Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] okamzite ziadam o unban !!!!!

Příspěvekod huyuny » 30 bře 2026, 19:36

Nickname huyunyhuny
Herni ID STEAM_0:1:197075410
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [spawncamp]
Zabanován dne 25.03.2026 - 00:47:26
Vyprší dne 06.05.2026 - 17:07:26 (1 Měsíc 6 Dny 18 Hodin 41 Minut zbývá)
Zabanovaný od empty
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Capture Flag #1

Zdravíiiim !!!!!!!!!!!!! ????????????????%%%%!(/LL
chtěl bych se zeptat, proč se mi každý večer prodlužuje ban o další dobu. Měl jsem původně 3 dny, ale najednou mám měsíc a půl. Co se děje?

Teď jsem si všiml, že nějaký hráč dostal ban za obcházení banu a je tam uvedené moje jméno. Jste si jistí, že jste to správně zkontrolovali? Ověřili jste IP adresu a odkud se ten hráč připojoval? Nezdá se mi, že by někdo hrál z mé domácí sítě. to je vidět, protože IP adresa byla stejná VALVE_0:0:1480305699 STEAM_0:1:380648559

Proto žádám, aby byl tento měsíc a půl trvající ban zkrácen zpět na 2 týdny, jak to bylo původně. Nemám důvod dostat tak dlouhý trest, když z mé sítě nikdo jiný nehrál a došlo zřejmě k omylu.

u tohoto steamu vůbec není jisté, že ten hráč hrál přes moji domácí IP adresu. Nezdá se mi to a žádám, abyste si to zkontrolovali. Nemám důvod dostat delší ban, pokud se někdo jiný připojoval odjinud.

STEAM_0:1:381819672 !!!!!!!
huyuny
Zkušený
Zkušený

[V] okamzite ziadam o unban !!!!!

od Rumcajz » 30 bře 2026, 19:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: okamzite ziadam o unban !!!!!

Příspěvekod huyuny » 30 bře 2026, 19:43

Tohle už je nesmysl. Začínám mít pocit, že nemá cenu se tu s někým dohadovat, protože si stejně děláte věci po svém. Má to působit tak, že ode mě chcete těch 6 € za unban? Pokud portál potřebuje peníze, tak by bylo lepší opravit systém, doplnit jasné informace o VIP a pravidlech — jak na serverech, tak na webu — a až potom řešit bany.

Působí to, jako byste hráče spíš tlačili k tomu, aby si unban koupili. To není fér. Nejsem ochotný platit za chyby, které nevznikly na mé straně. Žádám, abyste můj případ zkontrolovali a přestali automaticky prodlužovat ban bez jasného důvodu.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nsoo » 30 bře 2026, 20:25

páči sa mi ako si to zobral po kope a hned za radom sa vyjadruješ k svojmu jednému aj druhému účtu - duplicita - https://www.gamesites.cz/forum/zakaz-do-hry-lukasband-t267461.html
Ale pobavil si keď už nič iné :D :D :D
Pri tých tvojich správach a štýle písania ani IP nemusím pozerať :D Ale neboj bola overená IP.

ode mě chcete těch 6 € za unban

aktuálne to je 4x suma za UB (za všetky účty, na ktorých máš ban a obchádzaš)
Po každom ďalšom obchádzaní sa ti všetky bany predĺžia.

K zvyšku sa ti vyjadrí extremer.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod huyuny » 30 bře 2026, 20:48

To, že podle „stylu psaní“ určujete, kdo obchází ban, opravdu není důkaz. Pokud tvrdíte, že byla IP adresa ověřena, prosím o jasné vysvětlení, jak jste k závěru došli. Na mé domácí síti v daný den nikdo jiný nehrál, takže mi stále nedává smysl, proč mám najednou násobně delší trest.

Nikde jsem nepožádal o unban zdarma ani nic podobného — pouze chci, aby byl ban nastaven podle skutečnosti, ne podle domněnek. Původně jsem měl 2 týdny, a pokud došlo k omylu v identifikaci hráče, žádám o nápravu.

Rád počkám na vyjádření extremera, ale prosím o věcné jednání a konkrétní argumenty, ne posměšné poznámky. Jde mi jen o férové vyřešení situace.

A vůbec nevím, o jaké „4× částce za unban“ píšeš. Pokud vím, mám 3 bany — jeden na hlavním účtu, jeden na non-steamu a jeden na jiném steamu. Mně stačí, když si udělám unban na svém hlavním účtu, kde jsem dostal první ban. Takže netvrď, že mám 4 bany, když původní ban byl jen na jednom hlavním účtu. Jakmile si odblokuju hlavní účet, ty ostatní mě už nezajímají a můžu zase normálně hrát, pokud vím.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Nsoo » 30 bře 2026, 21:53

Pokud vím, mám 3 bany — jeden na hlavním účtu, jeden na non-steamu a jeden na jiném steamu.

https://www.gamesites.cz/forum/neviem-zaco-mam-ban-ked-som-sa-tu-napojil-druhy-krat-t267445.html
čiže priznávaš sa k tomuto banu kde si tvrdil taktiež:
Nikdy som tu nehral na tomto portali

nejaky admin mi dal ban na 1 den na zaklade nejakeho obchadzania, neviem ani akeho obchadzania obchadzanie hyuny...ked s tymto portalom nemam nic spolocne

Najprv sa tváriš, že to nie si ty, následne sa priznáš. :?
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod eXtr3mer » 30 bře 2026, 22:04

Opakovane obchádzaš bany a klameš, za čo ti všetky bany postupne predlžujem :) Klamal si najprv pri predošlom banu, ku ktorému si sa teraz priznal. Napriek tomu zase klameš o novom bane...

Ak chceš unban, tak si ho musíš kúpiť na všetky zabanované účty, inak zase dostaneš ďalší ban za obchádzanie...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod huyuny » 30 bře 2026, 22:18

Nevím, proč tady tvrdíš něco jiného, když jsi mi sám poslal logy ze dne 25. 3. 2026, kde je jasně uvedeno

21:53:05 – kocka iný steam (STEAM_0:1:380648559) se připojil z adresy 87.\.\.\.23781*
21:57:41 – huyuny steam (STEAM_0:1:197075410) se připojil ze stejné adresy 87.\.\.\.23781*

To znamená, že oba účty se připojily přes stejnou IP. Pokud tedy tvrdíte, že jde o různé osoby nebo různé domácnosti, logy tomu neodpovídají.

Pokud požadujete důkazy o tom, že jsem měl být propojen s jinými účty (např. LukasBand, LukyLevoca), tak prosím doložte IP adresu, ze které se připojoval on. Bez konkrétních důkazů nelze tvrdit, že jde o stejného hráče.

Jestli chcete, aby si někdo kupoval unban za účty, které mu ani nepatří, musí to být podloženo jasnými a ověřitelnými daty.

Tady uvádím Steam toho hráče: STEAM_0:1:381819672 – LukasBand / LukyLevoca.
Pokud tvrdíte, že tento hráč má být propojen se mnou, tak prosím doložte důkaz, že se připojoval přes stejnou IP adresu, jakou jsem měl já.

U mých účtů jste sami doložili logy, kde se objevuje IP ve formátu 87.\.\.\.23781*. Pokud by se LukasBand připojoval přes stejnou IP, dává smysl tvrdit, že jde o někoho z mé domácnosti.

Ale pokud nemáte potvrzené, že se tento hráč připojoval přes stejnou IP adresu jako já, pak není důvod, abych měl prodloužený ban za účet, který mi nepatří.

Žádám tedy o doložení konkrétní IP adresy, ze které se připojoval hráč LukasBand. Bez toho nelze tvrdit, že jde o můj účet nebo někoho z mé domácnosti.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod huyuny » 30 bře 2026, 22:20

A to žádám doložit přímo tady v této žádosti. Nemyslím si, že bych si kvůli tomu měnil poskytovatele internetu nebo uzavíral novou smlouvu jen proto, aby se mi během tří dnů změnila IP adresa. To bych si spíš koupil ten unban, než rušil smlouvy a dělal nové.

Proto znovu žádám o doložení IP adresy, ze které se připojoval hráč LukasBand / STEAM_0:1:381819672. Pokud se nepřipojoval ze stejné IP jako já, pak není důvod, abych měl prodloužený ban za účet, který mi nepatří.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod huyuny » 30 bře 2026, 22:32

Vůbec mě nezajímá, odkud jste vzali ty informace, ale pokud nemáte ověřené účty a přesto rozdáváte bany, je to velký problém. Nemůžete trestat hráče jen na základě domněnek nebo neúplných údajů. Očekávám, že si to zkontrolujete pořádně a přestanete dávat tresty bez jasných důkazů.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod huyuny » 30 bře 2026, 22:37

A ještě jedna věc: hráč LukasBand se vám už vyjádřil přímo v tom příspěvku, kde jeho otec nebo syn dostal ban údajně „spojený se mnou“. A vy ty jeho žádosti úplně ignorujete. Řešíte nesmysly, ale když jde o reálné hráče, kteří mají zájem u vás na Gamesites vůbec hrát, tak to necháváte být.

Děkuji pěkně. Pak se nemůžete divit, že tu denně hraje sotva 100 lidí. Takhle se komunita opravdu neudrží.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod huyuny » 30 bře 2026, 22:41

A už tu ani nežádám extremera, protože ten už na to očividně nestačí a nemá co napsat. Žádám přímo vedení Gamesites, aby si tento příspěvek pořádně prošlo, zkontrolovalo všechny údaje a vyřešilo to spravedlivě. Ne jen tehdy, když si hráči kupují VIP nebo unbany a peníze vám jdou do kapsy.

Takové věci byste měli řešit přednostně, místo toho, aby všechno nechával hlavní admin, který už sám neví, kde mu hlava stojí. Pokud chcete, aby tu hráči zůstali, tak se podle toho začněte chovat.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 30 bře 2026, 23:25

Aspoň si tie príspevky generované cez AI po sebe čítaj, pretože jedna veta si odporuje s tou ďalšou :roll:

Tuším som ti niekde už písal, že na také príspevky nebudem reagovať... to platí aj teraz.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V] okamzite ziadam o unban !!!!!

Příspěvekod huyuny » 31 bře 2026, 14:51

Tak počúvaj ma sem. Keď píšeš, že si mám „čítať príspevky generované cez AI“, tak si najprv prečítaj ty svoje, lebo si odporuješ v každej druhej vete. A keď už tvrdíš, že niečomu nerozumiem, tak ti to napíšem po slovensky, aby si to pochopil úplne jasne:

Dolož mi konkrétny dôkaz o tom, že hráč LukyLevoca alebo LukyBand sa pripájal cez tú istú IP adresu ako ja.
Nie log, nie domnienku, nie tvoje „zdá sa mi“.
Reálny dôkaz.

Lebo zatiaľ si ukázal len to, že sa niekto pripojil pod rovnakým menom – a to nie je dôkaz o rovnakej IP.
A ak to nevieš doložiť, tak potom je úplne jasné, že si si to len domyslel.

A keď už píšeš, že na „takéto príspevky nebudeš reagovať“, tak to vyzerá skôr tak, že nemáš čo odpísať, lebo dôkaz jednoducho nemáš.
A hlavný admin by mal vedieť pracovať s faktami, nie s pocitmi.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod huyuny » 31 bře 2026, 14:54

Takže asi by si už mal tie práva hlavného admina nechať tak a venovať sa niečomu inému. Ak toto má byť „hlavný admin“, tak potom je jasné, prečo to tu vyzerá tak, ako vyzerá.
Úprimne – prenechaj to niekomu schopnému. Ja by som to vedel robiť lepšie hneď od prvého dňa.

Keby som tu robil hlavného admina ja, poriadky by tu vyzerali úplne inak.
Nebolo by tu 50 hráčov denne, ale znovu 300–400 ako kedysi.
Spravil by som nové módy, nové nápady, nové systémy – jednoducho všetko preto, aby sem prišli noví hráči a starí sa vrátili.

A nie takto, že sa tu riešia nezmysly, bany bez dôkazov a ignorujú sa reálni hráči, ktorí chcú hrať.
huyuny
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 31 bře 2026, 16:43

Nemám náladu ani čas čítať tvoje nezmysly. Dávam ti poslednú možnosť napísať normálny príspevok, v ktorom priznáš, že si obchádzal viackrát ban a rešpektuješ predĺžený ban. V opačnom prípade ti ban predĺžim na permu, aby som nemusel stále dokola riešiť nejaké predlžovanie...

A aby som ti dokázal, že mi nejde o tvoje peniaze za unban, tak to kľudne môže byť perma bez možnosti na unban :) Myslím, že hráči sa potešia...

Je to na tebe...
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Další

Zpět na Unban Žádost