• Stránka 1 z 1
[V] Klaun.VtacikTheTatkoPetko / YamaL
Nickname Klaun.VtacikTheTatkoPetko
Herni ID STEAM_0:0:558162212
SteamCommunity ID 76561199076590152
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Dohoda/pp
Zabanován dne 12.06.2025 - 22:19:56
Vyprší dne 12.06.2025 - 23:49:56 (1 Hodina 25 Minut zbývá)
Zabanovaný od YamaL
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nahlásenie, ktorého sa ban týka: post1178970.html
Dobrý deň,
rád by som požiadal o zrušenie banu, pretože si nemyslím, že bol udelený oprávnene. Demo, na základe ktorého bol ban udelený, má len približne 30 sekúnd, čo je podľa mňa príliš krátky čas na objektívne posúdenie, či išlo o dohodu medzi hráčmi alebo nie.
Svoje stanovisko som uviedol aj priamo v nahlásení. Hráča som v danej situácii nezabil, pretože na mňa útočili iní aktívni hráči a sústredil som sa na nich. Navyše, daný hráč ma nakoniec aj tak zabil, čo podľa mňa jasne vylučuje možnosť, že by sme spolu "teamovali".
S týmto hráčom sme mali osobný konflikt, počas ktorého sme sa zámerne zabíjali – čo je viditeľné aj z výpisu chatu z HLstats.
Čo sa týka konkrétnej situácie s hráčom "Lukeee", rozhodol som sa ho ako z môjho pohľadu AFK hráča nezabiť – rovnako ako som nezabil ani ďalšieho AFK hráča "kopii19" v tej istej hre. Dôvod je jednoduchý: útočili na mňa aktívni hráči, ktorým som musel venovať pozornosť. **Hneď ako som si všimol, že hráč nie je AFK útočil som aj naň...
Opäť zdôrazňujem, že práve hráč "Lukeee" ma neskôr zabil, čo ešte viac potvrdzuje, že o žiadnu spoluprácu nešlo. Ďakujem za prehodnotenie môjho banu, hoci mám pocit, že mi aj tak ban skôr vyprší, než by som mal šancu dostať unban.
V danom deme takteiž nie je žiadny dôkaz o komunikácii alebo koordinácii medzi mnou a druhým hráčom, ktorá by potvrdzovala teaming.
Ďakujem za prehodnotenie môjho banu.
Herni ID STEAM_0:0:558162212
SteamCommunity ID 76561199076590152
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Dohoda/pp
Zabanován dne 12.06.2025 - 22:19:56
Vyprší dne 12.06.2025 - 23:49:56 (1 Hodina 25 Minut zbývá)
Zabanovaný od YamaL
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nahlásenie, ktorého sa ban týka: post1178970.html
Dobrý deň,
rád by som požiadal o zrušenie banu, pretože si nemyslím, že bol udelený oprávnene. Demo, na základe ktorého bol ban udelený, má len približne 30 sekúnd, čo je podľa mňa príliš krátky čas na objektívne posúdenie, či išlo o dohodu medzi hráčmi alebo nie.
Svoje stanovisko som uviedol aj priamo v nahlásení. Hráča som v danej situácii nezabil, pretože na mňa útočili iní aktívni hráči a sústredil som sa na nich. Navyše, daný hráč ma nakoniec aj tak zabil, čo podľa mňa jasne vylučuje možnosť, že by sme spolu "teamovali".
S týmto hráčom sme mali osobný konflikt, počas ktorého sme sa zámerne zabíjali – čo je viditeľné aj z výpisu chatu z HLstats.
Čo sa týka konkrétnej situácie s hráčom "Lukeee", rozhodol som sa ho ako z môjho pohľadu AFK hráča nezabiť – rovnako ako som nezabil ani ďalšieho AFK hráča "kopii19" v tej istej hre. Dôvod je jednoduchý: útočili na mňa aktívni hráči, ktorým som musel venovať pozornosť. **Hneď ako som si všimol, že hráč nie je AFK útočil som aj naň...
Opäť zdôrazňujem, že práve hráč "Lukeee" ma neskôr zabil, čo ešte viac potvrdzuje, že o žiadnu spoluprácu nešlo. Ďakujem za prehodnotenie môjho banu, hoci mám pocit, že mi aj tak ban skôr vyprší, než by som mal šancu dostať unban.
V danom deme takteiž nie je žiadny dôkaz o komunikácii alebo koordinácii medzi mnou a druhým hráčom, ktorá by potvrdzovala teaming.
Ďakujem za prehodnotenie môjho banu.
- Kyipa2
- Amatér
[V] Klaun.VtacikTheTatkoPetko / YamaL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Klaun.VtacikTheTatkoPetko / YamaL
Alebo sa mám ospravedlniť, že som si dovolil 20 sekúnd hrať v blízkosti hráča ktorý boj zrejme away from keyboard?
- Kyipa2
- Amatér
Re: Klaun.VtacikTheTatkoPetko / YamaL
Rieši sa tu - yamal-t266672.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1