I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]toto je admin ?

Příspěvekod atai25 » 20 bře 2025, 13:15

Zdravím GS neviem kto dáva u Vás práva hračom ale poslednú dobu to je čista katastrofa

toto ma byť admin ?

jeho hls stats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... yer=13840#

-Na Gamesites hrám od roku 2011 ale posledné cca 3 roky si všimam že tu práva dostavaju totalne mimo
hráči ako mýslim herne... Dnes mi dal ban na 10 minut tento admin lebo som mu napisal ake ma celkove skore tak sa asi urazil chlapec :D tak mi dal ban na 10 minut na chat.... TU JE MOJ CHAT PRE KONTROLU
(https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... yer=185251)
Tak som sa hodil
do spectu a začal som ho spectovať že ako hrá tento admin keď že tu hram roky na tomto servery tak mi nič tento admin ,,nehovori´´ vôbec ho nepoznám neviem skade sa podel... A keĎ už som ho spectoval tak som si všimol že on nema zvukovú a ani priestorovu orientáciu na mape ( kto vie či vôbec vie načo služi radar ) ,,,, ide priklad cez short okolo neho bežalo ct z midu dupalo jak slon a on nič ,,, ďalšiu situaciu mal išiel long z t spawn ct jasne dupe vo vani a admin ide ďalej uteka na A ( to buď je mimo alebo nema zvuk zapnuty ) a to ct začne po ňom strieľať z vane a on nič žiadna reakcia :DDDDDDD) ja som praskol smiechom :DDD a to dal pred touto situaciou BAN za wh jednumu z najlepších dlhodobych hračov na mape de_dust2 only 1...

-Tento admin ma celkovo odohraných hodin : 1d 23:22:40h ( na admina torchu málo keď že reset hl stats bol pred cca 6 rokmi ) ( možno chlapec začal hrať csko len pred mesiacom...)

- jeho celkové skóre : 1,067 ku 1,728
atai25
Pokročilý
Pokročilý

[V]toto je admin ?

od Rumcajz » 20 bře 2025, 13:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: toto je admin ?

Příspěvekod odyseenko » 20 bře 2025, 13:30 VIP

nebavíš ma. raz som ti slušne vysvetlil, že som primárne jb admin, ktorý po úspešnom teste získa práva všade. ty máš vkuse problém so mnou, zhadzuješ ma dookola na serveri aj na webe, aj keď všetci vedia, že si plačko. ban si teda dostal na základe toho, že zhadzuješ admina pred ostatnými hráčmi a máš blbé poznámky.

P.S.: Nehovor mi chlapec, keďže je tu reálne vysoká šanca, že som starší od teba. A to že hraješ na GS od 2011? Gratulujem, ja cca. 2009, ešte si pamätám čierno-žltý pôvodný web :)

Áno, hral som no sound. Rozprával som sa doma s vlastnými deťmi (Až si nájdeš frajerku, tak pochopíš)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod odyseenko » 20 bře 2025, 14:05 VIP

1iii píše:To je odpoveď :D "nebavíš ma"... dalši zo zbierky postižencov GS

jediný, kto to momentálne ukazuje ste vy, chodiaci múr nárekov z DD2

e. : počkajme na vyjadrenie vyšších a nič nepíšte, pokiaľ nemáte k veci
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seweee » 20 bře 2025, 17:56

Kolikrát se Ti má vysvětlovat, aby ses zbytečně nenavážel do adminů? Potom to tak dopadá. Je úplně jedno, jaké má admin k/d, do toho Ti nic není. Ody je primárně JB admin, takže je jasné, že aktivitu má spíše tam. To ale neznamená, že si nemůže jít zahrát i na Dust, kde také pravidla ovládá. V souvislosti s banem, bylo to trošku unáhlené, ale Tobě to určitě neuškodilo ;)

Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy