Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Stúpla mi do ....... Hlavy

Příspěvekod atai25 » 01 bře 2026, 13:43

Ahojte GS predstavil by som sa Vám tákto : som Z Oravy jak sa hovorí na Orave dobré na Orave zdravo ,,, len ja som sa zdravo nepodaril,,, neviem AKO začať mám toho dosť malo o sebe povedať... Na servery ma pozná asi každý,,, najradšej mám keď mi ľudia nadávajú ..... A nemajú vôbec na to dôvod ..... Mám veľa schopnosti NATO aby som bol adminom keď že to dobre poznám .... Vlastne má tu ,,sledujú" ako admin ,,Marcus" ktory je herné mimo ale Budiš dá mi ban za nadávku bude vybavené... Moje najväčšie úspechy sú : bol som u kaderníka a povedal som mu nech mi spraví zárez na hlave cez moju šišatu hlavu ...a on povedal že ti to absolútne nepristane ... budeš vyzerá ako .... Len že som sa nedal a presvedčil som ho ... Ešte naposledy som si vraj kúpil unban za body aby som potvrdil aký som postihnutý človek ... Pri všetkej úcte dúfam že moje požiadavky budú prijaté okamžite ... S pozdravom Stúpla mi .... do hlavy
atai25
Pokročilý
Pokročilý

[Z]Stúpla mi do ....... Hlavy

od Rumcajz » 01 bře 2026, 13:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stúpla mi do ....... Hlavy

Příspěvekod Seweee » 02 bře 2026, 19:55

Nevím, jestli to mělo být vtipné...O tom, že umíš hrát nikdo nepochybuje, ale tím to začíná, ale taky i končí.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů