Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] xXLutzXx / JailBreak

Příspěvekod xXLutzXx » 05 kvě 2026, 20:25

Nick na serveru: xXLutzXx

SID64: 76561199535622718

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 22

Bany, které jsem dostal: Na CS2 jsem žádný ban nedostal. Na CSGO jsem nějaké trable měl, ale nyní jsem o dost starší a vím, co se má a nemá dělat. Mé minulosti lituji.

Něco o mně: Jmenuji se Filip a už pracuji. Když mám čas, rád si zahraju nějaké hry (např. CSko, LoLko, FIFU/NHL nebo F1) a o víkendech si rád pustím právě zmíněné formule. Mimo herní svět si užívám turistiku, čas s přáteli nebo se věnuji motorkám. Dále se zajímám o historii, především o druhou světovou válku, a sleduji nové technologie.

Proč právě já: Na serveru jsem aktivní, rád pomáhám nováčkům nebo vlastně komukoliv, kdo si o pomoc řekne nebo viditelně nezvládá danou situaci. Odpovídám rychle, jakmile si problému všimnu. Z bývalé práce mám dost zkušeností s komunikací s lidmi, kde jsem musel vysvětlovat složité postupy. Vždy a všude se snažím ke všem chovat stejně nebo alespoň podobně. Mám také zkušenosti z projektů, kdy jsem měl na starosti skupinu lidí, rozděloval práci, řešil jejich aktivitu a vymýšlel různé eventy. Byl jsem pravou rukou vedoucího projektu. Z projektu jsem odešel ještě v době CS:GO z důvodu přechodu na projekt GS.

Zkušenosti s CS2: Na CS2 mám nahráno něco přes 800 hodin a dost z toho je právě JB. Na goučkách jsem měl nahráno dost, kdy jsem taky trávil dost času na JB a byl jsem v TOP hráčích na odehraný čas.
xXLutzXx
CS2 Admin-akademik
CS2 Admin-akademik

[Přijat] xXLutzXx / JailBreak

od Rumcajz » 05 kvě 2026, 20:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: xXLutzXx / JailBreak

Příspěvekod Amby » 06 kvě 2026, 11:26 VIP

Ahoj,
poprosím adminy, aby mi zasílali reference do PM.
Obrázek Obrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Re: [Reference] xXLutzXx / JailBreak

Příspěvekod Amby » 08 kvě 2026, 15:56 VIP

Kontaktuj mě nebo jiné SA+ na TS, zkusíš si test.
Admini, kteří to ještě nestihli, mohou stále zasílat reference.
Obrázek Obrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Re: [Reference] xXLutzXx / JailBreak

Příspěvekod Amby » 08 kvě 2026, 19:18 VIP

Přijat jako admin-akademik 1. kola, vítej mezi námi :)
Amby
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Nábory Adminů