Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Z] 10 minutový ban za zkratku DPČ

Příspěvekod Birgo » 12 dub 2025, 13:57

Dobrý den, rád bych dostal osvětu ohledně zkratky dpč, která je na jb serverech brána údajně jako zkratka určité nadávky. Mám pouze za to, že dpč je zkráceně dohoda o pracovní činnosti, o jejím jiném významu jsem neměl tušení. Jak to tedy je? Nevím, proč by se za ni měl dostávat ban.
[=] Dostal jsi trest od admina: ZeMb
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: Birgo
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:805293299
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Birgo
Amatér
Amatér

[Z] 10 minutový ban za zkratku DPČ

od Rumcajz » 12 dub 2025, 13:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: 10 minutový ban za zkratku DPČ

Příspěvekod ZeMb » 12 dub 2025, 17:01 VIP

Ahoj, v skratke sa snažíš obchádzať pravidlá a čakáš, ako asi zareagujem. Myslím, že skoro každému je jasné, a to ešte u teba, že o nič iné nešlo. Upozornenie si dostal, neprestal si, následoval kick, znova nič, prišiel ban a sme tu. Snáď si dosiahol, čo si chcel.
ZeMb
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Birgo » 12 dub 2025, 18:22

Ale ahoj pane. Zkratka DPČ je dohoda o provedení práce, chápu, na maďarském území tomu je asi jinak. Ale pokud vím, primárně je toto CZ portál, tudíž by ta zkratka měla být respektována. A ne, o jejím jiném významu jsem opravdu neměl tušení, asi jsem moc slušný člověk, do hlavy mi opravdu nevidíš, aby jsi to dokázal s jistotou posoudit.
https://ctrlv.cz/Vzzc
Máš nějaký důkaz ty, že zkratka DPČ je oficiálně zkratka sprostého slova? Pochybuji... Žádám někoho vyššího, aby se prosím vyjádřil proč a z jakého důvodu je to trestáno. Ještě ti to bylo hráčem JudyAlvarez xkrát napsané do chatu, že se jedná o jednu z forem pracovněprávního vztahu mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem. Jediné co jsem mimo to udělal, že jsem do chatu ve hře napsal “če“ čímž jsem nic nezpůsobil a to, že někdo předtím napsal “pí“ opravdu neovlivním, ale o to zde nejde. :roll: A ne, obcházení pravidel to opravdu není, když u nás v CZ je to bráno jako naprosto oficiální zkratka.
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod s4l1m4ncz » 12 dub 2025, 21:46 VIP

Zdravím Jestli se k tomu mohu vyjádřit, doufám že jo
Takže jsem byl napomenut od "Admina" Zembus že jsem Napsal zkratku "DPČ" protože že jsem umřel na mapě jail_kakao_beta ( zde je chat https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... 188&page=2 ) Kdyby se zeptal kamarád jakou mám dohodu a napíšu mu "DPČ" mám insta kick taktéž ?
hshsnd
s4l1m4ncz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ZeMb » 12 dub 2025, 23:23 VIP

http://hltv.fakaheda.eu/20312-250412140 ... ta.dem.zip
42:10:00 Judy, v skratke, umrieš po páde z trampolíny, napíšeš *dpč*, a po tom, čo ťa upozorním, mi napíšeš, že si myslel skratku o dohode pracovnej činnosti. Toto inak ako snaženie sa vyhovoriť a obísť pravidlo nevnímam, myslím, že ani ty sám nie. 43:10:00 Znova mi vysvetľuješ bludy, už ma to nebaví, tak dostaneš kick.

Birgo, 43:29:00
Doplňuješ to úmyselne, takže si nemysli, že to nie je porušenie pravidiel. Tu prišla chyba odo mňa, pretože som vás chcel upozorniť oboch, ale písal som to pri chodení, takže som neodoslal nič.. Bral som ohľad, že už si bol upozornený, potom píšeš Judymu, či pracuje na DPČ. Toto vnímam len ako provokáciu, a sám vieš, keby si to myslel vážne, tak to nepíšeš v tej skratke, za ktorú som ho upozorňoval a kickoval. Ďalej zbytočná provokácia pokračovala a v kuse ste tam písali blbosti o DPČ, až si dostal ban, čo si isto aj sám čakal.
ZeMb
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kybik » 18 dub 2025, 18:01 VIP

Pokiaľ ma admin na niečo upozorní, tak to prestanem robiť a pokiaľ si myslím, že nie je v práve tak idem podať sťažnosť na fórum. Nie, že budem furt dookola vypisovať správu, za ktorú ma admin upozornil a následne sa čudovať banu..

Z HLSTATS a dema je dosť jasné o čo vám šlo. Provokovať admina a následne vaše správanie ospravedlňovať tým, že sa bavíte o "Dohode o pracovnej činnosti".

Admin postupoval správne, ban bol oprávnený.

Z.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost