• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Amby Nesprávné jednání s hráči
Amby zneužívá své pravomoci a banuje si dle svého, jak většina adminu.
Profil admina: https://steamcommunity.com/id/ambyce/
Přijde mi to celkem pokrytecké poukazovat na ostatní hráče, ale samotní admini porušují pravidla.
(Ano, mám důkazy)
Přijde mi také pokrytecké banovat někoho za cenzurovanou, nebo i nedopsanou nadávku, která byla napsaná čistě ze srandy na serveru, ale neřešit lidi, kteří neustále nadávají ostatním, ať to je v jakémkoliv kontextu.. to je celkem síla, nemyslíš/te?
Důkaz/Screenshot: https://ctrlv.cz/6WRp
- Netuším v jakém kontextu to bylo napsané, ale hráč napsal nadávku, která ani nebyla nijak cenzurovaná a nedostal upozornění/kick/ban.
Já dostal kick za tohle, citace:
dnes 15:21 JailBreak #1
Všem
gamesense;;
ten vyvoleny:
tak si čur.. hlad
bylo to v kontextu, že hráč napsal "mám hlad" tak jsem napsal ze srandy tohle a dostal instatní kick, bez upozornění.
Potom byla jiná mapa, hádám jb_snow a tam jsem dostal ban za provokaci, kde Jenda Zahrádka nadával přímo na admina. Já jen napsal "nadávky na admina a nic" a ban.
Nemluvě to, že jsem dostal ban za 2 killy na jeden celý den a co jsem viděl, hráči dostávají kratší bany.
Jak je tohle možné?
Myslím, že od té doby co jsem vás nahlašoval se celkem dost změnilo, nejsem tolik na serveru, občas dojdu nemáte žádný důvod dělat to, co děláte.
Ale určitě nemáte důvod zneužívat to, že máte práva a vybírat si koho zabanujete a koho ne, jen protože ho máte přidaného na Steamu, nebo jste s ním volali na TS.

Profil admina: https://steamcommunity.com/id/ambyce/
Přijde mi to celkem pokrytecké poukazovat na ostatní hráče, ale samotní admini porušují pravidla.
(Ano, mám důkazy)
Přijde mi také pokrytecké banovat někoho za cenzurovanou, nebo i nedopsanou nadávku, která byla napsaná čistě ze srandy na serveru, ale neřešit lidi, kteří neustále nadávají ostatním, ať to je v jakémkoliv kontextu.. to je celkem síla, nemyslíš/te?
Důkaz/Screenshot: https://ctrlv.cz/6WRp
- Netuším v jakém kontextu to bylo napsané, ale hráč napsal nadávku, která ani nebyla nijak cenzurovaná a nedostal upozornění/kick/ban.
Já dostal kick za tohle, citace:
dnes 15:21 JailBreak #1
Všem
gamesense;;
ten vyvoleny:
tak si čur.. hlad
bylo to v kontextu, že hráč napsal "mám hlad" tak jsem napsal ze srandy tohle a dostal instatní kick, bez upozornění.
Potom byla jiná mapa, hádám jb_snow a tam jsem dostal ban za provokaci, kde Jenda Zahrádka nadával přímo na admina. Já jen napsal "nadávky na admina a nic" a ban.
Nemluvě to, že jsem dostal ban za 2 killy na jeden celý den a co jsem viděl, hráči dostávají kratší bany.
Jak je tohle možné?
Myslím, že od té doby co jsem vás nahlašoval se celkem dost změnilo, nejsem tolik na serveru, občas dojdu nemáte žádný důvod dělat to, co děláte.
Ale určitě nemáte důvod zneužívat to, že máte práva a vybírat si koho zabanujete a koho ne, jen protože ho máte přidaného na Steamu, nebo jste s ním volali na TS.
- player1only
- Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Amby Nesprávné jednání s hráči
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Amby Nesprávné jednání s hráči
Nechápu proč se zrovna ty vyjadřuješ k té stížnosti. Vůbec se tě to netýká.
Já si chci zahrát normálně na serveru a napíšu ze srandy něco a dostanu ban na chat?
A jiný hráč to napíše a všechno v pohodě?
Jestli se k tomu chceš vyjádřit, tak použij nějaké mozkové buňky v hlavě místo těch tvých urážek.
Dodal jsem důkaz, tak to řešte jako normální lidi, ne jak nějací brainwashed zombíci.
Já si chci zahrát normálně na serveru a napíšu ze srandy něco a dostanu ban na chat?
A jiný hráč to napíše a všechno v pohodě?
Jestli se k tomu chceš vyjádřit, tak použij nějaké mozkové buňky v hlavě místo těch tvých urážek.
Dodal jsem důkaz, tak to řešte jako normální lidi, ne jak nějací brainwashed zombíci.
- player1only
- Kolemjdoucí

Rumcajz je reklamný bot, nemusíš sa kvôli nemu zavzdušňovať. 
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-

ericek111 - Hlavní CheatHunter

Tak toto ma teda dostalo to je extréem, raz za čas sa tu človek pozrie a najde toto.
Chudák Rumcajz si to zlizol za ostatných.

-

Akoo - Profesionál

Tato stížnost je úplný blábol, vyřeším to za Ambyho.
Zamítnuto, lock.
Zamítnuto, lock.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-

WAYZ - Mistr

Nechápu proč se tu vyjadřují lidi, kterých se ta stížnost vůbec netýká.
Rád bych, aby se sem vyjádřil někdo, z těchto osob.
@Punko
@Whoik
@Wurst
@Amby
Rád bych, aby se sem vyjádřil někdo, z těchto osob.
@Punko
@Whoik
@Wurst
@Amby
- player1only
- Kolemjdoucí

Ale ber to pozitivně, jsi vlastně celebrita se speciálním přístupem.
Akorát v tom negativním světle, takže to ber spíš negativně... jak chceš.
Zamítnuto.
Akorát v tom negativním světle, takže to ber spíš negativně... jak chceš.
Zamítnuto.
-

Wurst1 - CS2 Hlavní Admin

jsem pepega co neumí vyjadřovat, omlouvam se za svoje vyjadřování.
- player1only
- Kolemjdoucí

Re: [Zamítnuto] Amby Nesprávné jednání s hráči
Rád bych se zeptal, proč ta stížnost byla zamítnuta.
Co není podložené, co není dodané?
Rád bych, aby admin podrobně vypsal specifikace na které mohu odpovědět.
Prosím o znovuobnovení a vyjádření dalších adminů / vedení.
Co není podložené, co není dodané?
Rád bych, aby admin podrobně vypsal specifikace na které mohu odpovědět.
Prosím o znovuobnovení a vyjádření dalších adminů / vedení.
- player1only
- Kolemjdoucí

Mam kontakt na vyborneho pravnika, jestli mas zajem ozvi se. Specializuje se v zalovani hernich portalu, neni ani tolik drahy. Resil bych to soudne, dle meho urcite vyhrajes.
- supnoob
- Kolemjdoucí

šašci, všichni z vás myslíte si, že jste šikanatoři, ale kdybyste potkali mě v realitě teprve byste potkali šikanatora vole
D
- player1only
- Kolemjdoucí

Určitě jsi v realitě moc milý a tichý hoch.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-

WAYZ - Mistr

Nejsou tvoji rodice sourozenci?
- supnoob
- Kolemjdoucí

WAYZ píše:Určitě jsi v realitě moc milý a tichý hoch.
urcite si jen myslis, videl bys me v realite a hned by ses otocil ty geno tupej
- player1only
- Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1