Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Dust Only #1 / UNiZm / .PsyCh0.dll

Příspěvekod MamMalyMozog » 26 bře 2026, 21:45

Výpis z konzole

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: UNiZm
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripting/chh
[=] Zabanovany nickname: .PsyCh0.dll
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:243837759
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Čo sa stalo
• Dostal som ban od admina UNiZm cez CheatHunter sekciu za dôvod „Scripting/chh“, konkrétne kvôli podozreniu na GS script (groundstrafe).
• Chcel by som sa k tomu vyjadriť. V minulosti som mal cheaty, posledný ban za cheating bol v roku 2024 a v roku 2025 som mal ban za bugovanie peňazí na Furiene. Uvedomujem si, že moja minulosť nepôsobí najlepšie.
• V tomto prípade som však žiadny GS script ani iný cheat nepoužíval. To, čo je na deme vidieť, sú podľa mňa len situácie, kde mi to vyšlo – timing, pohyb a skúsenosti z hry.

• Vedel som, že skôr či neskôr môžem skončiť v PP (porušenie pravidiel) alebo na CheatHunter sekcii, preto som si vopred natočil gameplay priamo z GS serverov. Plánoval som k tomu spraviť aj handcam + klávesnicu, aby bolo všetko jasné, ale nepodarilo sa mi to nastaviť ešte pred banom, takže to bohužiaľ nemám.

• Na serveri Dust mám locknuté FPS na 800. Dôvod je ten, že používam 240 Hz monitor a nechcem hrať na 240 FPS. Som zvyknutý z Furienu na 1000+, takže používam vyššie FPS aj tu. Zároveň ale nemám stabilných 800 FPS stále, keďže mám často popri hre otvorené aj iné veci kvôli práci, takže FPS kolíšu.

• Verím, že sú tam momenty, kde ma to boostne viac a môže to pôsobiť podozrivo, ale je ťažké posudzovať pár dem. Hra sa správa rozdielne podľa situácie.. záleží od počtu hráčov na serveri, od priebehu kola aj od celkovej záťaže, takže to nie je stále rovnaké.

• Ak budem mať čas, dám si námahu prejsť HLTV a ukázať aj situácie, kde mi to nevyšlo, nielen tie, kde to vyzerá dobre rovnako ako na tom YT videu. Je mi jasné, že si to veľa ľudí ani nepozrie, ale chcem to mať podložené.
Dodatok: Na videu je presne vidieť, že v situáciách, kde mám vyššie FPS (katy), ma to boostne výrazne lepšie.. napríklad z kat do spodných kat až na mid. Naopak pri prechode z T spawnu na mid, kde ma aj zabil hráč, to už bolo citeľne slabšie.

• Neberiem vašu prácu ako zlú, práve naopak je dobre, že riešite cheaty a udržiavate server čistý.

• Unban by som si vedel aj zakúpiť, ale nechcem si ešte viac špiniť meno, keďže viem, že väčšina adminov pozná moju minulosť.

• Nechcem zbytočne zaťažovať CHH, viem že majú aj vlastné povinnosti a svoj čas
Nahral som aj video, kde je vidieť moja hra od začiatku aj so súbormi hry:
https://www.youtube.com/watch?v=o5alAjY6UoM

Nechcem sa vyhovárať, len prosím o férové a objektívne posúdenie.
Na záver by som chcel dodať, že som ochotný sa podrobiť kontrole počítača, či už ide o preverenie posledných vymazaných súborov alebo iných vecí, ak by vzniklo podozrenie, že došlo k vymazaniu cheatov tesne po bane.

Som VIP hráč.
Mier, PsyCh0. :)

Obrázek
MamMalyMozog
Amatér
Amatér

[V]Dust Only #1 / UNiZm / .PsyCh0.dll

od Rumcajz » 26 bře 2026, 21:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust Only #1 / UNiZm / .PsyCh0.dll

Příspěvekod UniZm » 26 bře 2026, 22:48 VIP

Ahoj,

ak si túto UB žiadosť nepísal cez AI, tak cením tvoj celkový pokorný prístup. To sa už často nevidí.

demo
12:37 gs
12:45 gs
14:52 gs
15:42 gs
17:49 gs
18:39 gs

Demo bude opätovne posúdené chh tímom, zatiaľ počkaj na konečný verdikt. Ďakujem.

V riešení..

e. Ešte som zabudol dodať, že cheating posudzujeme vždy objektívne, bez ohľadu na hráčovu minulosť. To, že si bol v minulosti banovaný nijako nedopomohlo k tomuto banu.
knife
kz

member of SenecTus Knife Clan <knife.senectus>
member of kreedz estonia <kz.estonia>

my kreedzee profile https://kreedz.ee/players/1066
UniZm
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: [CHH]Dust Only #1 / UNiZm / .PsyCh0.dll

Příspěvekod MamMalyMozog » 26 bře 2026, 23:25

Chcem sa ešte spýtať, či sa môžem vyjadriť k niektorým situáciám.. ak nie, tak sa ospravedlňujem. Chcem len objasniť pár momentov.

12:45 – Skok dole schodmi ma boostol na rýchlosť, ktorá mi dovolila pokračovať v GS.

14:52 – Pár sekúnd po defuse som zoskočil z výšky, kde bolo vidieť aj neúspešný pokus o GS. Tým pádom som nemal dostatočnú rýchlosť (max pohyb), takže sa to nedalo pekne rozbehnúť.

15:42 – Pri pohľade do zeme sa mi zvýšili FPS, čo mi pomohlo lepšie chytiť rytmus GS. Keď sa už raz rozbehnem, je jednoduchšie si tú rýchlosť udržať podobne je to vidieť aj na mojom videu.

17:49 – Pri spomalení je vidieť, že prvé GS ma nezrýchlili. Až keď som chytil rytmus, začalo to ísť rýchlejšie, opäť kvôli FPS.

Nevyjadrujem sa ku všetkým časom, keďže princíp je vo väčšine prípadov rovnaký.

Na záver len dodám, že aj pri locknutých FPS (800) by GS script fungoval konzistentnejšie a boost by bol výraznejší, čo si myslím, že z dem nie je úplne vidieť.

Ďakujem za opätovné posúdenie a váš čas. :)
Mier, PsyCh0. :)

Obrázek
MamMalyMozog
Amatér
Amatér

Re: [V]Dust Only #1 / UNiZm / .PsyCh0.dll

Příspěvekod D3nis » 28 bře 2026, 13:30 VIP

Na deme cheaty
Ban oprávnený.
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter