I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB1/Tanya The Evil

Příspěvekod Birgo » 25 dub 2025, 21:18

1. Birgo STEAM_0:0:805293299
2. Hráč OwWeWo upozorňuje na nevhodné spraylogo, poté se k upozornění přidám i já a napíšu, že se toto spraylogo na serveru objevuje již třetí den v řadě. Ano, prvně jsem to řekl za CT do voice, to jsem asi neměl, to se omlouvám. Dostal jsem za to pochopitelně přehoz. :) Odpověď admina Tanya The Evil je toto viz. přiložené screenshoty. On jakožto jedna z hlav serveru by si toto neměla dle mého dovolit, ale to už je na posouzení stejně odpovědných nebo ideálně odpovědnějších než je on sám.
3. https://ctrlv.cz/GQxm https://ctrlv.cz/US2S

Děkuji. ;)
Birgo
Amatér
Amatér

JB1/Tanya The Evil

od Rumcajz » 25 dub 2025, 21:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/Tanya The Evil

Příspěvekod CoderPro » 26 dub 2025, 15:04 VIP

Neustale mluvis do voice chatu hovadiny. To, ze je tam nejake nevhodne spray logo uz 3. den me vubec netankuje, ja jsem se tam pripojil po delsi dobe. Kdyby jsi jako totalne zaostala opice nezacal vyrvavat do voice chatu, ze at to resime, tak by se i podarilo zabanovat to individuum s tim sprayem. Ale to by se po tobe chtelo asi strasne moc. Ban na 6 hodin sem ti dal po 10 minutovem banu, ktery si dostal za podobne vylevy.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
CoderPro
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod Birgo » 26 dub 2025, 15:25

Stížnost je hlavně na to, jak jsi odpověděl hráči OwWeWo poté, co upozornil na tento problém. Že jsem to řekl poměrně klidným hlasem do voicu jsem správně neudělal. Nicméně jsem to zde sám napsal. Ty jsi nám to momentálně akorát sdělil podruhé. Stížnost to neřeší a rozhodně tě to neomlouvá. :)
Birgo
Amatér
Amatér

Příspěvekod Birgo » 26 dub 2025, 15:28

A prosím tě, rozhodně jsem to nevyřvával, asi jsi si tu hru zesílil až moc po situaci co byla 15 minut zpět. :D
Ty zaostalá nadřazená opičko. 8-)
Birgo
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy