Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

[V] dancomaco alias Moravany obchádzanie banu

Příspěvekod koliesko88 » 01 říj 2025, 08:51

Zdravím ked som si dnes ráno pozrel rebríček dustu a zistil nepríjemnú správu ze som klesol o 2 priečky tak som periférne zistil ďalšiu zaujímavosť.

dancomaco zabanovany 22.6.si prišiel obísť ban 25.9. a so všetkou drzosťou si ma dovolil predbehnúť v tabuľke ako zabanovany hráč (danco ja som ta varoval podobne ako ostatných, ktorí mi budú stať v ceste)

ban: https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=2875
hlstats úctu (s rovnakou ID posledného napojenia ako banu: https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=2875

Je to v podstate nieco podobne ako s nopee akurat ze tu je to iste, aj ked si dovolím nesúhlasiť s verdiktom posledného nahlásenia tak myslím ze tu nie je co riešiť, resp dúfam ze ďalší hráč nevyužil ďalší výpadok BL

ak chcete viesť valku tak budeme ale mne sa tu neschovate
koliesko88
Amatér
Amatér

[V] dancomaco alias Moravany obchádzanie banu

od Rumcajz » 01 říj 2025, 08:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dancomaco alias Moravany obchádzanie banu

Příspěvekod koliesko88 » 01 říj 2025, 08:56

je este taká možnosť ze hráč sa iba pripojil na server a hned ho odpojili skrz ten aktívny ban - neviem to posúdiť pretože mal rovnaký nick dancomaco na ktorom sú odohrate staty ale je cudne ze sa mu navýšili body a upravil graf neaktivneho hráča (čiže mal by získať nejaké body za aktivitu v hre) a nevidim kolko trval cas jeho napojenia v prípade ze to tak je tak znova vše gut
koliesko88
Amatér
Amatér

Re: dancomaco alias Moravany obchádzanie banu

Příspěvekod eXtr3mer » 01 říj 2025, 19:45

koliesko88 píše:je este taká možnosť ze hráč sa iba pripojil na server a hned ho odpojili skrz ten aktívny ban - neviem to posúdiť pretože mal rovnaký nick dancomaco na ktorom sú odohrate staty ale je cudne ze sa mu navýšili body a upravil graf neaktivneho hráča (čiže mal by získať nejaké body za aktivitu v hre) a nevidim kolko trval cas jeho napojenia v prípade ze to tak je tak znova vše gut

Staty a čas pripojenia sa dá jednoducho nájsť v hlstats - https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... yer=136060

Hráč ban neobchádza
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] dancomaco alias Moravany obchádzanie banu

Příspěvekod koliesko88 » 01 říj 2025, 19:58

ano je to v sessions detailnejšie to som si nevšimol tým padom u tohto nic ale nope v predchádzajúcom PP mal 10 fragov a cez 6 ci kolko minút odohratých počas 2 aktívnych banoch :lol:
koliesko88
Amatér
Amatér

Zpět na Public Servery