• Stránka 1 z 1
[V] Jailbreak 1 / MarcusJB \ eXtr3mer je Higger a nejlepsi
Napište co se stalo.:
Nevím Marcus přišel řekl mi ať si změním jméno já se ho zeptal proč nebo ? však nikoho neurážím naopak oceňuji administrátora jménem extremer že je fajn a frajer. a že ho mám rád jakožto personu na internetu nic víc nic míň na to se odpojil a 10-15 minut nebyl na serveru ? Pak se připojil a mě z ničeho nic se změnilo jméno tak jsem si ho vrátil už v ten moment se někdo v chatu zeptal co to marcus dělá a proč někomu nadržuje a já mu vadím... Marcus bez odpovědi pak mi z ničeho nic přilétl kick BEZ UPOZORNĚNÍ DŮVODU nebo VYSVĚTLENÍ co vlastně dělám ŠPATNĚ ! ?
"Higger" a ani "nejlepší admin" nejsou urážky a naopak slova poukazující na to že Extremer je fajn.
Takže došlo k selhání a to rovnou 3x
1-prvně žádost o změnu jména nijak nevysvětlenou já se ptal co je špatně že nic nemyslím špatně a bez odpovědi.
2. změna jména bez upozornění nebo vysvětlení furt jsem měl stejné normální neurážející jméno.
3. kick ze serveru furt dokola nic mi nebylo řečeno upozorněno či vysvětleno a 20 minut starou výtku kterou nedokázal obhájit už jsem v té době neměl ani v hlavě protože jsem hlavně simonovat a staral se o chod hry jakožto Simon !
4. Ban, jak může člověk opakovaně provokovat ve jméně když je jméno neurážlivé několikrát změněno a ukázáno že není myšleno ZLE ! Tady vidím obrovské selhání administrátora Marcus[JB] Který by měl za své neopodstatněné chování a banování dostal náležitý trest !
Naposled bych rád podotkl že ban jsem od Extremera dostal kde jsme řešili to slovo Higger v tomto topicku jsem ho i vysvětlovat dokonce. a s tímto pojmenováním sám neměl žádný problém o to větší je to pochybení ze strany

Jsem VIP hráč.
Datum Hráč Admin Důvod Délka
2025-03-16 eXtr3mer je Higger a nejlepsi a Marcus[JB] Vlastni [Opakovana provokace ve jmene] 30 Minut
detaily banu
Nickname eXtr3mer je Higger a nejlepsi a
Herni ID STEAM_0:1:68486718
SteamCommunity ID 76561198097239165
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Opakovana provokace ve jmene]
Zabanován dne 16.03.2025 - 21:40:47
Vyprší dne 16.03.2025 - 22:10:47 (24 Minut zbývá)
Zabanovaný od Marcus[JB]
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
Akce
Extremer je nejlepší admin ať si říká kdokoliv cokoliv je to prostě frajer.
- pepicek20011
- Amatér
[V] Jailbreak 1 / MarcusJB \ eXtr3mer je Higger a nejlepsi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak 1 / MarcusJB \ eXtr3mer je Higger a nejlepsi a
Kľudne ma môžeš ďalej na serveroch chváliť, ale nick, ktorý navádza iných hráčov k tomu, aby povedali "omylom" nword proste mať nebudeš. To, že je to cielená provokácia, nemusím ani ďalej rozoberať 
Admini ťa na nick opakovane upozorňovali, keby si ich rešpektoval, tak by si nedostal ban. Dovolím si tvrdiť, že prvé upozornenie si dostal práve pred spomínaným kickom... Samozrejme, nedostal by si ani upozornenie, keby si mal normálny nick

Admini ťa na nick opakovane upozorňovali, keby si ich rešpektoval, tak by si nedostal ban. Dovolím si tvrdiť, že prvé upozornenie si dostal práve pred spomínaným kickom... Samozrejme, nedostal by si ani upozornenie, keby si mal normálny nick

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Kľudne ma môžeš ďalej na serveroch chváliť, ale nick, ktorý navádza iných hráčov k tomu, aby povedali "omylom" nword proste mať nebudeš. To, že je to cielená provokácia, nemusím ani ďalej rozoberať
V tomhle zámeřu jsem to nedělal, Doslova to nebyla ani provokace.
Cituji "Pokud jsi měl na mysli "higger" jako odvozeninu, mohla by se podobat slovu "hig", což ve staré angličtině může znamenat něco vznešeného (jako "high" – vysoký, vznešený)."
Extremer je Vznešený, To nezní jako provokace, jedná se o normální slovo a jiný úmysl za tím nebyl a za tím si stojím tečka. Takže jak se to bude řešit dál ? O provokaci nešlo a svým jménem jsem nic neporušoval. Tečka a bez debat nebo si admini můžou na serveru vybírat co se jim líbí a co ne ? Co když moje EVIP jméno se jim nebude líbit můžou mě banovat protože mám divný jméno ? To doufám nemyslíte vážně

- pepicek20011
- Amatér
eXtr3mer píše:Kľudne ma môžeš ďalej na serveroch chváliť, ale nick, ktorý navádza iných hráčov k tomu, aby povedali "omylom" nword proste mať nebudeš. To, že je to cielená provokácia, nemusím ani ďalej rozoberať
Vlastně to krásně ukazuje na to co ty píšeš že je to úplně zcestné..
A jestli se nepletu tak i A-team se musí řídit nějakými pravidly a mezi ně patří nezneužívat práv, a nebanovat hráče kteří nic neprovedli nebo si na nich vybíjet svojí frustraci !
Z důvodu že já nic neporušil oni nemají právo mě jakkoliv napomínat či BANOVAT ! Já jim vysvětlil a to dokonce i do Voicu že mé jméno není myšleno hanlivě a ani provokativně, že zde jde o PRAVÝ OPAK ! neboli jde o povznešení jména !
Takže to ukončíme tím že admin si může vybrat kdo se mu líbí kdo ne ? Prostě pokud se tam jednoho dne napojí někdo jménem Péťa stavitel nebo Peťo je frajeris a admin si řekne... hmm to se mi nelíbí takže je to provokace, a týpek si klidně na to jméno koupí EVIP nezbyde mu nic jiného než si zaplatit a změnit jméno na EVIPKU ? Protože admin si řekl že se mu nelíbí slovo (jméno) Peťo Frajeris
Přál bych si odpověď pouze ANO - NE
Může si tedy admin dělat co chce ? Protože to co píšu dává jasný rozum a přidávám k tomu [b]jasný příklad[/b], má to i logiku
Pokud je odpověď né nemůže, jak je možné že mě mohou upozorňovat na jakkoliv neškodné jméno co jim bylo i vysvětleno a to nespočetněkrát, o tom že je mé jméno ve hře myšleno jinak než ONI CHTĚJÍ CHÁPAT Tohle je moje poslední vyjádření. Nevím jak chcete argumentovat proti tomuhle, ale obávám se že cokoliv bude něco jako tvá odpověď takže argumentační faul.
((naposled o prokovaci, urážení, posměšky NEŠLO !!! já se na důvody proč toto jméno mít nemohu ptal, a několikrát jsem ho vysvětlil i když se nikdo neptal. v zápětí po vysvětlení se nikdo dál nebavil ! a sám Extremer jsi napsal že Higger neřešíš neboť to není škodné (závadové slovo)) Tak jak se to může adminům nelíbit a banují si jen tak.
Předem děkuji za kladné vyřešení a za unban.
Kjumik.
- pepicek20011
- Amatér
Ten pokus obhajovať slovo higger ako odvodenie od slova "high" s cieľom "povzniesť meno" je síce trápny, ale pomerne zábavný. Skutočne si si dal záležať na tom, aby si sa vykreslil ako obeť... ale to ti nepomôže, akurát nám len dokazuješ, že si ten ban skutočne zaslúžiš 
Platí to čo som napísal v predošlom príspevku...
Vyriešené

Vyriešené
-
eXtr3mer píše:Ten pokus obhajovať slovo higger ako odvedenie od slova "high" s cieľom "povzniesť meno" je síce trápny, ale pomerne zábavný. Skutočne si si dal záležať na tom, aby si sa vykreslil ako obeť... ale to ti nepomôže, akurát nám len dokazuješ, že si ten ban skutočne zaslúžiš
Vyriešené

- pepicek20011
- Amatér
Re: [V] Jailbreak 1 / MarcusJB \ eXtr3mer je Higger a nejlep
Problém je v tom, že ty nerozhoduješ o tom, či niečo porušuje pravidlá alebo nie
Minimálne 4 admini ťa upozornili alebo ti naznačili, že s tým nickom niečo nie je v poriadku... ako si na to reagoval a stále reaguješ? Výhovorkami, výsmechom, klamstvami...

Minimálne 4 admini ťa upozornili alebo ti naznačili, že s tým nickom niečo nie je v poriadku... ako si na to reagoval a stále reaguješ? Výhovorkami, výsmechom, klamstvami...
eXtr3mer píše:Platí to čo som napísal v predošlom príspevku...
Vyriešené
-
• Stránka 1 z 1