Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Altair / Jailbreak

Příspěvekod Altairr » 06 zář 2025, 13:44 VIP

Nick na serveru: Altair
SID: STEAM_0:1:597113398
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 23

Bany, které jsem dostal:
Áno, pár banov som mal. Vtedy som prechádzal takou “rebelskou etapou”. Z admina som sa dal zrušiť a začal som robiť veci, ktoré mi dnes prídu skôr vtipné než rozumné. Dnes sa s týmto správaním nestotožňujem a beriem to ako skúsenosť, ktorá ma niečo naučila.

Něco o mně:
Volám sa Oliver, pochádzam zo západného Slovenska a gaming je moja vášeň už od detstva. Okrem hrania hier sa venujem športu, hlavne basketbalu a hokeju. Mimo toho som ešte veľkým fanúšikom motoršportu a technológií.

Proč právě já:
Už som na serveri adminom bol, takže poznám pravidlá, povinnosti aj to, ako komunikovať s hráčmi. Rád pomôžem nováčikom, ale viem aj zasiahnuť, keď je to potrebné. Pre mňa je adminovanie kombináciou zodpovednosti a zábavy. Beriem to vážne, ale vždy mám na pamäti, že hlavný cieľ je, aby sa hráči bavili.

Zkušenosti s CS2:
Na všetkých Counter-Strikoch mám spolu viac ako 10 000 hodín, z toho veľkú časť som strávil na Jailbreaku, takže skúseností mám dosť.

Případné poznámky:
Ďakujem, že ste si našli čas prečítať moju žiadosť. Budem rád za druhú šancu a sľubujem, že tentokrát už bez rebelských experimentov.
Altairr
Profesionál
Profesionál

[Zamítnuto] Altair / Jailbreak

od Rumcajz » 06 zář 2025, 13:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Altair / Jailbreak

Příspěvekod Parek917 » 08 zář 2025, 19:13 VIP

Čau,
momentálně ti práva zpět ještě nahazovat nechceme, po tvém předchozím "úletu" si nejsme jistí, zda-li se ti dá věřit.

Zamítnuto.
ObrázekObrázekObrázek
Parek917
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Zpět na Nábory Adminů