• Stránka 1 z 1
Servery CS2 [FIX] Tutoriál
Ahoj,
nevím kam to přesně napsat, když tak to přesuňte jinam.
Koukal jsem, že některým nejdou vložit servery do té "Tabulky" se serverami a ukazují se tam CS 1.6 servery.
Jenže! Když si dáte políčko "Oblíbené" a vedle vyberete hru Counter-Strike 2 a kliknete dole na "+" přidáte IP adresu serveru (bacha, nesmí tam být mezera na začátku, jinak vám to nebude fungovat), tak se ten server zobrazí v tom menu.
Funguje to i mimo hru ve Steamu.
Nezkoušel jsem to, když se hra restartuje, ale asi stačí jít do Vlastnosti CS2 a dát "Jako ke čtení" nebo tak něco, to když tak ať někdo zkušenější doplní.
nevím kam to přesně napsat, když tak to přesuňte jinam.
Koukal jsem, že některým nejdou vložit servery do té "Tabulky" se serverami a ukazují se tam CS 1.6 servery.
Jenže! Když si dáte políčko "Oblíbené" a vedle vyberete hru Counter-Strike 2 a kliknete dole na "+" přidáte IP adresu serveru (bacha, nesmí tam být mezera na začátku, jinak vám to nebude fungovat), tak se ten server zobrazí v tom menu.
Funguje to i mimo hru ve Steamu.
Nezkoušel jsem to, když se hra restartuje, ale asi stačí jít do Vlastnosti CS2 a dát "Jako ke čtení" nebo tak něco, to když tak ať někdo zkušenější doplní.
- halflife
- Kolemjdoucí

Servery CS2 [FIX] Tutoriál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Servery CS2 [FIX] Tutoriál
U JB 3 to nefunguje a ukazuje zprávu "Nesprávné heslo nelze připojit" tak možná fix?
- halflife
- Kolemjdoucí

Re: Servery CS2 [FIX] Tutoriál
halflife píše:U JB 3 to nefunguje a ukazuje zprávu "Nesprávné heslo nelze připojit" tak možná fix?
Ahoj,
důvodem je, že na tomto serveru probíhá turnaj. Až turnaj skončí, odhesluje se.
„Každý svého banu strůjcem.“
-

catjam - CS2 Správce Akademie

• Stránka 1 z 1