I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Nakhriin D2 BAN 10 minut

Příspěvekod ttTERIMNATOR400 » 12 led 2026, 12:43

zdar prisel jsem si zahrat csko po dlouhe dobe na dusty
rekl jsem do voicu ty černa svine a dostal kick
pak jsem dostal druhy kick ale ten nebyl opravneny admin se vymlouval na to, ze jsem rekl to slovo tak asi muze co chce delat, ze?
pak jsem sledoval nahrkina protoze mi prislo ze ma cheaty bo tam "ddckoval" s duckem coz je ocividne script v csku tak jsem rekl ze i admini cheatujou a pak jsem dostal 10 minut ban

https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... player=278 nakhriin https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... yer=167653

Bleach
VALVE_0:0:1455845922

rad bych vedel proc admin dal 1 neopravneny kick a ban ktery je podle me totalne unahleny to si tu admini uz delaji co chteji nebo jak?
ttTERIMNATOR400
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Nakhriin D2 BAN 10 minut

od Rumcajz » 12 led 2026, 12:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nakhriin D2 BAN 10 minut

Příspěvekod ttTERIMNATOR400 » 12 led 2026, 12:49

ani nevis kdo jsem a beres si tu veci hned osobne ze to myslim na tebe, ze te provokuju ja nevim vy jste uz vydrbany z toho internetu ci ja nevim dopiči :lol:
ttTERIMNATOR400
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nahkriin » 12 led 2026, 12:55 VIP

Zařval si do voicu rasistickou nadávku, měl bys být rád, že si dostal jen kick.
Dělal jsi ze sebe hlupáka a měl ještě tu drzost spamovat do chatu a voicu za co si dostal kick, když jasně víš co jsi řekl. Dostal jsi druhý jako upozornění ať přestaneš. I tak si nepřestal vypisovat, tak já ti odpověděl.
Pokračoval si v psaní nesmyslů / provokace viz chat co jsi poslal, tak jsi dostal mute.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod ttTERIMNATOR400 » 12 led 2026, 13:03

Nahkriin píše:Zařval si do voicu rasistickou nadávku, měl bys být rád, že si dostal jen kick.
Dělal jsi ze sebe hlupáka a měl ještě tu drzost spamovat do chatu a voicu za co si dostal kick, když jasně víš co jsi řekl. Dostal jsi druhý jako upozornění ať přestaneš. I tak si nepřestal vypisovat, tak já ti odpověděl.
Pokračoval si v psaní nesmyslů / provokace viz chat co jsi poslal, tak jsi dostal mute.

takze si to rozepiseme v bodech

1. ano, rekl jsem cerna svine dostal jsem kick FAJNE
2. napojil jsem se na server a zeptal se proc kick a neodpovidal si a ja ti napsal hm tak asi na forko kdyz zadna odpoved, ze? ale to te neopravnuje mi dat free kick protoze jsem rekl takove slovo do miku chlapec.
3. co jsem spamoval do voice/chatu? nechapu dodej nejakej dukaz jestli tu jdes dat to ze jsem napsal "thetime, timeleft" a take sracky do chatu tak se zamysli trosku.
pokud to tak chces delat tak proc si nedal kick tomu hraci co mel nick jineho hrace???? neni to v rozporu s pravidly pan admin?
4. ahaa ja dostal upozorneni? kde kdy a jak? vubec totiz nevim ze bys na me mluvil/psal tak proc lzes?
5. ano presne tak me vubec nezajimas nevim kdo ses tady ti pisu ze jsem te spectoval a ze mas double duck a napsal jsem ze vsichni tu cheatujou a scripty jsou taky cheating no ne? mate to primo v pravidlech a tys mi pak napalil ban na 10 minut

jednal si unahlene a uplne zbytecne jen skrz to ze se ti nelibim ci pres svoje emoce ktery nikoho nezajimaj ve hre
ttTERIMNATOR400
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ttTERIMNATOR400 » 12 led 2026, 15:37

No kde je odpoved nebo aspon omluva do haje se vyjadri aspon?
ja ani nevim kdo ses jako admin proc bych te mel provokovat kdyz uz tak provokuji lidi co vim ze jsou mentalne v prdeli a ragebaituju je takze z moji strany jsem te vubec neprovokoval

takze
1. free kick
2. ban ktery si dal unahlene a zbytecne za neco za co neni ani ban

at na to koukne eXtremer prijde mi ze si tu admini uz delaji co chteji jak na 1.6 tak na CS2 totalne bordel
ttTERIMNATOR400
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 16 led 2026, 16:18

Osobne si myslím, že ban mal prísť v tomto prípade oveľa skôr... oba kicky si si zaslúžil.

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy