• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Stížnost na pravidla serveru
Dobrý večer,
chtěl bych dostat feedback ohledně pravidel na JB, protože to celkem nepobírám.
Včera/předevčírem se hrála mapa jb_minecraftparty_v8 zadala se atrakce skočit z červeného stupínku na ceduli, která je dole.
Někteří hráči to splnili a někteří ne, ale taktéž tam byli hráči co na tu ceduli skočili, ale spadli na zem.
Pointa v tom je taková, že jeden admin řekne onak, a druhý admin řekne tak.. a pak se hráči na serveru domlouvají mezi sebou i s akademiky jaké jsou správná pravidla a jak se to má plnit.
- Myslím, že splnili příkaz a spadli/skočili na tu ceduli.
To samé na co poukazoval @Logic1337
byla mapa Oassis a simon (logic) dal příkaz ať jdou hráči za stoly, protože byli mezi stoly a hráči to splnili a někteří přeskočili stůl, za což dostali kill. (byly zákazy skákat)
a přeskočení zídky u fotbalu,
mám možnosti dvě:
přeskočení zídky a jít za simonem, i když mám zákazy a nebo jít normálně kde není zídka. (byly zákazy skákat)
Děkuji za odpověď,
player.
chtěl bych dostat feedback ohledně pravidel na JB, protože to celkem nepobírám.
Včera/předevčírem se hrála mapa jb_minecraftparty_v8 zadala se atrakce skočit z červeného stupínku na ceduli, která je dole.
Někteří hráči to splnili a někteří ne, ale taktéž tam byli hráči co na tu ceduli skočili, ale spadli na zem.
Pointa v tom je taková, že jeden admin řekne onak, a druhý admin řekne tak.. a pak se hráči na serveru domlouvají mezi sebou i s akademiky jaké jsou správná pravidla a jak se to má plnit.
- Myslím, že splnili příkaz a spadli/skočili na tu ceduli.
To samé na co poukazoval @Logic1337
byla mapa Oassis a simon (logic) dal příkaz ať jdou hráči za stoly, protože byli mezi stoly a hráči to splnili a někteří přeskočili stůl, za což dostali kill. (byly zákazy skákat)
a přeskočení zídky u fotbalu,
mám možnosti dvě:
přeskočení zídky a jít za simonem, i když mám zákazy a nebo jít normálně kde není zídka. (byly zákazy skákat)
Děkuji za odpověď,
player.
- halflife
- Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Stížnost na pravidla serveru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Stížnost na pravidla serveru
1) Tady záleži čistě na simonovi, zda tě nechá žít či nikoliv.. Vzhledem k tomu, ale že si opustil misto určené Simonem (v tomhle případě cedulku), tak kill je oprávněný.. Ale na druhou stranu věřím, že se najdou schovývavější simoni, kteří tě za tohleto nezabijí.
2)ano v go to bylo tak, že na místo určené simonem si šel tak, aby jsi neporušil zákazy, tudíž tomhle případě obejít stůl. Pokud si šel ale za simonem, tak si měl jít přímou cestou a to bez zdržování, tudíž porušit zákazy (když to bude možné kopírovat cestu simona)
Já, osobně, bych tady nezabíjel ani v jednom případě. Ti hráči ten příkaz chtějí splnit, akorát je to trošku naprd udělaný, že v jedný situaci se máš chovat tak a v druhý tak.
Tohle je můj názor, víc ti poví vyšší admini.
Decoy.
Edit. U jedné situace jsem byl přímo na serveru a řešil jí tudíž proto mé vyjádření
2)ano v go to bylo tak, že na místo určené simonem si šel tak, aby jsi neporušil zákazy, tudíž tomhle případě obejít stůl. Pokud si šel ale za simonem, tak si měl jít přímou cestou a to bez zdržování, tudíž porušit zákazy (když to bude možné kopírovat cestu simona)
Já, osobně, bych tady nezabíjel ani v jednom případě. Ti hráči ten příkaz chtějí splnit, akorát je to trošku naprd udělaný, že v jedný situaci se máš chovat tak a v druhý tak.
Tohle je můj názor, víc ti poví vyšší admini.
Decoy.
Edit. U jedné situace jsem byl přímo na serveru a řešil jí tudíž proto mé vyjádření
CS2 JB ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
-

Decoyyy - CS2 Admin

Re: Stížnost na pravidla serveru
Čau,
co se týče tvého dotazu na první situaci. Jednalo se teda o normální atrakci vytvořenou Simonem a vězni měli za úkol skočit na cedulku. Jakmile někdo z cedulky spadl nebo ji opustil, aniž by mu to Simon přikázal, tak měl dostat kill. Stejně to platí i u jakýkoli jiných atrakcí: Jakmile hráč dokončí atrakci, tak má zůstat na místě, kde skončila.
Druhá situace bude vysvětlena v tomto topicu na discordu po vyjádření Wursta.
co se týče tvého dotazu na první situaci. Jednalo se teda o normální atrakci vytvořenou Simonem a vězni měli za úkol skočit na cedulku. Jakmile někdo z cedulky spadl nebo ji opustil, aniž by mu to Simon přikázal, tak měl dostat kill. Stejně to platí i u jakýkoli jiných atrakcí: Jakmile hráč dokončí atrakci, tak má zůstat na místě, kde skončila.
Druhá situace bude vysvětlena v tomto topicu na discordu po vyjádření Wursta.

-

Parek917 - CS2 Server Admin

Re: [Vyřešeno] Stížnost na pravidla serveru
Super. Díky chlapi. 
- halflife
- Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1