• Stránka 1 z 1
unban žiadosť/skratenie banu aspoň
[=] Dostal jsi trest od admina: White cat
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [neplnenie modu]
[=] Zabanovany nickname: happybee
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:197075410
Dostal som ban. Priznávam, dvakrát sa mi stalo, že som nesprevádzal našu vlajku, lebo som si nevšimol, že ju máme. Moja chyba. Prvýkrát som dostal kick, bez upozornenia. Druhýkrát sa mi to stalo a dostal som ban na štyri hodiny.
Chcel by som sa vyjadriť k adminovi, že ma to mrzí. Nerobím si z teba srandu na serveri. Budeme kamaráti. Ako som ti písal včera, dnes som sa ti pozdravil, ani si sa neodzdravil. Myslím si, že admin by sa mal odzdraviť, udržiavať komunitu v pohode a harmónii na serveri. Aby sa ľudia cítili príjemne. Žiadne nadávky, žiadne prejavy nenávisti.
A určite nie som jediný, komu sa to stane. Chápem, keby to bolo úmyselné, ale toto bola nepozornosť. Pokiaľ viem, raz sme si aj dopisovali na Dust 2, keď sa to stalo aj tebe, a viacerým ďalším hráčom, že si nevšimli vlajku, ktorú náš tím niesol.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [neplnenie modu]
[=] Zabanovany nickname: happybee
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:197075410
Dostal som ban. Priznávam, dvakrát sa mi stalo, že som nesprevádzal našu vlajku, lebo som si nevšimol, že ju máme. Moja chyba. Prvýkrát som dostal kick, bez upozornenia. Druhýkrát sa mi to stalo a dostal som ban na štyri hodiny.
Chcel by som sa vyjadriť k adminovi, že ma to mrzí. Nerobím si z teba srandu na serveri. Budeme kamaráti. Ako som ti písal včera, dnes som sa ti pozdravil, ani si sa neodzdravil. Myslím si, že admin by sa mal odzdraviť, udržiavať komunitu v pohode a harmónii na serveri. Aby sa ľudia cítili príjemne. Žiadne nadávky, žiadne prejavy nenávisti.
A určite nie som jediný, komu sa to stane. Chápem, keby to bolo úmyselné, ale toto bola nepozornosť. Pokiaľ viem, raz sme si aj dopisovali na Dust 2, keď sa to stalo aj tebe, a viacerým ďalším hráčom, že si nevšimli vlajku, ktorú náš tím niesol.
- huyuny
- Pokročilý

unban žiadosť/skratenie banu aspoň
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: unban žiadosť/skratenie banu aspoň
A to, čo bolo dávnejšie, si myslím, že netreba ťahať do tohto banu. Chápem, že raz za čas som si uletel a spravil veci, za ktoré mi ban patril. Ale to, čo sa stalo dnes, treba brať samostatne, bez ohľadu na staršie bany.
- huyuny
- Pokročilý

Možno budem taký dobrák na serveri, že raz budem robiť aj admina a pomáhať udržiavať poriadok a pohodu.
- huyuny
- Pokročilý

myslím, že tie 4h boli milosrdné pre tvoju povesť a históriu. K porušeniu pravidiel si sa priznal aj sám, to ti slúži ku cti.
PS: ak plánuješ chodiť na ctf alebo gg len za účelom provokácii, neodporúčam ti to. Bany ti budem dávať každé ďalšie dlhšie a možno už v začiatkoch vyrývania, tak aby si sa tu najbližšie nesťažoval
Dodržuj pravidlá a nevypisuj hlúposti na servery, nikto na to nie je zvedavý.
PS: ak plánuješ chodiť na ctf alebo gg len za účelom provokácii, neodporúčam ti to. Bany ti budem dávať každé ďalšie dlhšie a možno už v začiatkoch vyrývania, tak aby si sa tu najbližšie nesťažoval
Dodržuj pravidlá a nevypisuj hlúposti na servery, nikto na to nie je zvedavý.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-

Nsoo - CS 1.6 Admin

A ak by sa dalo, bol by som rád, keby sa tento ban skrátil, aspoň na kratší čas.
- huyuny
- Pokročilý

huyuny píše:A to, čo bolo dávnejšie, si myslím, že netreba ťahať do tohto banu. Chápem, že raz za čas som si uletel a spravil veci, za ktoré mi ban patril. Ale to, čo sa stalo dnes, treba brať samostatne, bez ohľadu na staršie bany.
minulost s tebou půjde už navždy,bud rád že ještě nemáš permu za opakované bany jako někteří hráči
- Reveen
- CS 1.6 Admin

Veď si mi doteraz písal, že už nie si admin. Kamarát.
- huyuny
- Pokročilý

• Stránka 1 z 1