• Stránka 1 z 2 • 1, 2

Konec :D
Len som sa chcel rozlučit 
 S postupom času už na tie kostičky prostě nemám čas, tak som sa rozhodl stím seknut! 
 Bolo mi sváma dobre Hlavně na PVP! Rok a půl přesně 
 .Super ludia ako Miadsosi,nutreal,waxiik,saltlake,h3r0,chlup11, naše milé enemy frakcie Assassins 
 Supe ludia s Samurais a Br4zz3rs no prostě je vás vela. Ale nejlepší člověk je přece jenom Miadsosi 
 . Nechci se tady něják extrémě rezepisovat , ale jen rozloučit 
 takže majte sa pěkně ! a děkuji v tento překrásný den

- 

razzer08 - Pokročilý

Re: Konec :D
Tak to teď PVP 1 bude úplně oničem :/

- 

ScorpionCze - Amatér

No , tie boje tam teraz budú o niečo slabšie , už to nebude ono ale tak predsa len , už si dosť starý a chceš si užiť RL s Haničkou 
 Tak GL in RL a niekedy sa dojdi pozrieť na nás. Ahoj

- 

MiaDsOsI - Amatér

Hele opouštíš pvp jako pravý brazzerak který měl to srdíčko na pravém místě já ti za to vždy děkoval a uctíval jsem tě za to doufam že budeš dál pokračovat v tom nošení toho srdíčka na pravém místě dá se říci že si byl fajnový,puvabný kluk který to měl v hlavě srovnané a za to jsem tě také moc uctíval,také jsi nepoužíval žádné cheaty/proxy a takové podpurné programy co se do hry nehodí...Jako já jsem žadné hacky vživotě neměl a jsem na to hrdý a mam to srdíčko na pravém místě za to se uctívam a děkuji sám sobě za to že jsem se tady rozepsal v tento překrásný slunečný den když si to přečítam celé znova tak ti za to děkuju byl si fajnový chlapeček který se narodil po boku brazzeraku (chlapcu kteří nehackovali a nepoužívali žádné podpurne programy jako je proxy/CHeaty.Tím bych to asi ukončil....A nebo ne ještě něco měj se krásně doufám že se ještě uvidíme na skype nebo tak někde co ty myslis hele? byl by znás nejkrásnější a nejzamilovanější pár  v historii gamesites.Tímto bych to ukončil a měj se krásně a pozdravuj doma Naším čestným pozdravem : Já Vás Zdravím V tento Překrásný den.

- 

BigShockik - Kolemjdoucí

A doufám že budeš Zpívat rád a bude to na tobě doufám znaát

- 

BigShockik - Kolemjdoucí

Tie programy 
 ach 
 si ma proste zabil 
 Razzer si najlepší člen frakcie Br4zz3rs ktorý kedy bol a ktorý kedy bude. Spolu sme ju založili a ja ju dovediem až do konca. Taktiež budem spomínať na časy keď sme boli SOD-aci. A taktiež na tvoje ,,čo" 
 Bolo mi s tebou super deň čo deň na skype. Niektoré hlášky proste nemali chybu a to tvoje Djovanie na skype niekedy síce pekne štvalo ale niekedy s púšťal super pecky ! Bude mi za tebou smutno aj za tvojou asi najlepšou hláškou ,,Tak si dement ?!" Budem ju šíriť do celého Gamesitesu a do celej minecraft komunity aby táto hláška nikdy nezanikla a spolu s ňou spomienka na teba. 
Ďakujem razzer08. Salute

Ďakujem razzer08. Salute
- 

Nutreali - Amatér

Do prdele. Nikdy nechodtě na chemickou školu. Furt se budete jen učit! Ani si nezašukáte pořádně  

- 

razzer08 - Pokročilý

razzer08 píše:Do prdele. Nikdy nechodtě na chemickou školu. Furt se budete jen učit! Ani si nezašukáte pořádně
ty nikdy..

Bývalý HLSA, vyšší support a nejlepší admin z JB za dob, kdy jsme ještě jako náctiletí měli čas na hraní 
		- 

DrakeCZE - Pokročilý

DrakeCZE píše:razzer08 píše:Do prdele. Nikdy nechodtě na chemickou školu. Furt se budete jen učit! Ani si nezašukáte pořádně
ty nikdy..
Asi tak Drejku asi tak

- 

MultiCrafer - Spamerův sluha

Bojovať si ajtak nevedel 
DD Ale ne 

Zbohom , niekedy skype buzno

- 

RatchetBoy - Pokročilý

• Stránka 1 z 2 • 1, 2