• Stránka 1 z 1
[Reference] Kusajda / JB
Nick na serveru: Kusajda (A bubis poslednú dobu tiež)
SID64: 76561198054282852
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 26
Bany, které jsem dostal: žiadne, nikdy
Něco o mně: Volám sa Michaela, mám 26 rokov a som z východného Slovenska. Mám vyštudovanú strednú školu právo a podnikanie a trojročný pokus na výške, ktorý nevyšiel kvôli zdravotným dôvodom. Keďže aktívne nepracujem, tak väčšinou času trávim doma pri PC hraním hier (CS, valorant, lolko, minecraft). Občas zamodujem na nejakom streame na twitchi a to je všetko. Okrem PC rada zájdem von s kamarátmi, cestujem a fotím.
Proč právě já: Na JB a GS celkovo som mala dlhodobo práva. Mám skúsenosti s adminovaním, aj s JB. Viem, že sa štýl adminovania zmenil, každopádne prístup je rovnaký. Chcem hrať v rámci normálnej zábavy, pomôcť novým hráčom, ak niečo nevedia a prispieť k tomu, aby sa pravidlá dodržiavali prirodzene bez zbytočných konfliktov + som doma a mám veľa času
Zkušenosti s CS2: Celkovo mám na CS okolo 4000 hodín, z toho minimálne 1000 je na JB. Rank neriešim, lebo to hrajem skôr for fun.
SID64: 76561198054282852
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 26
Bany, které jsem dostal: žiadne, nikdy
Něco o mně: Volám sa Michaela, mám 26 rokov a som z východného Slovenska. Mám vyštudovanú strednú školu právo a podnikanie a trojročný pokus na výške, ktorý nevyšiel kvôli zdravotným dôvodom. Keďže aktívne nepracujem, tak väčšinou času trávim doma pri PC hraním hier (CS, valorant, lolko, minecraft). Občas zamodujem na nejakom streame na twitchi a to je všetko. Okrem PC rada zájdem von s kamarátmi, cestujem a fotím.
Proč právě já: Na JB a GS celkovo som mala dlhodobo práva. Mám skúsenosti s adminovaním, aj s JB. Viem, že sa štýl adminovania zmenil, každopádne prístup je rovnaký. Chcem hrať v rámci normálnej zábavy, pomôcť novým hráčom, ak niečo nevedia a prispieť k tomu, aby sa pravidlá dodržiavali prirodzene bez zbytočných konfliktov + som doma a mám veľa času
Zkušenosti s CS2: Celkovo mám na CS okolo 4000 hodín, z toho minimálne 1000 je na JB. Rank neriešim, lebo to hrajem skôr for fun.
-

Drobec - Pokročilý

[Reference] Kusajda / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Kusajda / JB
Ahoj,
od spuštění CS2 JBs hraješ pravidelně, myslím, že se zvládneme domluvit
Napiš tedy někomu z SA+ na TS a hoď řeč.
Admini mohou samozřejmě posílat reference (prosím mně do PMs).
Reference
od spuštění CS2 JBs hraješ pravidelně, myslím, že se zvládneme domluvit
Napiš tedy někomu z SA+ na TS a hoď řeč.
Admini mohou samozřejmě posílat reference (prosím mně do PMs).
Reference
"Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub-

Amby - CS2 HLSA

• Stránka 1 z 1