• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] GweN/FK
Nick hráče: GweN
SID64 hráče: 76561199565062775
Přibližný datum a čas: 14.09.25 23:40
Server: JB1
Důkaz: https://youtu.be/fZ2UbAYSgA8
Popis situace: first of all bych řekl, že bylo kinda obvious, že ta atrakce má fungovat tak, že v kruhu umírá pouze ten, který chytí míč od hráče s výhodou z čáry, nikoliv míč od někoho jiného z kruhu, ale i tak je na videu imo vidět, že tu "přihrávku" nechytil hráč Leonardo, ale to VIP (dle toho, jak jsou oba natočený, kam koukají a kde je míč)
GweN pak dal asi nějaká 2 VD, Leonardovi ale prd, na nějaký výzvy o mikrofon nereagoval a jel si svoje
SID64 hráče: 76561199565062775
Přibližný datum a čas: 14.09.25 23:40
Server: JB1
Důkaz: https://youtu.be/fZ2UbAYSgA8
Popis situace: first of all bych řekl, že bylo kinda obvious, že ta atrakce má fungovat tak, že v kruhu umírá pouze ten, který chytí míč od hráče s výhodou z čáry, nikoliv míč od někoho jiného z kruhu, ale i tak je na videu imo vidět, že tu "přihrávku" nechytil hráč Leonardo, ale to VIP (dle toho, jak jsou oba natočený, kam koukají a kde je míč)
GweN pak dal asi nějaká 2 VD, Leonardovi ale prd, na nějaký výzvy o mikrofon nereagoval a jel si svoje
-
BarryAtua - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] GweN/FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GweN/FK
Ahoj,
pošli mi sem prosimtě nějaké další řešení situace. Ideálně nějaké další kolo. Máš pravdu, že dal 2 FK, ale sám jsi napsal, že dal nějaké VD a nějak to řešil, což mi říká, že to nebylo úmyslné. Tudíž bych rád viděl to další kolo nebo kolo kde se ta situace řešila.
Čeká se...
pošli mi sem prosimtě nějaké další řešení situace. Ideálně nějaké další kolo. Máš pravdu, že dal 2 FK, ale sám jsi napsal, že dal nějaké VD a nějak to řešil, což mi říká, že to nebylo úmyslné. Tudíž bych rád viděl to další kolo nebo kolo kde se ta situace řešila.
Čeká se...

-
Ondra3255 - CS2 Admin
Re: [Čeká se] GweN/FK
unlucky, ale další nemám záznam, jsem počítal s těma demama ze serveru, nedošlo mi, že už nejsou, takže to klidně uzavři
ty VD každopádně rozdal jiným hráčům, u Leonarda si stál za tím, že FK nedal
takže, abych si zlepšil znalost pravidel (;)), dostal Leonardo FK nebo ne?
ty VD každopádně rozdal jiným hráčům, u Leonarda si stál za tím, že FK nedal
takže, abych si zlepšil znalost pravidel (;)), dostal Leonardo FK nebo ne?
-
BarryAtua - Kazatelův učeň
Re: [Čeká se] GweN/FK
V tom případě QweNa banovat nebudu, ale dám si na něj pozor když budu hrát. Co se týče tvé otázky, tak ano Leonardo dostal FK. Celkově moc nechápu to, proč je rovnou zabijel. Nejlepší je nechat tyhle věci na Simonovi, protože on sám ví, co od té atrakce chce.
Vyřešeno
Vyřešeno

-
Ondra3255 - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1