• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Tvůj klient nemá povoleno připojení k tomuto serv
Zdravím, když jsem se chtěl připojit na jailbraky vyhodilo mi to zprávu "Tvůj klient nemá povoleno připojení k tomuto serveru". V konzoli jsem našel zprávu tuto cituji: [Client]
[Client] ==========================================================================================================================================================
[Client] GAMESITES.CZ - BYL JSI VYHOZEN ZE SERVERU
[Client] Náš automatizovaný systém detekoval, že používáš připojení skrze proxy, VPN nebo tor.
[Client] Z důvodu ochrany ostatních hráčů nedovolujeme připojení na herní server s využitím těchto služeb.
[Client]
[Client] » Tvá IP:
[Client] » Tvé SteamID: 76561199012656118
[Client] » Tvé jméno: Majkl Punk
[Client]
[Client] Nepoužíváš žádnou ze zmíněných služeb? Napiš nám na gamesites.cz/unban
[Client] ==========================================================================================================================================================..... Děkuji za pomoc
[Client] ==========================================================================================================================================================
[Client] GAMESITES.CZ - BYL JSI VYHOZEN ZE SERVERU
[Client] Náš automatizovaný systém detekoval, že používáš připojení skrze proxy, VPN nebo tor.
[Client] Z důvodu ochrany ostatních hráčů nedovolujeme připojení na herní server s využitím těchto služeb.
[Client]
[Client] » Tvá IP:
[Client] » Tvé SteamID: 76561199012656118
[Client] » Tvé jméno: Majkl Punk
[Client]
[Client] Nepoužíváš žádnou ze zmíněných služeb? Napiš nám na gamesites.cz/unban
[Client] ==========================================================================================================================================================..... Děkuji za pomoc
- Petrakos
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Tvůj klient nemá povoleno připojení k tomuto serv
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tvůj klient nemá povoleno připojení k tomuto serveru
Ahoj,
již jsme vyřešili na DC prostřednictvím ticketu. Příště nikdy veřejně nesdílej svou IP adresu, z originálního příspěvku jsem ji již vymazal.
Hráč přidán na whitelist.
Vyřešeno
již jsme vyřešili na DC prostřednictvím ticketu. Příště nikdy veřejně nesdílej svou IP adresu, z originálního příspěvku jsem ji již vymazal.
Hráč přidán na whitelist.
Vyřešeno

-
Amby - CS2 Server Admin
• Stránka 1 z 1