I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] JB1/Navnadomat Półautomat

Příspěvekod MKx » 11 led 2026, 16:41

Název tématu [Server / Nick admina]: JB1/Navnadomat Półautomat
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198230697432/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Chcel by som sa spýtať na situáciu pri ktorej som zomrel a myslím si že to bolo nadržovanie alebo dokonca aj FK... Po tom ako som dostal kill tak jarypo napísal že daný admin to nevyriešil dostatočne... Na servery sme to nedoriešili a admin trvdil svoje.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: https://limewire.com/d/2jXsh#FSujaW2LkX

PS : Nejde mi o to aby daný admin bol nejako potrestaný alebo nebodaj aj zrušený, nejedná sa mi o to aby mu niekto vypičoval... Jedna sa mi iba o to aby som vedel výsledok tohto problému, preto nechcem ak by som uspel s danou sťažnosťou aby bol daný admin potrestaný alebo podobne
No čo brácho, chceš čapaka ?
MKx
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] JB1/Navnadomat Półautomat

od Rumcajz » 11 led 2026, 16:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/Navnadomat Półautomat

Příspěvekod Decoyyy » 11 led 2026, 17:26 VIP

Ahoj,

na serveru jsem to vysvětloval, pomáhal mi i k tomu lutz.. Asi jsi to nepochopil a pokusím se i tady napsat důvod mého jednání.

Vždy, když vysvětluju atrakci, tak se snažím uvést věci na pravou míru, aby to pochopili i ti "nejnovější".

Atrakce byla vysvětlena něco v tomhle smyslu:

Přejdete blind race, po blind blocích (vidíš, že se snažím vysvětlit, ať to neobcházíte vrchem atd atd), následně skočíte na tuhle platformu a potom přes BHOP bloky na vrcholek nebo rovnou na vrcholek blindracu (T nemůžou vědět, kterou platformu myslím + ten dodatek "rovnou na platformu" může vyvolat to, že můžou vyskočit rovnou na vrcholek tý atrakce)

Zebra technicky splnila atrakci, a proto jsem zklonil hlavu a uznal, že tady jsem pochybil a měl vysvětlit trošilinku líp, co po něm chci. Poslal jsem ho z5, ať to udělá správně - splnil, neměl připomínky a přežil.

VIP skiplo tu nejpodstatnější část a (z mého hlediska) vysvětlenou tak, že to "obechcat" nešlo a proto dostalo kill.

Samozřejmě - pokud by někdo skipl jednu část, a přežil by a druhý by pak skipl druhou část a umřel by, tak by se jednalo o formu "nadržování". - To ale z mého pohledu tady nenastalo. Nicméně pokud si SA budou myslet opak, tak se ti omluvím. ;)

Toť vše z mé strany,

Decoy.
CS2 JB ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz |
refferal code: decoy
Decoyyy
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: JB1/Navnadomat Półautomat

Příspěvekod Parek917 » 17 led 2026, 00:34 VIP

Čau,
vysvětlení atrakce Decoyem bylo velice srozumitelné. Myslím si, že jste všichni moc dobře věděli, co máte za úkol.

Problém nastal, když Decoy nechal jedno Tčko žít za očividné podvádění u atrakce a tebe zabil. Tady si mohl buď vybrat, že vás oba nechá žít, nebo vás zabije.

Vyřešeno.
ObrázekObrázekObrázek
Parek917
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy