• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] decoy/neopravneny move
Název tématu [Server / Nick admina]: JB / Decoy
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198230697432
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Simon (decoy) dal atrakciu, kde tcka musia chytit mic, ak ho chytia dostanu kill, proste basic atrakce, kazdopadne tcko hodilo mic niekomu kto ho chytil a hned ho vyhodil, takze si to vlastne decoy nevsimol, kazdopadne si to nevsimlo ani ct a za to ze sa zasmial do voicu ze si simon nevsimol to, ze kto chytil mic a dostal za to move, to je trosku prehnany move, ne? Skoda ze toto neni jedina situacia kde ma decoy ego a snazi sa za kazdu cenu vyuzit svoje prava.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://www.youtube.com/watch?v=rpH2xdy ... el=majitel
video je kratke pohoda, takze vycasovat netreba, nech sa paci
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198230697432
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Simon (decoy) dal atrakciu, kde tcka musia chytit mic, ak ho chytia dostanu kill, proste basic atrakce, kazdopadne tcko hodilo mic niekomu kto ho chytil a hned ho vyhodil, takze si to vlastne decoy nevsimol, kazdopadne si to nevsimlo ani ct a za to ze sa zasmial do voicu ze si simon nevsimol to, ze kto chytil mic a dostal za to move, to je trosku prehnany move, ne? Skoda ze toto neni jedina situacia kde ma decoy ego a snazi sa za kazdu cenu vyuzit svoje prava.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://www.youtube.com/watch?v=rpH2xdy ... el=majitel
video je kratke pohoda, takze vycasovat netreba, nech sa paci
-
AwpOnly - Spamer
[Zamítnuto] decoy/neopravneny move
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: decoy/neopravneny move
Sawo, vysvětli, proč je chat cenzurovaný, proč video v nahlášení je od jiného hráče a kdy se tato situace stala.
Decoy zatím dodá vysvětlení k situaci.
Decoy zatím dodá vysvětlení k situaci.

-
Amby - CS2 Server Admin
chat je v tejto situacii irelevantny, video je od ineho hraca, pretoze kamosovi od koho mam to video sa mu nechcelo nahlasovat a taktiez mu stejne neslo vytvorit ucet na forku a situacia sa stala 11. 09. 2025 dopoledne. nech sa paci
-
AwpOnly - Spamer
Ahoj,
CT maji davat pozor.. Vzhledem k tomu, že jsem byl z jiného úhlu jsem si nebyl uplně jist, zda daný hráč ten míč opravdu vzal či nikoliv.
Hráč pejvlos (CT) místo toho, aby hru sledoval, se "arogantně vysmál".
Když jsem se ho ale dotázal, že se tak směje, tak jestli neviděl náhodou hráče, který ten míč vzal.
Na to znovu arogantně odpověděl "od čeho seš tu ty" nebo něco v tom smyslu. Vzhledem k tomu, že hráče moc dobře znám z GO a vím jak byl problemovej mi došla trpělivost a přesunul jsem ho do T.
Jinak, nechápu z jakého důvodu to nahlašuješ ty?
CT maji davat pozor.. Vzhledem k tomu, že jsem byl z jiného úhlu jsem si nebyl uplně jist, zda daný hráč ten míč opravdu vzal či nikoliv.
Hráč pejvlos (CT) místo toho, aby hru sledoval, se "arogantně vysmál".
Když jsem se ho ale dotázal, že se tak směje, tak jestli neviděl náhodou hráče, který ten míč vzal.
Na to znovu arogantně odpověděl "od čeho seš tu ty" nebo něco v tom smyslu. Vzhledem k tomu, že hráče moc dobře znám z GO a vím jak byl problemovej mi došla trpělivost a přesunul jsem ho do T.
Jinak, nechápu z jakého důvodu to nahlašuješ ty?
CS2 JB ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
-
Decoyyy - CS2 Admin
Decoyyy píše:Ahoj,
Bolo tam vela hracov a myslim si, ze ziadne z CT by si tuto situaciu nevsimlo aj keby vsetci davali pozor, kedze to nebolo vobec rozpoznatelne. a btw pejvlos nebol jedine ct. A urcite ako admin by si nemal za kazdu cenu vyuzivat prava pretoze sa ti nieco nepaci a ak mas problem udrzat emocie v sebe lebo sa ti nieco nepaci, tak by si sa mal dat zrusit, totvse.
Decoyyy píše:Jinak, nechápu z jakého důvodu to nahlašuješ ty?
Ty to chapat ani nemusis, od toho tu nie si.
-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:Ahoj,
Bolo tam vela hracov a myslim si, ze ziadne z CT by si tuto situaciu nevsimlo aj keby vsetci davali pozor, kedze to nebolo vobec rozpoznatelne.
Uznávám, že z kontextu videa to může připadat přísně, ale...
Situaci bych vůbec neřešil nebýt chování Pejvlose a bylo to umocněno tím, že ho znám jako problémového hráče GO.
CS2 JB ADMIN
-
Decoyyy - CS2 Admin
Toto co pises by bola pravda keby na serveroch sa nesnazis za kazdu cenu dat niekomu move, kick, ban apod.. a vobec to neni o tom ze v GO bol problemovy hrac, si arogantny ku kazdemu hracovi bez ohladu ci je problemovy alebo nie, akoze sorry ale arogantnejsi admin ako ty na gs neni . A pokial viem pejvlos nemal ziadny ban od doby cs2 a to tu hraje casto (mozno sa mylim), ale nepride mi ze by bol problemovy, bez ohladu na to, ze v GO robil problemy
-
AwpOnly - Spamer
Ahoj,
shodli jsme se, že v této situaci šel Pejvlos k vyhrocení situace a následnému movu naproti. Je jasné, že pokud adminovi na serveru hráč odpoví tímto arogantním tónem, nemůže očekávat přívětivý přístup nazpět.
Decoyovi bylo naopak domluveno, aby situace nenechával takto eskalovat a zkusil hrát více s citem pro zábavu, aby k podobným situacím nemuselo docházet.
Stížnost neoprávněná
shodli jsme se, že v této situaci šel Pejvlos k vyhrocení situace a následnému movu naproti. Je jasné, že pokud adminovi na serveru hráč odpoví tímto arogantním tónem, nemůže očekávat přívětivý přístup nazpět.
Decoyovi bylo naopak domluveno, aby situace nenechával takto eskalovat a zkusil hrát více s citem pro zábavu, aby k podobným situacím nemuselo docházet.
Stížnost neoprávněná

-
Amby - CS2 Server Admin
• Stránka 1 z 1