Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Poděkování a dotaz

Příspěvekod yuk0ne » 31 pro 2025, 15:43

Dobrý den Gamesites.cz týme,

dnes na konci roku 2025 bych Vám chtěl velmi poděkovat za Vaši dlouholetou práci a za to, co jste pro hráčskou komunitu vybudovali. Mám na Vás opravdu krásné vzpomínky, především na časy kolem roku 2010, kdy jsem trávil hodiny na Zombie Chronic serverech. To byla pro mě zlatá éra hraní a období plné skvělých zážitků.

Bohužel dnes je doba jiná, přišlo nespočet nových her a legendární CS 1.6 už není hrané tak jako dříve. Je mi jasné, že už asi není reálné, aby byly podobné servery opět plné celý den i noc, ale i tak na to období dodnes rád vzpomínám.

Chtěl bych se proto zeptat, zda by bylo nějakou formou možné získat starou zálohu Zombie Chronic serveru (přibližně z období kolem roku 2010), a to pouze pro čistě osobní, nekomerční účely. Rád bych si ji doma spustil, udělal pár vlastních úprav a vyzkoušel na ní AI boty, které aktuálně jen testuji. V žádném případě nechci projekt zneužít ani snižovat hodnotu Vaší práce – jde mi pouze o nostalgii a osobní potěšení.

Pokud by to z jakéhokoli důvodu nebylo možné, zcela to pochopím. I tak Vám děkuji za vše, co jste pro komunitu udělali, a přeji Vám hodně úspěchů, radosti a sil do dalšího roku.

Děkuji za případnou odpověď a přeji krásný Nový rok.

S pozdravem
YUK0NE.
yuk0ne
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Poděkování a dotaz

od Rumcajz » 31 pro 2025, 15:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz