I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] Odisenko

Příspěvekod UsatyVtacik » 20 bře 2025, 14:41 VIP

toto-je-admin-t266478.html

Pripájam sa k tejto "sťažnosti" na admina menom Oddysenko, ktorý podľa môjho názoru zneužíva svoje právomoci a správa sa nevhodne voči hráčom na serveri.

1. Neoprávnený ban bez varovania
Oddysenko mi bez akéhokoľvek upozornenia udelil 10-minútový ban, hoci banovací poriadok, ak sa nemýlim, jasne uvádza, že by malo predchádzať minimálne varovanie. Ban som dostal len za to, že som napísal „NE“ a neskôr „GE“, pričom som slovo ani nedokončil. Napriek tomu ma ihneď potrestal, pričom iných hráčov s podobným správaním si nevšímal.

2. Selektívne trestanie hráčov
Zaujímavé je, že banuje iba mňa, pričom iní hráči, ktorí robia to isté alebo horšie, zostávajú bez trestu. Zdá sa, že si vyberá hráčov, ktorých chce potrestať, a ignoruje pravidlá férovosti.

3. Nevhodné správanie a osobné útoky
Často nazýva hráčov „plačko“, keď ho niekto prekvapí lepším skillom alebo mu povie pravdu, ktorá mu nie je po chuti. Keď som ho upozornil na jeho nevhodné správanie, dostal som dva kicky – neviem, či od neho, alebo od jeho kamaráta Rajtyho.

Keď skočil Simonovi do reči, aby dal reakciu aby som nepísal, že kto to má počúvať. Tak samozrejme že som zomrel po reakcií a napísal mu: „Oddysenko, vieš o tom, že aj keď som mŕtvy, môžem písať? Trošku si to nepremyslel, ale to nevadí, do budúcna budeš vedieť.“ Po tejto správe nasledovali dva kicky, čo naznačuje, že trestá hráčov len preto, že sa mu nepáčia ich komentáre.

4. Opitosť na serveri
Oddysenko sa viackrát objavil na serveri pod vplyvom alkoholu, hovoril nezmysly a rušil hru (Bolo to zrejme z jeho hlasu a dokonca sa chválil, že pije). Napríklad nechával T hráčov útočiť na CT bez toho, aby ich následne ako CT zabil.

5. Opäť selektívne trestanie hráčov
Po zmene mapy som sa rozhodol pripojiť sa k CT, sekundu po pripojení má grabol nejaký sevn dedly Sims či mám mikrofón. Dal mi reakčný čas tak sekundu a pol. Následne ma hodil o zem a dal mi Ban na 24 hodín vraj za to, že nemám mikrofón. (Celý deň nebol na servery prítomný..). P.S. všetci vedie že mám mikrofón. (Teda všetci normálny)

Myslím si, že takýto prístup admina nie je v súlade s pravidlami servera. Žiadam preto, aby sa situácia prešetrila a zvážilo sa jeho ďalšie pôsobenie v tejto funkcii.

Ak je taký čestný ako píše, že ho nebavíme, tak uzná že tieto situácie takto boli a nemusím dodávať žiadne dôkazy. Avšak v prípade, ak bude tvrdiť, že to tak nebolo dôkazy dodám avšak nie okamžite keďže mám "nabitý program". :)
Obrázek
UsatyVtacik
Zkušený
Zkušený

[Z] Odisenko

od Rumcajz » 20 bře 2025, 14:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Odisenko