Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Z]zabijanie adminov je zakazane

Příspěvekod iVANNN » 12 bře 2025, 19:18

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Sewe
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Opakovane kazeni hry by Marcus
[=] Zabanovany nickname: Ubah
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:634001279
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban

zabijanie adminov je protizakonne na tomto portaly?
iVANNN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]zabijanie adminov je zakazane

od Rumcajz » 12 bře 2025, 19:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zabijanie adminov je zakazane

Příspěvekod Marcus » 12 bře 2025, 19:39

https://easyupload.io/hlj1u3
2:33-3:47
4:49- do smrti
8:05 do konce kola
9:45
12:08
13:30,.....

Tohle je úvod tvojého stylu hraní (kemp/neplnění modu). Prakticky tohle děláš až na par vyjímek furt. Jdu do práce, pokuď by tohle nestačilo zítra vyčasuju toho více, ze stejného hltv.

Tady hodím jedno demo, na které mam čas.
https://easyupload.io/lb8s2q
Začátek dema až tvojí smrti.
Marcus
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod uBAHYLLIkA » 12 bře 2025, 23:05

2:33-3:47
moji spoluhraci isli do kat. Jeden moj bol pred bankou na long a druhy isiel schody ja som bol awo na mid aby som bol spojka medzi schodamy a longom bohuzial obaja zdochli a ja som bol v p... . Keby odstrelim toho z longu tak ma refragnu z ct midu awom alebo zo shortu. keby idem short dostanem do chrbta+ mat na mysly ,ze je awo na mide. Preto som cakal co moji spoluhraci vymyslia v katoch. Ked to pozeram, mohol som ist ku nim do kat ale to bolo tiez riskantne.

4:49- do smrti
moji spoluhraci chodili do kat pritom protivnici boli omnoho silnejsi. Ja som chcel hrat acko. Lenze ak chces hrat acko sam proti 3-4 ct a mas awo tak musis hrat pasivnejsie.Aj tak som isiel nakoniec na b zdochnut s mojimi botmi.

8:05 do konce kola
to iste co predchadzajuci cas az na to ze moji podochli hocde po mape a bomba ostala v katoch isiel som po nu ale ct ju dobre chranili. Jednoducho protivnik bol silnejsi

9:45
isiel som short zo spoluhracom. Chcel som ist long ale moj zdochol prilis rychlo tak som musel menit plany. Rozmyslal som ci mam ist ten long znovu sam alebo ist ku mojmu spoluhracovi.Niekedy mi ide v hlave vela myslienok a neviem sa rozhodnut ktore riesenie by bolo lepsie.

12:08
tu mojim inteligentnym spoluhracom po x kolach doslo, ze existuje aj acko ale ja som siel smerom na b ak by daky dobrodruch od ct chcel ist do tunela ale tu som lagol alebo zadriemal uz si nepamatam a dal mi spoluhraca v spodnych katoch.Toto bolo dost zle zahrane z mojej strany.

13:30,.....
tu som mal batoch a neviem kde som tu kempil. Zdochol som od awp na mide, toť vsjo.

2.demo
To to kolo sme hrali zle. Vsetci moji isli do kat(ako furt) a bomba sama sla long. Tu treba podotknut, ze som bol jediny s tymu ktory sa snazil ist pre drop. Kym ostatny ometaly pavuciny v katotoch.
Tu by som zabanoval cely moj tym za retardaciu.

ps:
Co mi furt blokujete ucty na fore. Uz mi dochadza inspiracia :)
uBAHYLLIkA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Marcus » 13 bře 2025, 01:42

Divej, ty vlastne obhajujes proc si stal na spawnu atd. Tohle neni cs2, to je 1.6 GS pravidla. Udelal jsem to narychlo, mam spoustu casu, jak hrajes timhle stylem. Jen nebyl cas ma podbronejsi casovani.
Marcus
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod uBAHYLLIkA » 13 bře 2025, 07:12

Chlapče ja hrám podla toho aký mám tým a kto je proti mne. Csko je týmová hra ale ak je over a každé kolo po 30 sekundách od začiatku kola ostaneš sám tak automaticky musíš dostať permu alebo čo?
uBAHYLLIkA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod RaXyN » 13 bře 2025, 07:36

Snáď sa niekedy dožijem,keď Ubah pôjde rush:D
RaXyN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod uBAHYLLIkA » 13 bře 2025, 08:03

Ja chodím rush ale vacsinou ked mam akačko. Keď mam awo tak na zaciatku zoomujem dvere na mide a na rush idem kvoli tomu neskoro. A v tomto demu ctčka nás čitali ako otvorenu knihu. Tu o dakom rush ani nepáchlo. Všetci dochli v tuneli alebo na mide alebo v banke.
uBAHYLLIkA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 13 bře 2025, 08:46

uBAHYLLIkA píše:Chlapče ja hrám podla toho aký mám tým a kto je proti mne.

Chlapče, máš hrát podle pravidel, což je plant/defus, ne podle toho, jak si uznáš za vhodné. Jedním z pravidel je také, že za T máš opustit spawn a jeho okolí do 45 sec.. Trpělivosti s tebou bylo víc než dost, o tom hovoří i počet banů v banlistu. Unban nedostaneš.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost