• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akoo Jailbreak 1
Název tématu:
Admin Akoo – Jailbreak #1
Server / Nick admina:
Jailbreak #1 / Akoo
Odkaz na Steam profil admina:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198859909458
Popis situace / prohřešku admina:
Simon nařídil hráčům, aby šli na block u atrakce lasery. Admin Akoo se však postavil doprostřed atrakce, což nelze považovat za block. Z kontextu příkazu a selského rozumu je zřejmé, že blockem bylo myšleno modré políčko určené k plnění atrakce.
Simon zároveň uvedl „dáte si lasery“, což jasně znamená, že hráči mají atrakci plnit podle jejích pravidel, bez obcházení nebo zvýhodňování.
Po smrti všech ostatních hráčů admin Akoo obdržel PP. Pointou stížnosti je skutečnost, že Akoo Simona na chybu nijak neupozornil, nechal si nadržovat a získal PP neférovým způsobem.
Demo o pochybení/prohřešku admina: https://limewire.com/d/M3Ccu#CiuzlOuPdi
Vyčasování dema:
46:53 až do konce dema
Admin Akoo – Jailbreak #1
Server / Nick admina:
Jailbreak #1 / Akoo
Odkaz na Steam profil admina:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198859909458
Popis situace / prohřešku admina:
Simon nařídil hráčům, aby šli na block u atrakce lasery. Admin Akoo se však postavil doprostřed atrakce, což nelze považovat za block. Z kontextu příkazu a selského rozumu je zřejmé, že blockem bylo myšleno modré políčko určené k plnění atrakce.
Simon zároveň uvedl „dáte si lasery“, což jasně znamená, že hráči mají atrakci plnit podle jejích pravidel, bez obcházení nebo zvýhodňování.
Po smrti všech ostatních hráčů admin Akoo obdržel PP. Pointou stížnosti je skutečnost, že Akoo Simona na chybu nijak neupozornil, nechal si nadržovat a získal PP neférovým způsobem.
Demo o pochybení/prohřešku admina: https://limewire.com/d/M3Ccu#CiuzlOuPdi
Vyčasování dema:
46:53 až do konce dema
- ttTERIMNATOR400
- Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Akoo Jailbreak 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Akoo Jailbreak 1
Nic neporušil - Simon řekl, že má jít každý na jeden blok, o konkrétní atrakci se v ten moment ještě nezmínil, o nadržování se tedy nejednalo a admin neměl na co Simona upozorňovat.
Vysvětli mi, z jakého důvodu jsi byl na serveru pod jménem kArlosVemola, když máš na svém "mainu" týdenní ban na chat? VAC na něm nemáš, že by se přes něj snad nedalo připojit na servery.
Zamítnuto
Vysvětli mi, z jakého důvodu jsi byl na serveru pod jménem kArlosVemola, když máš na svém "mainu" týdenní ban na chat? VAC na něm nemáš, že by se přes něj snad nedalo připojit na servery.
Zamítnuto

-

Amby - CS2 HLSA

Re: [Zamítnuto] Akoo Jailbreak 1
Dobře, rozebereme si to důkladně, aby jsme v ničem neudělali chybu pan Amby.
1. Block - modrý block (měl jít zřejmě na nejbližší) a šel úplně jinam.
= nepřímá cesta/nevýhoda
2. Ano, simon mu nadržoval, protože mu nedal nevýhodu a Akoo dostal PP na konci kola.
3. Nevím proč se na takové věci ptáš.. já ti říkal, že budu obcházet nebo najdu způsoby jak obejít pravidla.
Ale jak jsem řekl, stížnost se týká admina Akoo, který té situaci přihlížel a neřekl nic simonovi.
Rád bych aby admin byl řádně potrestán, pravidla platí pro všechny a admini nejsou výjimka, že Amby?
1. Block - modrý block (měl jít zřejmě na nejbližší) a šel úplně jinam.
= nepřímá cesta/nevýhoda
2. Ano, simon mu nadržoval, protože mu nedal nevýhodu a Akoo dostal PP na konci kola.
3. Nevím proč se na takové věci ptáš.. já ti říkal, že budu obcházet nebo najdu způsoby jak obejít pravidla.
Ale jak jsem řekl, stížnost se týká admina Akoo, který té situaci přihlížel a neřekl nic simonovi.
Rád bych aby admin byl řádně potrestán, pravidla platí pro všechny a admini nejsou výjimka, že Amby?
- ttTERIMNATOR400
- Kolemjdoucí

Zajímalo by mě proč kryješ admina.
Oba víme, co se stalo a o čem je ta atrakce, na co měl jít.
Proč dokola hrajeme tuhle vaši retardovanou hru.
Na demu je jasný důkaz, že admin nešel na ten block a simon ho nechal a nedostal nevýhodu.
Akoo nereagoval, přežil atrakci a dostal PP.
Co z toho vyplývá?
Pravidla si určujete jak vy chcete a když se vám to hodí.
Takže ho přestan krýt a jednej tak jak bys jednal s hráčem, který by toto udělal a ty bys měl upozornit simona, aby dostal nevýhodu.
Když to vezmeme 2 lidi si dají tuhle atrakci Ty a ještě někdo, tak asi nechceš aby dostal PP když mu nadržují, že ano?
Bud trošku normální..
Oba víme, co se stalo a o čem je ta atrakce, na co měl jít.
Proč dokola hrajeme tuhle vaši retardovanou hru.
Na demu je jasný důkaz, že admin nešel na ten block a simon ho nechal a nedostal nevýhodu.
Akoo nereagoval, přežil atrakci a dostal PP.
Co z toho vyplývá?
Pravidla si určujete jak vy chcete a když se vám to hodí.
Takže ho přestan krýt a jednej tak jak bys jednal s hráčem, který by toto udělal a ty bys měl upozornit simona, aby dostal nevýhodu.
Když to vezmeme 2 lidi si dají tuhle atrakci Ty a ještě někdo, tak asi nechceš aby dostal PP když mu nadržují, že ano?
Bud trošku normální..
- ttTERIMNATOR400
- Kolemjdoucí

Škoda, že si moje odpovědi nikdy důkladně nepřečteš
Příkaz byl, aby šli na bloky - mohli na jakýkoliv, konkrétní atrakce v ten moment ještě nebyla určená. Simon následně Akoovi řekl, aby šel na políčko vedle a on tam šel.
Dobře, beru na vědomí, že plánuješ obcházet - CT a mute bany totiž nejsou na IP, ale herní už na IP bude
Byl bys rád, aby byl potrestán, když nic špatného neudělal? Nebuď směšný.
Tady bych debatu uzavřel, verdikt jsi dostal.
Příkaz byl, aby šli na bloky - mohli na jakýkoliv, konkrétní atrakce v ten moment ještě nebyla určená. Simon následně Akoovi řekl, aby šel na políčko vedle a on tam šel.
Dobře, beru na vědomí, že plánuješ obcházet - CT a mute bany totiž nejsou na IP, ale herní už na IP bude
Byl bys rád, aby byl potrestán, když nic špatného neudělal? Nebuď směšný.
Tady bych debatu uzavřel, verdikt jsi dostal.

-

Amby - CS2 HLSA

• Stránka 1 z 1