• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o unban MUTE
Zdravím, dostal jsem MUTE ban. Ban mi příjde neadekvátní. Dále bych se rád dotázal zda jsou pro servery Jailbreak vypsaná pravidla a popřípadě kde je najdu? Děkuju, s přáním hezkého dne Simon.
- SimonOne
- Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žádost o unban MUTE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Žádost o unban MUTE
Ahoj,
nejspíš budeš VF|simon a mute jsem ti dál ja. Byli jste upozornění na nadávky, ale jakmile jsi do toho začal tahat rodinu, tak jsem ti dal mute rovnou.
A bylo by dobré to udělat podle vzoru příště.
https://hlstats.gamesites.cz/messages?player=9174
nejspíš budeš VF|simon a mute jsem ti dál ja. Byli jste upozornění na nadávky, ale jakmile jsi do toho začal tahat rodinu, tak jsem ti dal mute rovnou.
A bylo by dobré to udělat podle vzoru příště.
https://hlstats.gamesites.cz/messages?player=9174

-

jarypo - CS2 Admin

Re: Žádost o unban MUTE
Ahoj,
máš toho v chatu skutečně dosti - u nás si nenadáváme a nwordy nepíšeme už vůbec. Poslední tvou zprávou před mute bylo: "fotr makal u STB?", osobně bych to instantně nadávkami velkými netrestal, ale kontext mohl být jiný.
Základní pravidla jsou zde, zbytek pravidel je z toho odvozen. Vše se, ale jako všichni ostatní, naučíš jedině hrou na serveru, kde zakázané a povolené věci každý rychle pochopí.
Tak či onak mimo vzor.
máš toho v chatu skutečně dosti - u nás si nenadáváme a nwordy nepíšeme už vůbec. Poslední tvou zprávou před mute bylo: "fotr makal u STB?", osobně bych to instantně nadávkami velkými netrestal, ale kontext mohl být jiný.
Základní pravidla jsou zde, zbytek pravidel je z toho odvozen. Vše se, ale jako všichni ostatní, naučíš jedině hrou na serveru, kde zakázané a povolené věci každý rychle pochopí.
Tak či onak mimo vzor.
-

Amby - CS2 HLSA

Re: [Zamítnuto] Žádost o unban MUTE
Ahoj, díky kluci za bleskovou odpověď! Včera jsme se v noci o tom na serveru bavili a srandovali jsme že se pravidla na JB dědí
. Každopádně jsem mu vynadal protože T teamovalo s CT respektive týpek chodil ve volném dnu a ukazoval kde se schovávají Tčka. Co si pamatuju stará pravidla tak T nesmí teamovat s CT a naopak. Co se týče mého vyjadřování, cením si svobody slova víc než čehokoliv jiného, na druhou stranu chápu že je potřeba to trochu regulovat. Můžu sepsat návrh pravidel pro JB, co nejjednodužší, bez zbytečných keců okolo. Vzorově podle starých JB, myslím že by bylo fajn mít nějakou osnovu pro hráče, jak pro nováčky tak pro stávající, aby se ukotvily nějasnosti. Děkuju ještě jednou.
- SimonOne
- Kolemjdoucí

• Stránka 1 z 1