• Stránka 1 z 1
[V] Už zase...
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: nalYm^ericko
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: GALAXIA Y | KKvak1yw0w~
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:92395671
[=] Zabanovana IP: 85.248.73.190
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Prosím pekne o UNBAN, nebaví ma to vypisovať zas a znova, BAN som u Vás dostal už 3 krát, z toho pritom z dvoch rozličných hier za "CHEATING" konkrétne CS 1.6 a TF:2 ešte keď ste mali zapnuté servery, za "AIMBOT" ktorý som v živote ani nepoužil. Vždy to skončilo UNBANOM a následným ospravedlnením admina, že konal unáhlene. Ja môžem za seba povedať, že som nikdy necheatoval ani iným spôsobom neznepríjemňoval iným hráčom ich hru, v hre mam nahraných vyše 1300 hodín len na STEAME a vyše 2500 keď som hrával ešte ako NON-STEAM hráč. Prosím o skoré vyriešenie, a verím, že už si tam nájdete adminov ktorý vedia rozlíšiť čo je to SKILL a čo je to CHEAT.
S pozdravom, KKvak1yw0w
Ďakujem.
Som EVIP hráč na danom servery.
[=] Dostal jsi trest od admina: nalYm^ericko
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: GALAXIA Y | KKvak1yw0w~
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:92395671
[=] Zabanovana IP: 85.248.73.190
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Prosím pekne o UNBAN, nebaví ma to vypisovať zas a znova, BAN som u Vás dostal už 3 krát, z toho pritom z dvoch rozličných hier za "CHEATING" konkrétne CS 1.6 a TF:2 ešte keď ste mali zapnuté servery, za "AIMBOT" ktorý som v živote ani nepoužil. Vždy to skončilo UNBANOM a následným ospravedlnením admina, že konal unáhlene. Ja môžem za seba povedať, že som nikdy necheatoval ani iným spôsobom neznepríjemňoval iným hráčom ich hru, v hre mam nahraných vyše 1300 hodín len na STEAME a vyše 2500 keď som hrával ešte ako NON-STEAM hráč. Prosím o skoré vyriešenie, a verím, že už si tam nájdete adminov ktorý vedia rozlíšiť čo je to SKILL a čo je to CHEAT.
S pozdravom, KKvak1yw0w
Ďakujem.
Som EVIP hráč na danom servery.
RIP AVATAR BATTLE 2. UPdate to doj*bal 
[ExtraVIP] Dust 2 Only 1 | Zombie Blood 1 | JailBreak 2 | Capture the flag 1 | Avatar Battle
[VIP] Furien 1 | Paintball 1
LOST ExtraVIP Avatar Battle 2 | Paintball 2

[ExtraVIP] Dust 2 Only 1 | Zombie Blood 1 | JailBreak 2 | Capture the flag 1 | Avatar Battle
-
cristian - Kolemjdoucí
[V] Už zase...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Už zase...
Ahoj pokuď se ti to stalo už po 3 něco na tom bude...
Důkaz: www.uschovna.cz/zasilka/SVZHSXCZJ3LXK68X-HW5
Časy: 6:38, 6:42, 7:50, 8:18, 8:32, 9:30,10:38, 11:42, 12:34, 13:33, 15:08, 16:45, 17:52, 19:47, 22:00, 23:40,25:05
Koukal jsem na tebe dlouho, bylo pár situací kdy jsem si říkal tak se asi pletu ale pak přisli další situace kdy si mě přesvedčil o pravém opaku viz časy na demu.
Já si za svým banem stojím.
Důkaz: www.uschovna.cz/zasilka/SVZHSXCZJ3LXK68X-HW5
Časy: 6:38, 6:42, 7:50, 8:18, 8:32, 9:30,10:38, 11:42, 12:34, 13:33, 15:08, 16:45, 17:52, 19:47, 22:00, 23:40,25:05
Koukal jsem na tebe dlouho, bylo pár situací kdy jsem si říkal tak se asi pletu ale pak přisli další situace kdy si mě přesvedčil o pravém opaku viz časy na demu.
Já si za svým banem stojím.
-
Kucharek - CS 1.6 Admin
Tak ak si stojíš za svojím BANom, tak si dal krásny neoprávnený BAN a mňa si presvedčil o tom, že ak dostanem u Vás 2x BAN z toho 2x UNBAN tak asi bude na tom len to, že pochybili vaši admini, a ak nedostanem UNBAN za tento neoprávnený BAN tak si práve pochybil ty a mal by si zrejme vrátiť práva... U vás ma už nič neprekvapí a ja mám svedomie čisté.

-
cristian - Kolemjdoucí
Koukal si se na demo? A aimbot není braný pouze jako to že dáváš only HS. Počkej prosím na vyjádření ostatních.
-
Kucharek - CS 1.6 Admin
Demo prověříme v CHH sekci, měj strpení.
e. Máš dočasný unban.
e. Máš dočasný unban.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Re: [CHH] Už zase...
Kľudne, ja strpenie mám, preverte si to v CHH sekcii, len mne osobne to prišlo veľmi vtipné, že ma dokonca spectovali dvaja admini naraz ako som tam zabíjal BOTov a tým nemyslím hráčov, čo to zapli prvý krát v živote, lebo reálne som tam bol sám, občas sa niekto pripojil a odpojil. Veľmi komické rozhodnutie pána admina, keby ste radšej mali adminov a sledovali si server DUST 2 Only 1, keďže tam dostávam každé kolo s awpčkom na longu jednotku cez stenu, čo nemôže byť náhoda a zapnutý je tam snáď každý druhý minimálne WHčkom.
PS: Demo som si pozrel aj keď neviem načo ale ok.
PS: Demo som si pozrel aj keď neviem načo ale ok.

-
cristian - Kolemjdoucí
Prvně tam bylo jen pár hráčů, ale po tom co jsem se napojil a chvilku hrál jich přišlo víc, tvůj play se mi při hraní nelíbil tak jsem tě šel spectovat a došel k tomuto závěru. A chci dodat že po tom co jsem viděl tvůj dnešní(včerejší jak se to vezme) play na DD2 kterej byl úplně jinej jsem presvedčenej že si legit na CTF prostě nehrál.
-
Kucharek - CS 1.6 Admin
Demo nedostatočné. Unban ostáva...
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1