• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V] Albus Rab1ndore/D2O1/zevraj Wallhack
detaily banu
Nickname Albus Rab1ndore
Herni ID STEAM_0:0:765217297
SteamCommunity ID 76561199490700322
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheat [WallHack]
Zabanován dne 10.02.2025 - 23:41:24
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od .SyS.T3m.
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
Poprosím chceck demo CHH v nejakom rozumnom čase a potom aj osrpavedlnenie od Systema.
Ďakujem.
Nickname Albus Rab1ndore
Herni ID STEAM_0:0:765217297
SteamCommunity ID 76561199490700322
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheat [WallHack]
Zabanován dne 10.02.2025 - 23:41:24
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od .SyS.T3m.
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
Poprosím chceck demo CHH v nejakom rozumnom čase a potom aj osrpavedlnenie od Systema.
Ďakujem.
- 1iii
- Amatér
[V] Albus Rab1ndore/D2O1/zevraj Wallhack
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Albus Rab1ndore/D2O1/zevraj Wallhack
Demo ti doložím čo najskôr sa bude dať
Užívaj ban

- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
To čo je za prístup?
Že užívaj BAN... keďže si mi ho dal omylom - neschopnosťou, tak to sem pridaj bez zbytočných ironických komentárov.
Že užívaj BAN... keďže si mi ho dal omylom - neschopnosťou, tak to sem pridaj bez zbytočných ironických komentárov.
- 1iii
- Amatér
Máš dočasný UB. Admin sa do budúcna zdrží zbytočných a ironických poznámok a dodá dané demo z chh sekcie
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
ďakujem...
- 1iii
- Amatér
Nick: Albus Rab1ndore
ID: STEAM_0:0:765217297
Dôkaz: https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/RHI3 ... VUMMFCJYTV
rabitka.dem --> 33:25:75 - Hráč vkročil na Site (B) bez toho aby vedel o hráčovi, začal tam náhle pozerať. S tým že o ňom "vedel / nevedel" naschval vyskočil či ho náhodou neuvidí. Aj keď o nom nemal ako vedieť (celú cestu bližšie k bombe) pozeral na záhradu aj keď "videl" že tam nie je nikto no stále tam pozeral.
rabiiin.dem --> 127:40 - Ta samá situácia, mohol počuť že sa však hráč pohybuje, no však nemohol presne určiť jeho polohu na základe zvuku, kedže pomocou "Admin ESP" je vidieť, že hráč po chvíľke sa prestal hýbať a stál tam po celý čas, čo na neho Albus čakal. Hýbal sa do momentu, keď vedel že ho neuvidí, náhle ako sa hráč pohol strelil (Prefirol) do steny, tak aby dostal hit.
rabin.dem --> 100:47:50 - Hráča mohol vidieť pretože predtým hodil "flash" no aj cez ten flash, hneď pozeral na tu časť, kde sa nachádza (nič neobvyklé) no zároveň nič čo by mohol očakávať, buďto len náhoda alebo len šťastie. Každý nech posúdi podľa seba, no za mňa mi to príde divné. Po tom čo všetko predviedol.

ID: STEAM_0:0:765217297
Dôkaz: https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/RHI3 ... VUMMFCJYTV
rabitka.dem --> 33:25:75 - Hráč vkročil na Site (B) bez toho aby vedel o hráčovi, začal tam náhle pozerať. S tým že o ňom "vedel / nevedel" naschval vyskočil či ho náhodou neuvidí. Aj keď o nom nemal ako vedieť (celú cestu bližšie k bombe) pozeral na záhradu aj keď "videl" že tam nie je nikto no stále tam pozeral.
rabiiin.dem --> 127:40 - Ta samá situácia, mohol počuť že sa však hráč pohybuje, no však nemohol presne určiť jeho polohu na základe zvuku, kedže pomocou "Admin ESP" je vidieť, že hráč po chvíľke sa prestal hýbať a stál tam po celý čas, čo na neho Albus čakal. Hýbal sa do momentu, keď vedel že ho neuvidí, náhle ako sa hráč pohol strelil (Prefirol) do steny, tak aby dostal hit.
rabin.dem --> 100:47:50 - Hráča mohol vidieť pretože predtým hodil "flash" no aj cez ten flash, hneď pozeral na tu časť, kde sa nachádza (nič neobvyklé) no zároveň nič čo by mohol očakávať, buďto len náhoda alebo len šťastie. Každý nech posúdi podľa seba, no za mňa mi to príde divné. Po tom čo všetko predviedol.

- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
Ako sorry, ale keďže sám viem, či som mal cheaty, ci nie môžem sa rovno vyjadriť.
Nemám teraz čas pustiť demá, ale už tie popisy sú nejasne a neisté. Divné hity alebo strieľať naslepo podľa zvuku alebo radaru je na ban hej? Som zvedavý na CHH.
Myslel som ze máš na viac chlapče.
Nemám teraz čas pustiť demá, ale už tie popisy sú nejasne a neisté. Divné hity alebo strieľať naslepo podľa zvuku alebo radaru je na ban hej? Som zvedavý na CHH.
Myslel som ze máš na viac chlapče.
- 1iii
- Amatér
Ešte taka vec k prvej situácii, že keď idem defus a na steame mi cinknu 2 správy ze "záhrada"... co si myslíš ze urobím? Áno.. presne toto.
- 1iii
- Amatér
Kľudne nech sa CHH vyjadria, sám som zvedavý čo povedia, ale kedže ti niekto radil tak je to stále považované za WH, pokiaľ sa nemýlim.
- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
Obvinil a zabanoval si ma za WH, pričom aj v popisoch si sám neisto pripúšťal, že to nemusí byť pravda. Teraz, keď som bol úprimný a vysvetlil JEDNU situáciu z troch smiešnych, sa to snažíš prekrútiť. To, že som dostal informáciu od spoluhráča, nemá nič spoločné s WH. WH znamená ako iste vieš vidieť cez steny.
A keď ešte sám napíšeš, že si zvedavý... ja už neviem fakt čo dodať...
A keď ešte sám napíšeš, že si zvedavý... ja už neviem fakt čo dodať...
- 1iii
- Amatér
- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
Takže z 3-hodinovej hry som si presne v týchto troch situáciách zapol WH na sekundu... Zaujímavá logika. Rád by som upozornil hlavného admina, aby si pozrel admin chat a vyjadrovanie Systema.
Ďakujem
Ďakujem

- 1iii
- Amatér
Myslíš, že teraz budem 3h pozerať ako raz za čas zapneš lebo inak nedokážeš trafiť nikoho ? To je úbohe, nebudem venovať toľko času jednému hráčovi, keď to nie len 1 povinnosť
Robil som čo som uznal za vhodne, podľa Banlistu tiež nie si žiadny svätý hráč..
Kľudne nech sa pozrú a nech robia čo uznajú za vhodne, ale to nech ptm platí aj k tebe a tvojej hre.

Kľudne nech sa pozrú a nech robia čo uznajú za vhodne, ale to nech ptm platí aj k tebe a tvojej hre.
- BestOfP1K0
- CS 1.6 Admin
Nejde o to, či niekto venuje 3 hodiny skúmaniu mojej hry, ale o to, či bolo rozhodnutie spravodlivé a podložené dôkazmi. Ak si myslíš, že som mal WH, malo by to byť jasne vidieť, nie len na troch náhodných momentoch z celej hry. Od komentovania banlistu po vyjadrenia v admin chate a takisto tu na fóre...
Od admina sa predpokladám vyžaduje iný prístup... CHLAPČE.
Len pokračuj...
Od admina sa predpokladám vyžaduje iný prístup... CHLAPČE.
Len pokračuj...
- 1iii
- Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2