Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žiadosť o práva na FY Maps

Příspěvekod LOGAM » 27 úno 2026, 16:12

Nazov: FY Maps #1

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na FY Maps #1

Nick v hre : Logam

Nick na fóre : LOGAM

Profil na fóre : ucp.php

Vek : 29

Steam nick : M.SEBASTIANO

Steam ID : STEAM_0:0:40176824

Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/ ... yer=117311

volám sa Martin a hrám výhradne na serveri FY Maps. CS 1.6 hrám približne od svojich 12 rokov, samozrejme s prestávkami. V minulosti som sa stal adminom v hre Counter-Strike: Source, takže mám aj skúsenosti s administrátorskými právami.

S hráčmi na serveri nemám žiadny problém a rovnako ani oni so mnou. O admin práva by som sa chcel uchádzať preto, že sa občas nájde hráč, ktorý používa cheaty, čo je na prvý pohľad zrejmé a kazí to hru ostatným.

Taktiež som si všimol, že na serveri máme pomerne veľa ženských hráčok a správanie niektorých hráčov voči nim je často neúctivé. V situáciách, keď na serveri nie je prítomný admin, sú ostatní hráči prakticky bezbranní.

Preto by som rád pomohol udržiavať poriadok na serveri a prispel k príjemnejšej atmosfére pre všetkých hráčov.
LOGAM
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Žiadosť o práva na FY Maps

od Rumcajz » 27 úno 2026, 16:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva na FY Maps

Příspěvekod eXtr3mer » 07 bře 2026, 21:37

2026-02-09 23:23:38 Lowec.PhD. ale co som zistila tak tam chodia hlavne admini hrat a dost vela ich tam je
2026-02-09 23:24:05 LOGAM najvacsi curaci :D Gamesites.cz ^FY Maps #1 fy_snow
2026-02-09 23:24:22 LOGAM no sak hej su to koko.ti Gamesites.cz ^FY Maps #1 fy_snow

Ahoj, v tvojom chate som našiel rôzne, nie úplne vhodné vyjadrenia za poslednú dobu, ale toto jedno konkrétne som objavil pomerne náhodou a celkom ma zaujalo... čo sa stalo, že máš takýto názor na adminov a prečo sa aj napriek tomu chceš stať adminom?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [v riešení] Žiadosť o práva na FY Maps

Příspěvekod LOGAM » 07 bře 2026, 22:48

Veľmi jednoduchá odpoved na to je na niektorých serveroch bohužiaľ ty admini si robia čo chcú Počas hrania ma presunuli asi 5 krát od CT k T a opačne úplne bez dôvodne aj keď sme boli 2v2 a frustrácia s toho že neviem kde som či CT alebo T naštve človeka tak isto ako vyjadrovanie adminov či už to je Gungame alebo AIM maps nejde o nadávky ale povisovanie nad ostatnimy hráčmi len preto že je Admin. Takže áno označenie týchto ľudí hanebnim slovom možno bolo príliš ale určite nie bezdôvodne.
LOGAM
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LOGAM » 07 bře 2026, 22:55

Nechcem teraz hovoriť, že som bezchybný alebo niečo podobné to určite nie, lebo aj ja si rád rypnem do hráčov, ale iba do tých, ktorých poznám veľmi dobre alebo osobne. Určite som však nikdy nevyužil právomoc admina na povyšovanie sa alebo zastrašovanie iného hráča banom. Bohužiaľ, stretol som sa s tým veľakrát, aj keď to nebolo mierené na mňa. Takáto vec ma vie naozaj vytočiť.
LOGAM
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LOGAM » 07 bře 2026, 22:57

A posledná vec, ktorú chcem ešte dodať, je, že práve preto sa chcem stať adminom aby sa takéto veci na serveri FY maps nediali a aby to bolo vždy spravodlivé.
LOGAM
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 10 bře 2026, 17:08

Prípadné problémy s adminmi sa určite dajú riešiť inak než nadávkami... Každopádne v tvojom chate som našiel aj ďalšie správy, ktoré rozhodne nepatria do chatu budúceho admina a trochu sa vylučujú s tvojim cieľom udržiavať poriadok na serveri :)
Skús to znovu o mesiac...

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Nábory Adminů