteří campí a je to častým důvodem mého odpojení ze serveru, každopádně bych chtěl i ostatním hráčům zpříjemnit hru už jen díky tomu že bych se o to staral.
Děkuji za váš čas strávený čtením mojí žádosti o admin práva. Předem děkuji za odpoved. Cl3ver
Jméno ve hře: NL-Cl3ver
Jméno na forum: Cl3ver ucp.php
Věk: 20 let
Steam nick: mates66624
Steam ID: STEAM_0:0:526227910
Hlstats: https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649 ... ayer=69512
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Jelikož hraju 1.6 tak 12 let, tak jsem kdysi něco měl, ale za posledních pár let jsem neměl žádný ban, ani za chat. Na urážky apod. jsem vyspěl

Tak abych vám pověděl něco o sobě

Proč bych chtěl na GS adminovat ? Chtěl bych na serveru adminovat skrze to, že mi dost často kazí hru hráči kteří campí a je to častým důvodem mého odpojení ze serveru, každopádně bych chtěl i ostatním hráčům zpříjemnit hru už jen díky tomu že bych se o to staral.
Děkuji za váš čas strávený čtením mojí žádosti o admin práva. Předem děkuji za odpoved. Cl3ver

- Cl3ver
- CS 1.6 Admin
[Prijatý] Žádost o práva na Furien 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Furien 1
Ahoj
Pridaj si ma na steame
V riešení
Pridaj si ma na steame
V riešení
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Mohl bych poprosit tvůj steam nickname ? Nemůžu tě najít.
- Cl3ver
- CS 1.6 Admin
Prijatý
Vitaj späť
Vitaj späť
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
• Stránka 1 z 1