Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] kevix | Jailbreak

Příspěvekod qewixikk » 06 bře 2026, 22:15

zdravím, vraciam sa po vyše roku, sa zajednať ako admin na gs :D. Za ten rok. som nabral vedomosti, skúsenosti, a rozum na to, aby som bol schopný posunúť gs vpred. Za posledné 2 dni, čo som bol na jb, a nahral som t tam asi 4 hodiny, som našiel toľko zaostalých ludí, a nikto to nebol riešit :( a museli sme to trpieť big -. O chvílu, budú reporty asi na 5 ludí za mfk, fk, nadávky atd. :D :D

Nick v hre : kevix

Nick na fóre : qewixikk

Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/qewixikk-u76384.htmlProfil

Vek : 16

Steam nick : qewixikk

Steam ID : STEAM_1:0:232091320

Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833 ... yer=113915

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pravdepodobne nie, maximalne warny, a vyhadzov z ct, aj to už dávnejšie.. inak v tomto roku nič nebolo :D

Niečo o sebe : Ahojte, volám sa Mišo a mam 16 rokov. Študujem SŠ na grafika, a strihača videii, a pri tom sa bavím fotením, hlavne športov ako je futbal. Mojim koníčkom je hrať futbal, kde hrám post brankára a chytám za dorast, aj za dospelých :). Moja záľuba je hrať cs 1.6 a spomínať na tie dobre časy, kedy boli 4 jailbreak servery plné, no čo už, good old times. Teraz je teraz, a treba riešiť prítomnosť a nie minulost. CSko hrávam cez 6 rokov, aj viac priviedol ma k tomu bratu, a keď spm sa raz napojil na Gamesites, vedel som, že to bude hra, ktorú budem hrať každý deň pred školou, a po škole. (Vstával som o 5:20 nech si zahrám zombíkov na gsku). A tak no..

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podielať na chodu GS.. dokial tu je. Nikto nevie kedy skončí a či skončí, kedže csko pomaly ale isto upadá treba toho využiť, a skúsiť tie admin práva. Vždy bol môj sen, byť admin na gs, a riešiť zaostalé deti, ktoré na jb davali mfk, fk, spamovali n wordy a mysleli si aký su frajeri.. :| Kedže JB zase "ožíva" treba to aktivného admina, ktorý vyrieši tieto problémy, a to budem ja :D. Verím, že viem pomôcť chodu GS, a vyriešiť nezbedníkov na jailbreaku.

ďakujem všetkým, čo si túto žiadosť prečítaju <3 i love u
tung-tung-tung-tung-tung-sahur
qewixikk
Amatér
Amatér

[Z] kevix | Jailbreak

od Rumcajz » 06 bře 2026, 22:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: kevix | Jailbreak

Příspěvekod kybik » 07 bře 2026, 17:22 VIP

Pred vyše rokom si viackrát neúspešne žiadal o práva, poslali sme ťa do akadémie a tam sa ti nejakou záhadou podarilo vedenie akadémie naštvať až tak veľmi, že ti bola úplne odopretá možnosť stať sa jej súčasťou.

Teraz si znova začal hrať, nenahral si ani tie 4 hodiny, ako si napísal a podáš žiadosť o práva, v ktorej napíšeš, že si za ten rok nabral "rozum a vedomosti", no hneď v druhej vete začneš písať o hráčoch, že sú zaostalí, pričom nie si schopný splniť ani základnú podmienku nahranej aktivity na žiadosť..

Prosím, nezakladaj ďalšie žiadosti dokým nedospeješ.
Zamietnuté.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z] kevix | Jailbreak

Příspěvekod qewixikk » 07 bře 2026, 17:49

akú požiadavku nesplňujem ak môžem vedieť?
qewixikk
Amatér
Amatér

Re: [Z] kevix | Jailbreak

Příspěvekod qewixikk » 07 bře 2026, 17:51

aktivitu mam podlamňa odohratú, kde je napísane, že mam odohrať tento mesiac 20h.. mam 5d 15h.. mal som 5d a 11h +- neviem, určite tie 3 hodiny som odohral a skoro 4.. a inak sa tí ludia nazvať nedajú, než ako zaostalí.. lebo iba takí ludia majú za potrebu robiť toto :)
qewixikk
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů