I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

invi arogancia

Příspěvekod GordonFreeman » 12 pro 2025, 17:02

Akože nič v zlom ale bolo by načase spraviť si poriadok s adminmi lebo to už začína byť neúnosné s tým ich arogantným a drzým správaním. Dneska nejakú chvíľu dozadu pánko "invi" dal ban 30 minút hráčovi parek na CTF1. Parek sa asi 3x napojil do hry, 2x k CT, raz ho šuplo k T. Následne sa ho to indivíduum opýtalo prečo sa dal k T. Parek odpovedal, že je na noťase a nastavuje si obrazovku (ak to nahodou panko nevie tak pri zmene rozlíšenia sa hra automaticky resetne a hráča do hry napojí na novo) preto ho to potom šupne hocikam (pri stlačení medzerníka napr.). Sfleku na to dostal ban na 30 minút. Dôvod?? - kemp. KEMP!!! :D Keď som ho potom konfrontoval začal byť arogantný s tým že on nemusí nikomu nič vysvetľovať, že parek kazil hru a podobne. Akože ako kazil hru??? Dokopy mal asi 3 killy a to bolo všetko. Je niekde v pravidlách, že hráč si nesmie nastavovať rozlíšenie obrazovky?? Keby bol chvíľu počkal tak by videl že už by sa nenapájal a normálne by ostal, keď by nastavil rozlíšenie kvôli FPS (bol som pri ňom, videl som to). Ako to mal inak spraviť ako v hre v real time?? Resp. keď už bol tak veľmi nažhavený na trestanie, kick by nebol stačil?? O žiadne kazenie hry nešlo, nepoviem ak by sa prehadzoval x krat a stale by menil teamy ale k tomuto fakt nedošlo.

Po adminovi Nsoo alias White cat, ktorý mne dal ban na 10 minút (lepšie povedané do konca hry) len preto, že mi hattrick vynadal do rodiny (ano mne bolo vynadané ale ban som dostal ja aj keď som nadávky následne nijako neopätoval :D) tu máme ďalšieho šerifa čo si myslí že može všetko.

Spravte si s chlapcami trošku poriadok. Lebo pozerám že na fóre sa mená problematických adminov dosť opakujú. Treba si uvedomiť, že ľudia tu platia napr. za VIP a takýto "admini" ako kany, nsoo (alias white cat) alebo invi totálne kazia pohľad na gamesites ako taký a robia z toho doslova holubník keď dávajú bany za nič, resp. zneužívajú svoje práva lebo možu. Lebo im sa nič nestane však?? ;-)
GordonFreeman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

invi arogancia

od Rumcajz » 12 pro 2025, 17:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: invi arogancia

Příspěvekod Reveen » 12 pro 2025, 21:16

Ahoj,můžeš mi ukázat moji aroganci?
Hráč párek dostal ban za “kažení hry” tím že 1. Měl dropnutou flagu 2. Se 2x hodil do overu kdy já byl v teamu sám :) -když jsem se ho zeptal proč se pořád háže k T do overu byl ticho podle jeho zprávy a času banu to napsal ve stejnou chvíli co dostal ban-jeho zprávu jsem vůbec neviděl a pak jsi nastoupil ty.

To že si mění rozlišení to muže dělat v singleplayeru(proti botům)
Ja v té chvíli viděl pokus o to hrát v overu a vůbec jsem nevěděl že si mění rozlišení :-)
BAN za “kemp” byl určen jen z dúvodu toho že jsem zrovna šel vrátit flag-( myslím si že dúvod banu je úplně jedno)

Dále bych poprosil aby jsi mi ukázal mé arogantní jednání děkuji
Reveen
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Reveen » 12 pro 2025, 21:23

https://ctrlv.cz/DMM2

Tady je můj chat z CTF z té hodiny tak mi ukaž kde jsem arogantní,děkuji
Reveen
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GordonFreeman » 12 pro 2025, 23:30

Takéto jednostranné dôkazy si možeš nechať keďže tam vôbec nie je jeho správa ;-) A aspoň keby si neklamal. V momente kedy si sa ho opýtal prečo sa hodil k T do overu ti hneď na to odpisoval (videl som to), že nastavuje obraz lebo je na noťase. Správu odoslal a pár sekúnd na to dostal ban. Ty si ani nečakal na odpoveď lebo si sa triasol na ban jak fanatik! Stačilo par sekund počkať to za A. Za B, kde v pravidlách je napísané kde a za akých okolností sa hráči môžu pripájať do akých teamov?? O overi tam nie je ani zmienka takže si upravuješ pravidlá jak ti príde vhod a doplňuješ tam niečo čo tam nie je!

Za C s tým single playerom to myslíš vážne?? To akože mal spustit server, nahrať tam 8 botov, zahrať minutu aby videl či mu to seká alebo nie, zmeniť rozlíšenie znova spustiť server, znova nahadzať 8 botov a toto zopakovať 3 krat?? Tak si pri zmysloch? Lebo realne uvažujuci človek takúto chobotinu nenapíše. Za ďalšie dôvod banu si dal kemp. Ty si mu dal ban za kemp nie za kazenie hry! Tak mi povedz, kde kempil prosím ťa pekne ked behal po mape lebo skúšal FPS??! Kde??

A k Tčkam ako ty píšeš že sa "porad hadzal" toto nie je pravda. Pri Tčkach bol vtedy keď dostal ban. Navyše ako som písal o overi sa nič v pravidlách nepíše len že hráč nemá kaziť hru a s jeho 3 killmi čo mal pred tým ako ho to AUTOMATICKY dalo k T teda určite nekazil žiadnu hru kedže ich spravil vtedy, keď hral ešte za CT! Takže si jednoznačne zneužil svoje práva lebo si musíš dokazovať jaký si šef však? :)

Tvoje arogantne chovanie vidno nie len tu, kde klameš ale aj keď som ťa konfrontoval a pýtal sa jak mohol dostať ban za kemp keď NEKEMPIL tak si odvrkol - že je uplne jedno aký je dovod banu lebo ty nemaš čas pisať začo to dostal" - akože halo??! Si admin, tvojou psou povinnosťou je zdôvodniť prečo hráč dostal ban (v tomto prípade jednoznačne bezdôvodný!!) keďže dôkazná ťarcha je na tvojej strane!

A že dostal za toto tu 30 minut a nie hoc len kick tak nad tym sa zamysli a porozmýšľaj dobudúcna, či je to akože OK podľa teba...
GordonFreeman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Reveen » 13 pro 2025, 00:24

Vůbec nevíš co píšeš :-D
Hájíš se pravidlama ale neovládáš je :D víc to k tomu nemam co říct ja v tom viděl to že chce hrát v overu k jeho zprávě jsem se vyjádřil:D píšeš o moji aroganci a když ti tady pošlu moje zprávy napíšeš že tě to nazajíma že to není důkaz :D jsi proti mě zaujatý a tím končím podle tebe každý admin kdo dá tobě nebo Kamarádovi ban je hned špatný a arogantní :D

Za mě vše ahoj,čau
Reveen
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Nsoo » 13 pro 2025, 09:20

Keďže si tu vymenoval všetkých adminov pomaly, co sa starajú o chod servera, tak sa vyjadrim k mojej časti.
Po adminovi Nsoo alias White cat, ktorý mne dal ban na 10 minút (lepšie povedané do konca hry) len preto, že mi hattrick vynadal do rodiny (ano mne bolo vynadané ale ban som dostal ja aj keď som nadávky následne nijako neopätoval :D) tu máme ďalšieho šerifa čo si myslí že može všetko.

Obaja ste na seba útočili slovne a spamovali chat - upozornenie odomna:
2025-12-07 15:18:57 white cat kludnite slovnik
Pokračovali ste, tak som vam napísal -
2025-12-07 15:29:14 white cat ok, 10 min obom na ukludnenie
Dostal si ty, ale kedze hattrick sa predtym odpojil tak som ho kvoli 10min nenahanal, dostal by inak aj on.
V tom vasom spamovani som ziadne nadavky na rodinu nezaznamenal a ani v tom čase od teba nejake poukazanie na to.
Za mňa vsetko.
Ale súhlasím s reven, že často máš problem s plnenim módu a nesprevadzas flagu, kvoli comu sa dostavame ku kicku a vzdy reagujes nejak takto namiesto ospravedlnenia -
2025-12-07 15:26:55 pepsi už dobre?
Ale suhlasim s tebou, mohlo by sa nejak zvyraznit ze tvoj team zobral flagu na skle
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GordonFreeman » 13 pro 2025, 09:23

k invi:

No, teraz sa krásne ukázalo a potvrdilo to, čo som napísal vyššie - tvoja neskutočná arogancia, povýšenectvo a namyslenosť a že keď už nemáš ako vyargumentovať (lebo toto sa vyargumentovať fakt nedá tu si jednoznačne zneužil svoje práva), tak sa vyhováraš a útočíš na zaujatosť :D :D Aké úbohé. Nie kamoško ja zaujatý nie som, jediný kto je tu zaujatý si ty. Mne ide čisto o spravodlivosť v tomto prípade lebo tu si to posral.

Ale dovoľ aby som ti to znova vysvetlil bod po bode. Takže

- ty si napísal " ja v tom viděl to že chce hrát v overu". Tvoje domnienky a úvahy si môžeš strčiť, bol som tam, videl som ako si nastavuje rozlíšenie takže o žiadnu hru v overi nešlo ani nemohlo ísť!

- napíš mi kde v pravidlách je napísané že sa nesmie hrať v overi. TY si tu ten kto musí zdôvodnovať veci, nie ja, keďže ban si udelil ty. Ty píšeš mne že ja neovládam pravidlá ale jediný kto tu neovláda pravidlá a robí si čo chce a jak mu vyhovuje si zjavne TY a môžeš sa tu uškŕňať a vysmievať koľko chceš. Tu sú pravidlá ak by si nevedel:

1. Je zakázáno Cheatovat na serverech !
2. Nepoužívejte scripty (antirecoil, bhop, longjump ...)
3. Nenadávejte ostatním hráčům ani adminům
4. Zákaz reklamy, reklamních nicků a reklamních odkazů
5. Nespamujte chat ani voice svým mikrofonem
6. Nevydávejte se za Admina na serveru
7. Zákaz lezení do textur
8. Mít v pořádku připojení (ping)
9. Zákaz využívání chyb, které jsou ve hře
10. Nekazte hru jakýmkoliv jiným způsobem

Ak ja tak veľmi neovládam pravidlá napíš mi TY, pán dokonalý, čo z toho tu parek porušil. Čakám. Jedine že by porušil autobalance, prípadne by bol úmyselne presunutý adminom a následne by sa aj tak hodil trucovito nazad do overu tak toto by bolo porušenie pravidiel ale k takému dačomu vôbec nedošlo!

- nejako sa nevyjadruješ k tomu že dôvod banu bol kemp čo sa dá jasné overiť. Ako môžeš dať niekomu ban za niečo čo vôbec neurobil?? A to že dáš ban za niečo úplne iné ale ty v hlavičke si povieš že to bolo vlastne za niečo úplne iné to je akože v poriadku? Či ako vlastne, niekto bude druhému nadávať ale dostane ban za cheatovanie?? Lebo presne toto si spravil ty, udelil si ban za úplne inú vec.

Uvedom si že ty si admin preto, aby si riešil veci a zabezpečoval normálnu hru, nie aby si si domýšľal veci a robil na serveri šerifa ktorý si niečo myslel preto robí represiu!!

Počkám na vyjadrenie niekoho kompetentnejšieho, ak teda nejaké vyjadrenie príde lebo si všímam, že voči adminom a ich zneužitiu práv sa tu pristupuje dosť laxne.
Ak hráč cheatuje dostane permanent a nikto sa s ním vôbec nebaví. Vôbec nechápem prečo sa rovnako nepristupuje aj k adminom - zneužiješ dva tri krát svoje práva alebo sú sťažnosti na tvoje správanie viď. prípad ktorý písala lexx, a proste dovi dopo. Zobrať práva natrvalo. A bol by kľud.
Tu že by človek normálne tŕpol na serveri keď príde nejaký adminko, žeby náhodou nedostal ban za totálnu kravinu alebo za to, že adminko má komplexy a ukaja sa na tom že rozdáva bany na základe nejakých svojich domnienok alebo názorov...
GordonFreeman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GordonFreeman » 13 pro 2025, 09:32

k Nsoo:

ja nesprevadzam??? Ja neplnim mod?? :D :D Kamoško fakt? Aspoň netrep! Kick som dostal pár krát za posledných par tyždňov ak dobre pamatam a to aj tak len preto, lebo hram no sound a keďže donekonečna poukazujem na to, že ak máme vlajku NIKDE TO NIE JE VIDITELNE, tak jasne že sa stane, že nabehnem tam a vlajky niet. Čo môže vyzerať ako umysel ale to v žiadnom prípade nie je. Že vy ste hneď nažhavení na trestanie zato ti ďakovať fakt nebudem! Mimochodom viem o kopec iných ľudoch čo nesprevádzajú ale úmyselne a aj napriek pritomnosti admina sa to nerieši ale to tu škrabať nebudem.

A fakt si nezaznamenal narážku na moju mamu? Naozaj??

https://imgur.com/a/kWd5k9R
GordonFreeman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GordonFreeman » 13 pro 2025, 09:56

Nsoo: inak ak by si išiel trošku vyššie v tej komunikácii s hattrickom tak by sividel, že bol to práve hattrick, ktorý sa začal prvý navážať do mňa, pričom ja som mu nič neurobil. A nehnevaj sa ale nemám 13 aby som si nechal skákať po hlave od nejakého indivídua.

Inak toto mi pripomína situáciu s Redshots - nie tak dávno som proti nemu hral večer, kde mu to nejako nešlo tak sa hodil do specu, kde bol asi 5 minút a po celý čas ma stalkoval. A potom nastala presne tá situácia - zobrali sme vlajku, čo som nepočul, keďže nemám zvuk, a tak som išiel po vlajku ako furt, kde som prišiel k ich vlajke no nebola tam no zároveň mi tam vybehol protihráč, ktorého som logicky sundal. Okamžite som dostal kick. Redshotsovi som aj napísal vtedy o čo išlo no ale čo nezrobíš nič :D

Ďalšia vec je, že ak ma killnu a už máme vlajku tak sa ku vlajkonošovi následne musím aj nejako dostať ak chcem sprevádzať. Radar ukazuje len pozíciu vlajkonoša, nie akou cestou ide. A keďže väčšina máp ma viacero ciest ako sa dostať ku vlajke tak je jasné, že sa stane že zvolíš inú. Čo potom vy hneď vyhodnocujete ako to že sa nedoprevádza/neplní mód. Čo ale nie je pravda a že doprevadzam a mod plním za tým si stojím!
GordonFreeman
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nsoo » 13 pro 2025, 10:12

Ako hrať no sound a tým odôvodniť že neplnis mód, na to nemam čo povedať, nepoznam server kde zvuky nie su dôležité, mozno knife alebo nejake jumpy. Používaj teda tab a tabulku hracov a hráč označený "vip" v tvojom teame má našu vlajku. Alebo radar. Ak nepouzivas nič, nemôžeš sa sťažovať za kick alebo upozornenia...
Áno toto som si v tej hromade správ od vas nevšimol popri hraní, pardon.
A keď niekto úmyselne neplní mod, stačí do chatu poukázať na meno hráča, nemam počas svojej hry na obrazovke aj na ploche čo robí dalsich 10 hracov na hre a ani byť neustále v specte ak si chcem aj zahrať.
Ďakujem za pochopenie
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy