Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

[V] exe.Nopee alias konope obchádzanie banu č.3

Příspěvekod koliesko88 » 06 zář 2025, 14:02

Zdravím moj obľúbený holding key gskar a bývalý furien hráč nopee obchádza ďalší ban v poradí uz tretí:
https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... yer=150721
konopee podľa hlstats v 23. rebríčku sa aj po 2 aktívnych banoch stále dokáze byt na severi a radosťou si dať 10 killov. konopee - nopee podľa mien v hlstats ľahko dohľadateľne
Ďalšie 2 aktívne bany: https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=2829
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=2831

Keďže oba bany sú iba na ID tak použil ID changer

Ak sa mýlim tak vše ok
koliesko88
Amatér
Amatér

[V] exe.Nopee alias konope obchádzanie banu č.3

od Rumcajz » 06 zář 2025, 14:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: exe.Nopee alias konope obchádzanie banu č.3

Příspěvekod koliesko88 » 06 zář 2025, 14:05

teda omyl je to 2.
koliesko88
Amatér
Amatér

Příspěvekod koliesko88 » 17 zář 2025, 07:27

Zdravicko, len sa pripomínam keby nahodou sa chcel napojiť 4. krat, predsa uz ubehla nejaká doba
koliesko88
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 17 zář 2025, 15:55

Hráčovi sa podarilo pripojiť na server, pravdepodobne kvôli krátkodobému výpadku banlistu. O obchádzanie banu však nejde, keďže ban je aktívny...

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] exe.Nopee alias konope obchádzanie banu č.3

Příspěvekod koliesko88 » 17 zář 2025, 18:00

moment úplne tomu nerozumiem, ma 2 aktívne bany uz cez 2 mesiace, ktoré sú iba na ID a nie na IP pri bane ktorý uz obchádzal a on sa napojil na server odohral nejaký cas a dal 10 fragov… píšeš ze ban neobchádza lebo ma 2 aktívne bany no ale ked je napriek tomu na serveri tak asi ich obchádza ci? :D a on uz aj jeden ban za obchádzanie ma… nahodilo mu to meno (konopee) a staty na hlstats na ktorom uz ma 2 aktívne bany, keďže ich ma na ID pisal som ze ak použije ID changer bez vpn stane sa presne situácia ktorú som opísal… čiže este raz nechapem bud po 2 ci koľkých mesiacoch co nemôže hrať zistil zrazu v jeden deň náhodnom čase ze nejde banlist a prišiel si dať 10 fragov? (neviem kedy ten BL nešiel btw) alebo potom ide o to co pisem :lol:
koliesko88
Amatér
Amatér

Příspěvekod koliesko88 » 17 zář 2025, 18:24

15.6 dostal od teba ban za cheaty a v ten istý deň za obchádzanie banu lenže bany sú len na ID, co ja som si bol doteraz vedomý tak uz pri obchádzaní sa dávalo aj na IP. od 15.6 ubehli pomaly 3 mesiace ked sa z ničoho nic napojil na server stym ze odohral normálne cas. preco by sa len tak napájal na server kde uz ma 2 bany a zrovná po 3 mesiacoch v ten jeden cas a zrovná by bol výpadok :lol:
koliesko88
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 17 zář 2025, 21:22

Minimálne hlstats účtu, ktorý si poslal a kde dal tých 10 fragov, má rovnakú Steam ID ako pri prvom bane...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod koliesko88 » 17 zář 2025, 21:38

Pretože podľa mňa hlstats nezmení v tabuľke hlavnej sid prvotného úctu po zmene changerom iba obide ban skrz novú ID ktorú neprehodi uz v aktuálnej hlstats databáze ibaže si ty mal logy alebo nieco kde to vies potvrdiť ze posledný connect mal skutočne rovnakú ID ako na prvom bane… pozri cele je to blbosť ked uz ma 2 bany a zrejme nerieši unban a ked sa aj napojil po tych 2 banoch tak iba raz no pointa je ze by sa len tak náhodou nenapojíl po 2 mesiacoch a mal by šťastie na nejaký výpadok, ja sám viem ako tieto veci fungujú preto som na to poukázal a iny dôvod este okrem obchádzania asi nie je na to aby sa pripojil na rovnakú ID kde uz ma ban, taký je za mňa výsledok pripadne to uz nemusíme ďalej riesit, stačí mi ze ho nemusim presviedčať o jeho neznalosti movementu v hre a následnom zneužívaní
koliesko88
Amatér
Amatér

Zpět na Public Servery