Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] need money for porsche / Neschopnost CT

Příspěvekod filipeeekk » 22 lis 2025, 18:48

Nick hráče: need money for porsche
SID64 hráče: 76561198999075384
Screen SID64 hráče: "Nemám, protože jsem hledal v pravidlech jak je to s vdčkem a jeho ukončení"
Přibližný datum a čas: 22.11 18:30
Server: JB1
Popis situace: Hráč mi chtěl ukončit VD. Měl 3 hráče z toho jeden hráč jsem byl já, který měl vd. Hráč si stál za svým že když má jednoho člověka rebela a jednoho člověka který nerebeluje že může ukončit vd. Byl jsem u něj a chtěl jsem mu to vysvětlit, ale stojí si za svým. Ono na důkazu to vypadá že bych ho chtěl rebelovat to je pravda, ale zde je o to že nepochopil jak je s vdčkem a jeho ukončení.
Důkaz: https://medal.tv/games/counter-strike-2 ... zODc2&v=33
Vyčasování:
filipeeekk
CS2 Admin-akademik
CS2 Admin-akademik

[Vyřešeno] need money for porsche / Neschopnost CT

od Rumcajz » 22 lis 2025, 18:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: need money for porsche / Neschopnost CT

Příspěvekod AwpOnly » 22 lis 2025, 19:08 VIP

podla mojich znalosti, z toho jak to fungovalo na GO, kupene vd mozes ukoncit az ziju last 2 T, v pripade, ze hrac nema kupene vd, co si ty nemal a bolo 1 t rebel (afk) a mal som iba 1 t, tak som ti ukoncit vd mohol.

filipeeekk píše: Byl jsem u něj a chtěl jsem mu to vysvětlit, ale stojí si za svým.

tvoje reseni bolo napisat do chatu ''fk'', potom v poslednom kole, ked uz sa menila mapa tak si mi napisal ze ti cica povedal, ze to bol fk a to uz bolo posledne kolo, takze som nemal ani sancu ti dat vd ;)
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod filipeeekk » 22 lis 2025, 19:24

V té době co si mě zabil jsem hledal i v pravidlech jestli mohou ukončit Vdčko, když máš jednoho rebela a druhý ti nerebeluje. :lol: .

Poté jsem se zeptal admina Číča a celou situaci jsem mu vysvětlil. On mi jako zpětnou vazbou napsal, že Volný den nemůžeš ukončit hráči, pokud tam nejsou 2 hráči nebo než mu skončí vd.

Pochopil bych kdyby ten co rebeloval měl koupené VD, tak ano to mi ho můžeš ukončit, protože jsem ho měl buď z POSLEDNÍHO PŘÁNÍ a nebo, že jsem dostal FK.

;) Řeknu ti to takhle, píšu ti tam, že nemůžeš mi ukončit vd, ty si stál za svým o to jde a kdyby si mi chtěl dát volný den, tak už to jak dávno uděláš.
filipeeekk
CS2 Admin-akademik
CS2 Admin-akademik

Příspěvekod filipeeekk » 22 lis 2025, 19:52

AwpOnly píše:
tvoje reseni bolo napisat do chatu ''fk'', potom v poslednom kole, ked uz sa menila mapa tak si mi napisal ze ti cica povedal, ze to bol fk a to uz bolo posledne kolo, takze som nemal ani sancu ti dat vd ;)

FK jsem nahlásil hned v chatu a jsou na to i záznamy, kde je vidět, že píšu, že to byl FK. Nebylo to tak, že bych to řekl až úplně v posledním kole.

https://ctrlv.cz/3PhG
filipeeekk
CS2 Admin-akademik
CS2 Admin-akademik

Příspěvekod Brutt » 22 lis 2025, 22:27 VIP

Ahoj,
bohužel si pravidlo z GO pamatuješ špatně, jelikož se to takto nikdy nehrálo. Šanci se omluvit jsi měl, když se vyjadřuješ jinde nevhodně na fóru.
Hráč zabanován za FreeKill. Příště nezapomeň na screen sid a číslo jb v názvu. Díky za nahlášení. :)
"No pain, no gain."
Brutt
CS2 Správce Akademie
CS2 Správce Akademie

Příspěvekod AwpOnly » 22 lis 2025, 22:34 VIP

Brutt píše:bohužel si pravidlo z GO pamatuješ špatně, jelikož se to takto nikdy nehrálo.

to mi pise 6x zruseny admin ty si dobry clown

a jj uz som si zistil ze to bol fk a pomylil som si to s inou situaciou, cous

e. Brut: Cous zítra. Lock. :D
AwpOnly
Spamer
Spamer

Zpět na JailBreak Servery