Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Přerušováné ovládání hry

Příspěvekod Pr0m3th3usCZ » 08 dub 2025, 12:36

Čau, čau

již nějaký pátek řeším problém v csku.

Uvedu pár příkladů, jak se to projevuje:

Příklad 1: Pokud se chystám hodit granát, tak ho odjistím, mířím a cca po 1-2 sekundě se sám od sebe odhodí, i když držím stále levé tlačítko myši. (to samé střelba)

Příklad 2: Pokud chci mluvit ve hře, tak zmačknu tlačítko pro voicerecord, ale ostatní spoluhráči mě slyší tak, jako bych tlačítko přerušovaně pouštěl a znovu mačkal (což je fakt blbé obzvlášť, když hrajete JB jako simon)

Příklad 3: Projevuje se to i při chůzi, občas prostě přestanu chodit, takže musím "W" opět zmačknout...

Vlastním originální steam verzi a projevuje se to pouze na 1.6. V CS2 vše funguje bez problémů.
Ovladače mám aktualizované, nepoužívám cheaty ani scripty. Několikrát jsem ověřoval integritu souborů a nic nepomohlo.

Nějaký návrh jak vyřešit? Správné řešení bude obdarované dobrým pocitem. Díky
Pr0m3th3usCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Přerušováné ovládání hry

od Rumcajz » 08 dub 2025, 12:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Přerušováné ovládání hry

Příspěvekod invoice » 22 kvě 2025, 23:59

ako si si mohol vsimut toto sa deje len na jb. tvoje problemy suvisia so server pluginom, divim sa ze developer vedel ako sa ovlada klavesnica; marna snaha zabranit 100+ fps.

"najlepsie" riesenie je fps_max <= 99.5. ten voice nie som si isty, zalezi ci pri tom developer mal v krvi piko. :lol:
invoice
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Shiqipeghosst » 25 kvě 2025, 09:35 VIP

Ahoj pokial máš Steam cs1.6 tak do conzole - fps_max 99 , fps_override 1

čo sa týče mik pozri sa nastavenie cs1.6 či nemáš nahodu nastavene a pri granad tiež sa mi stalo toto iste ;)
never give up when you have come far
Shiqipeghosst
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod dreamescape750 » 25 kvě 2025, 14:30

deje se mi to taktez na vsech serverech, laguje mi movement, zvuk, voice doporucuju ti vsechno promazat, regedits protoze vetsina si rekne "hmm deletnu jen slozku s hrou v cs 1.6 a steamu" a vse bude ok? ne nebude.. musis deletnout vsechno a najdes to v regeditech jestli problem pretrvava napis mi sem na web do pm a poradim ti :)
dreamescape750
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Rady a návody