I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] FK/Eliška

Příspěvekod gonzo » 01 bře 2026, 21:09

Nick hráče: Eliška
SID64 hráče: 76561199250108551
Přibližný datum a čas: 1.3.2026 20:13
Server: JB1
Popis situace: Já a druhý hráč jsme stáli na 2 stranách bloku s tím, že se máme zabít. Druhý hráč mě začal wallbangovat, tak já jsem šel lehce dozadu a zamířil jsem vedle bloku, abych si přemířil. V ten moment dostávám HS od Elišky, kvůli tomu, že jsem zaměřil na simona. Dodávám, že simon stál za mnou. Poté simon řekl, že jsme se normálně měli zabývat a nemuseli jsme to jenom wallbangovat. Hráč ale neustále stojí za svým názorem a nehodlá mi ho změnit. O kolo později hráč odpojuje server.
Důkaz: https://gamesites_fastdl.fakaheda.eu/de ... ghrise.zip
Vyčasování: 4 kolo, cca u konce kola

e. catjam: Vzhledem k tomu, že se jedná o admina, bylo téma přesunuto do správné sekce.
gonzo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] FK/Eliška

od Rumcajz » 01 bře 2026, 21:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FK/Eliška

Příspěvekod DaNNeq » 01 bře 2026, 22:06 VIP

Zdar,

na demu jde jasně vidět jak se otočíš o skoro 180° a zamíříš se zbraní na 2 ctčka. Pokud tohle byl pokus o přemíření doporučuji ti zmenšit sensku.
DaNNeq
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: FK/Eliška

Příspěvekod ericek111 » 01 bře 2026, 23:19

FK nepadol. Atrakcia bola síce zle navrhnutá, no Simon vysvetlil, že "po zapnutí classic boxu se budete zabíjet". Ty si sa rovno otočil na Simona -- to nebolo vykročenie do strany či predmierenie. Je pochopiteľné, že Ťa CT reflexívne zabilo.

Pre kontext, video z pohľadu CT https://streamable.com/xhpbaw a snímok z pohľadu väzňa:
Obrázek

Sťažnosť zamietnutá.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Zpět na Stížnosti na Adminy