• Stránka 1 z 1
[V] unban
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Nsoo
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [kazenie hry/spawnkemp]
[=] Zabanovany nickname: happybeebetonos
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:197075410
Dobrý den, žádám o unban. Nic špatného jsem nedělal, jen mi občas Cementos nadával všelijakými způsoby, tak jsem ho šel nahánět na spawn. Zoyer napsal Nssoovi, že se mají na Steamu, a Nsso přišel a hned mi dal ban na 24 hodin. Žádám o unban, protože dnes (nebo kdy) byl reset všeho a takový ban hned na začátku si nezasloužím. Kdybych to dělal opakovaně po resetu, neřeknu ani slovo, ale dnes je reset poprvé, první ban a už 24 hodin. Byl bych v klidu, kdyby to byly alespoň 4 hodiny. ĎEKUJU !!
2025-12-22 23:28:08 CEmentOS Zoyer ma alespon skill, ale happy je jen crappy
DD vidite.Gamesites.cz ^Vlajka zajatia #1 de_blue
[=] Dostal jsi trest od admina: Nsoo
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Capture Flag #1
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [kazenie hry/spawnkemp]
[=] Zabanovany nickname: happybeebetonos
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:197075410
Dobrý den, žádám o unban. Nic špatného jsem nedělal, jen mi občas Cementos nadával všelijakými způsoby, tak jsem ho šel nahánět na spawn. Zoyer napsal Nssoovi, že se mají na Steamu, a Nsso přišel a hned mi dal ban na 24 hodin. Žádám o unban, protože dnes (nebo kdy) byl reset všeho a takový ban hned na začátku si nezasloužím. Kdybych to dělal opakovaně po resetu, neřeknu ani slovo, ale dnes je reset poprvé, první ban a už 24 hodin. Byl bych v klidu, kdyby to byly alespoň 4 hodiny. ĎEKUJU !!
2025-12-22 23:28:08 CEmentOS Zoyer ma alespon skill, ale happy je jen crappy
- huyuny
- Pokročilý

Re: unban
aby si vedel, bol som priamo prítomný na serveru, ked si invisible zabijal nonstop spawn a tvoji spoluhráči plnili mód a niesli flagu. Demo aj všetko som poslal extremerovi, pravdepodobne si to pamätáš keďže to bolo pred chvíľou.
PS: to že bol reset, neznamená, že si nepamätám že za takéto veci si už mal desiatky banov.
to čo je na deme, si robil už aj predošlú mapu podľa slov hráčov:
2025-12-22 23:40:14 CEmentOS zkazil hru na mill, ted na blue...
Takýmto spôsobom si rank huntiť nebudeš...
PS: to že bol reset, neznamená, že si nepamätám že za takéto veci si už mal desiatky banov.
to čo je na deme, si robil už aj predošlú mapu podľa slov hráčov:
2025-12-22 23:40:14 CEmentOS zkazil hru na mill, ted na blue...
Takýmto spôsobom si rank huntiť nebudeš...
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-

Nsoo - CS 1.6 Admin

Ale Cementos na mě pořád píše, i když beru vlajky poctivě. Ty jsi byl na serveru a viděl jsi, co píše, a nic jsi k tomu nenapsal. Ale teď už píšeš na Cementa. Když jsi byl na serveru, měl ses mi alespoň ozvat, abych věděl, že se mám soustředit na braní vlajek a ne honit Cementa po mapě.
- huyuny
- Pokročilý

Když se tu spomenulo mé jméno, tak mám asi právo se vyjádřit, či?(nechci zase dostat upozornění!!)
Nikomu jsem tě nenahlašoval,, jen jsem tě upozornil v chatu
2025-12-22 23:22:22 unban ziadam kamo (Team) nahanali ma Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:18 unban ziadam kamo (Team) nestihol som Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:08 unban ziadam kamo (Team) uz Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:03 Zoyer ? Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:02 Zoyer bee Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:01 Zoyer doprovod
dobrá výmluva.. já už s flagou dávno u naší a ty napíšeš že tě naháněli.. plň mód vždy na 100% a vše bude vpořádku
Nikomu jsem tě nenahlašoval,, jen jsem tě upozornil v chatu
2025-12-22 23:22:22 unban ziadam kamo (Team) nahanali ma Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:18 unban ziadam kamo (Team) nestihol som Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:08 unban ziadam kamo (Team) uz Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:03 Zoyer ? Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:02 Zoyer bee Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2025-12-22 23:22:01 Zoyer doprovod
dobrá výmluva.. já už s flagou dávno u naší a ty napíšeš že tě naháněli.. plň mód vždy na 100% a vše bude vpořádku
- Zoyer
- Amatér

Ešte pre doplnenie - nie, nebudeš si vyberať aký dlhý ban si zaslúžiš, určí to admin podľa závažnosti a histórie hráča (môže to predlzit alebo skrátiť vyssi admin), či kratšie bany mali nejaky efekt, co u teba nemalo.... Nie, zoyer to nebol co mi písal.
Máš cca 300h na ctf, pravidlá servera poznáš, to čo je na deme robíš zámerne za cieľom killov a kazenim hracom hry ked tam nie je admin, ocakavas, ze potom na teba budú milí hráči? Na to aby si plnil mód, potrebuješ mať na servery nonstop admina co ta bude upozornovat aby si dodrziaval pravidla a sustredil na plnenie módu? Snáď srandujes...
Nestačí ze ta musia ostatní hráči upozorňovať?
Máš cca 300h na ctf, pravidlá servera poznáš, to čo je na deme robíš zámerne za cieľom killov a kazenim hracom hry ked tam nie je admin, ocakavas, ze potom na teba budú milí hráči? Na to aby si plnil mód, potrebuješ mať na servery nonstop admina co ta bude upozornovat aby si dodrziaval pravidla a sustredil na plnenie módu? Snáď srandujes...
Nestačí ze ta musia ostatní hráči upozorňovať?
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-

Nsoo - CS 1.6 Admin

Bohužel to vypadá, že unban asi nedostanu. Ban je na 24 hodin, nikdo z vyšších adminů si toho ani nevšiml a vůbec nereagují. Je jim to jedno a jediné, kdo to řeší, jsou nsoo a zoyer. Přemýšlím, co tam vlastně na tom serveru dělám. Když napíšu, jestli bych mohl dostat unban nebo aspoň zkrácení za pár chyb, co jsem tam včera udělal, tak se samozřejmě ozve jen nsoo a zoyer. Tak díky, za pokus to stálo, ale než se někdo z vyšších adminů ozve, tak už ten unban stejně vyprší.
- huyuny
- Pokročilý

Nsoo, jo fakt ne rozumiem, co ty furt kombinujes. Przecie ma si niy všimać na servery, niy špehovať, niy sledovať, co robie, a potym mi ešte dávać bany — połowa zbytecne, połowa prehnane. Na co to robis, co z toho mos? Pomogo ci to jak? Płacóm ci za to? Mas z toho jaký dobry pocit?
Kebyś dostal 500 eur za to, že ma chyciš pri něčim, dobre, rozumiem — za 500 eur bym aj ja kukoł 2–3 godziny pod inymi kontami, jak si pisal. Ale zadarmo? Ty fakt niy mos nic inše na robote, ino sledovať, kde som a co robie?
Kebyś dostal 500 eur za to, že ma chyciš pri něčim, dobre, rozumiem — za 500 eur bym aj ja kukoł 2–3 godziny pod inymi kontami, jak si pisal. Ale zadarmo? Ty fakt niy mos nic inše na robote, ino sledovať, kde som a co robie?
- huyuny
- Pokročilý

Nsoo, ja vobšče ne rozumiju, čo ty furt rešyš. Však si ma ni nevšymaj na serveri, ni vyhľadavaj, ni sledyj, čo ja robľu, a potom mi ešče bany davať — jedny zbytočne, druhy prehnane. Načo to robyš, čo z toho maš? Pomaha ti to jak? Davajú ti za to jaky penjazy? Maš z toho dobry pocit?
Keby ty dostal 500 eur za to, že ma chycyš pri dačom, ta dobre, ja rozumiju — za 500 eur by ja tež sledoval 2–3 hodžiny pod inšymy účtami, jak si pysal. Ale zadarmo? Ty fakt ni maš nič inše na robotu, len sledovať, kde ja som a čo robľu?
Keby ty dostal 500 eur za to, že ma chycyš pri dačom, ta dobre, ja rozumiju — za 500 eur by ja tež sledoval 2–3 hodžiny pod inšymy účtami, jak si pysal. Ale zadarmo? Ty fakt ni maš nič inše na robotu, len sledovať, kde ja som a čo robľu?
- huyuny
- Pokročilý

huyuny píše:Když jsi byl na serveru, měl ses mi alespoň ozvat, abych věděl, že se mám soustředit na braní vlajek a ne honit Cementa po mapě.
Keď si bol na serveri, tak si mal automaticky dodržiavať pravidlá bez toho, aby ťa hráči alebo admin museli upozorňovať... Týmto si dokázal, že reset a "druhá šanca" v tvojom prípade nemali žiadny efekt.
Získal si preto predčasný vianočný darček, ktorý úplne neoceníš, ale verím, že minimálne hráči CTF sa mu potešia
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-

eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] unban
Bine, ați dat un ban pe 4 zile și acum sunteți mari șmecheri. Măcar văd că data viitoare merită să vă scriu aici și să vă cer ceva. De acum înainte, când va fi NSOO pe CTF sau Zoyer, totul va fi înregistrat, iar același lucru se aplică și pentru gungame. Ca să nu se mai dea banuri nejustificate.
Edhe unban-in do ta blej dhe po shkoj ta marr.
Edhe unban-in do ta blej dhe po shkoj ta marr.
- huyuny
- Pokročilý

• Stránka 1 z 1