• Stránka 1 z 1
[Z] Meli / Jailbreak
Ahoj, ráda bych požádala o Adminská práva na herní mód Jailbreak.
Nick v hre : Cookie
Nick na fóre : Meli
Profil na fóre : Meli
Vek : 17
Steam nick : cmelkaO_O
Steam ID : STEAM_0:1:639564862
Hlstats : zde
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Čistá jako vždy.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Melanie. (Nebudu zde vypisovat co dělám, kde jsem atd, pokud bych tě zajímala více, zde je má bývalá přihláška.)
Prečo by som chcela na GS adminovať? : Ráda bych se podílela na chodu portálu, pomáhala tam, kde jen bude možné, a snažila bych se být pro komunitu přínosem.
Čas ukázal, co mi chybí, a také to, kam patřím. Udělala jsem, co bylo třeba, a věřím, že to nebylo marné.
Některé kroky trvají déle než jiné, ale důležité je dojít do cíle. Dnešní doba serverů se změnila, stejně jako já.
Akademii jsem dokončila, i když ne nejrychleji – ale s výsledkem, který se počítá.
A to s vědomím, že mám podporu tam, kde je potřeba.
Povolení od Lucinky mám.
Děkuji za čas věnovaný této žádosti a těším se na možnou budoucnost tady, kde to pro mě vždy mělo smysl.
Nick v hre : Cookie
Nick na fóre : Meli
Profil na fóre : Meli
Vek : 17
Steam nick : cmelkaO_O
Steam ID : STEAM_0:1:639564862
Hlstats : zde
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Čistá jako vždy.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Melanie. (Nebudu zde vypisovat co dělám, kde jsem atd, pokud bych tě zajímala více, zde je má bývalá přihláška.)
Prečo by som chcela na GS adminovať? : Ráda bych se podílela na chodu portálu, pomáhala tam, kde jen bude možné, a snažila bych se být pro komunitu přínosem.
Čas ukázal, co mi chybí, a také to, kam patřím. Udělala jsem, co bylo třeba, a věřím, že to nebylo marné.
Některé kroky trvají déle než jiné, ale důležité je dojít do cíle. Dnešní doba serverů se změnila, stejně jako já.
Akademii jsem dokončila, i když ne nejrychleji – ale s výsledkem, který se počítá.
A to s vědomím, že mám podporu tam, kde je potřeba.
Povolení od Lucinky mám.
Děkuji za čas věnovaný této žádosti a těším se na možnou budoucnost tady, kde to pro mě vždy mělo smysl.
*hádame malíček*
Odyseenko na zembusa: Čo si strkáš každý večer do zadku?!
YeaZ guessed the word!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Odyseenko na zembusa: Čo si strkáš každý večer do zadku?!
YeaZ guessed the word!
------------------------------------------------------------------------------------------------
- Meli
- Akademik+
[Z] Meli / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Meli / Jailbreak
Poprosím adminy o reference.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Reference] Meli / Jailbreak
Zapracuj na svém vystupování při řešení konfliktů na serveru - jak s hráči, tak s adminy. Za měsíc to můžeš zkusit znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1