Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] TULOBAROKAR | FK, Demencia CT

Příspěvekod qewixikk » 08 bře 2026, 13:42

1. Nick: TULOBAROKAR
2. Steam ID: VALVE_0:0:1179456667 ; https://ctrlv.sk/VCwA
3. Dátum a čas: 8.3.2026 | 13:39
4. Popis situácie: Simon povedal, že nemá hovoriť hruzky, ale nepovedal, že keď prehovorí ma kill, prehovoril, zabil ho takže fk. Dalšie kolo zabil dvoch hráčov bez dôvodne.
5. Dôkaz: https://filebin.net/yaliwew7apgsjh17
6. Vyčasovanie: Posledné kolo, predposledné kolo
Winners focus on winning, losers focus on winners.
qewixikk
Amatér
Amatér

[V] TULOBAROKAR | FK, Demencia CT

od Rumcajz » 08 bře 2026, 13:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TULOBAROKAR | FK, Demencia CT

Příspěvekod Vendess » 08 bře 2026, 15:55 VIP

TULOBAROKAR bol zabanovaný za neschopnosť, aj keď išlo o nábeh na MFK. Snažíme sa však v A-teame byť voči hráčom ústretoví, keďže populácia servera je momentálne v stave, v akom je.

Okrem toho si si pravdepodobne nevšimol, že ti hráč SladkyHruzky vo voice chate povedal n-word. Ja som si to však všimol.

PS: Keď niečo nahlasuješ, vyčasovanie je tam z dôvodu, aby som ako PP kontrolór nemusel manuálne hľadať, kedy začína alebo končí dané kolo. Prosím preto, aby si to rešpektoval a uvádzal buď čas začiatku kola, alebo presný čas incidentu podľa viewdemo panela.

Popis situácie navyše nezodpovedal tomu, čo sa reálne odohralo na serveri. Teraz neviem, či dané pravidlo neovládaš, alebo si len napísal niečo iné, než si v skutočnosti chcel povedať.

Ak Simon povie: „Bude rozprávať iba hráč X“, znamená to, že ak prehovorí ktokoľvek iný, porušuje príkaz a má dostať kill. Simon nemusí špecifikovať, že za porušenie hráč dostane kill, rovnako ako nemusí špecifikovať trest za porušenie akéhokoľvek iného príkazu alebo zákazu.
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V] TULOBAROKAR | FK, Demencia CT

Příspěvekod qewixikk » 08 bře 2026, 16:00

Ahoj, s tým mikrofónom, som to zle pochopil ja, prepáč.
A s tým časovaním, mne strašne bugovalo demo, že klikol som dačo a hned mi to dalo konzolu, tak preto som to nevyčasoval.
Winners focus on winning, losers focus on winners.
qewixikk
Amatér
Amatér

Zpět na JailBreak Servery