• Stránka 1 z 1
Vedenie gs a neprijmanie faktov
Zdravim, som hrac, co musi meniť vip za unban, aby si vo volnom case mohol zahrat jeden server z 33 neaktivnych.
Posledny ban včera za scripty, niekolko X som sa snazil preukazat moj play, ale zbytocne.
Crew CHEATHUNTERS pozostava z " hracov", co nemaju prehlad o veciach ako je samotny gstrafe, sgs a pod. jumpbug atd atd. Admin/hrač system, angel s vyššimi fps podobne ako JA nemaju akykolvek problem so mnou preto ze sami ten gstrafe ovladaju, este lepsie ako ja, a nie su v oku vedenia a ani zvysnemu WASD 100fps only publiku. Pytam sa prečo?
Dnes rano mi to nedalo, a natocil som full zaber na ruky pri handcame, chcem vyjadrenie UniZma na to
32euro v kreditoch 1.2 za 15min hrania som musel darovat vasmu skvelemu portalu, len spinit nick v hre a utocit permabanmi lebo ste zufali a nemate ani normalny anticheat.
Posledny handcam pre vedenie https://youtube.com/shorts/jKarRQiW2zU? ... aGdnW-XcQn
Chcem vyjadrenie. Vďaka
Posledny ban včera za scripty, niekolko X som sa snazil preukazat moj play, ale zbytocne.
Crew CHEATHUNTERS pozostava z " hracov", co nemaju prehlad o veciach ako je samotny gstrafe, sgs a pod. jumpbug atd atd. Admin/hrač system, angel s vyššimi fps podobne ako JA nemaju akykolvek problem so mnou preto ze sami ten gstrafe ovladaju, este lepsie ako ja, a nie su v oku vedenia a ani zvysnemu WASD 100fps only publiku. Pytam sa prečo?
Dnes rano mi to nedalo, a natocil som full zaber na ruky pri handcame, chcem vyjadrenie UniZma na to

Posledny handcam pre vedenie https://youtube.com/shorts/jKarRQiW2zU? ... aGdnW-XcQn
Chcem vyjadrenie. Vďaka
- Pinheira
- Amatér
Vedenie gs a neprijmanie faktov
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vedenie gs a neprijmanie faktov
poprosím znova ban nakoľko mi zaberá 20. miesto rebríčku… mier 

- koliesko88
- Amatér
Chcem sa len obhájiť, ale pride mi že to nema zmysel sa vobec obhajovať
D Pobanujte zvysok nech to nehra uz vobec nik
5600 hodin nahrate, cheaty na steam verzii vzivote neboli, ale i tak mam v banliste 6x permaban za to iste.. pritom manualna praca, a stale sa najdu idioti co musia vypisovat na mna
predpokladam ze sa ani nevyriesi, ani ospravedlnenie, nic
P

- Pinheira
- Amatér
Chlapče co tu obhajuješ? Dodal si tu video kde máš cross na awp a to GS furt legit není. 
Jak se teď cítíš, když sis neuvědomil co na videu jde vidět

Jak se teď cítíš, když sis neuvědomil co na videu jde vidět

-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Dobre moj
….
….
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
Ja som tiež hraval na ns s crossom na awo ale to pred 10rokmi (musím povedať že mi to pomohlo v skille ale už ho nepotrebujem) Nedávno som si ho stiahol tiež ale nenapojilo ma na server(nie váš ale ruský) kde hravam a vypisalo mi nepovolený cross na awp tak som ho zrusil. Tiež nechápem preco nelocknete fps na 99.5 alebo 100. Keď chcu gsovat nech idú na 100aa server.
- iVANNN
- Amatér
Cross na wipo a sam s tym hras
DDDDD vsak to je skin ty pablb
dddd to uz ani skin co ty s tym hras nemozem mat?

- Pinheira
- Amatér
Ja dufam ze tato ďúra čoskor skonči lebo to je moc
DD Kde je napisane na gs ze nemozem mat skin s crossom ?
Ivann gstrafe na 10aa ked je povolene fps tak to je zrucnost hraca ze s tym vymrdkava nemozem za to ze tento neportal neda lock.. a aj keby dal zas pride niekdo smart co to bude vediet omrdkat
no necham vas v tom ze ste borci cheathunters ale v realite .. prijemne hranie 40ludi denne snad to bude menej a menej..

Ivann gstrafe na 10aa ked je povolene fps tak to je zrucnost hraca ze s tym vymrdkava nemozem za to ze tento neportal neda lock.. a aj keby dal zas pride niekdo smart co to bude vediet omrdkat

- Pinheira
- Amatér
Ale ak bude lock a niekto to obide tak automaticky dostane ban a uz mu ziadne vyhovorky nepomozu.
- iVANNN
- Amatér
Pinheira píše:Ja dufam ze tato ďúra čoskor skonči lebo to je mocDD Kde je napisane na gs ze nemozem mat skin s crossom ?
Ivann gstrafe na 10aa ked je povolene fps tak to je zrucnost hraca ze s tym vymrdkava nemozem za to ze tento neportal neda lock.. a aj keby dal zas pride niekdo smart co to bude vediet omrdkatno necham vas v tom ze ste borci cheathunters ale v realite .. prijemne hranie 40ludi denne snad to bude menej a menej..
Nazýváš GS "neportálem" ale stejně se furt vracíš a děláš ze sebe šaška skrz scripty.

Jeff 2025: Prečo je gay byť tielko?
-
Anth - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1