Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Zamítnuto] SylvariseZ JB3 MINI

Příspěvekod Chii » 15 kvě 2026, 16:06

Vaše SID64: 76561198787165754
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://ctrlv.cz/SFVJ
Popíšte čo sa stalo: Dostal sem mute za Doxxing / HlStats BEZDUVODNE. psal sem max petrosuv ig a sam si ho leakoval, ma ho napsanej na dc, rikal ho, měl ho na steamu( :D :D ), takže nevidim duvod mutu. chci vyjadreni vajbujici cici NIKDO JINEJ NEBUDE PSAT :mrgreen:
Chii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] SylvariseZ JB3 MINI

od Rumcajz » 15 kvě 2026, 16:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SylvariseZ JB3 MINI

Příspěvekod catjam » 15 kvě 2026, 20:56 VIP

Ahoj,
neumím ocenit "zábavu" některých jedinců, kteří mají potřebu někoho takhle lacině provokovat a dělat si z něho srandu, not cool.

Jsem přesvědčený, že Tě Petros nežádal, abys mu dělal reklamu na jeho ig. Chápu pak tedy posílání podobných zpráv jako posměšek, který nehodlám tolerovat.

Co se týče game banu za nevhodnou profilovku, jsem byl velice opatrný (mohl jsem Ti ho dát už dřív). Pokud se nepletu, tak Tě na to dneska upozornili minimálně 2 různí admini a Ty sis ji pokaždé poslušně změnil zpět. Musíš pak mít asi nějaké divné svědění, které Tě nutí si ji vždycky vrátit.
Upozornění od adminů na tebe zřejmě neplatí. Dokonce jsi už i jeden ban za to dostal. Teď to bylo za 30 minut, příště to bude víc.

Citát dole mluví za vše ↓
"Každý svého banu strůjcem."
catjam
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Re: SylvariseZ JB3 MINI

Příspěvekod Amby » 15 kvě 2026, 21:33 VIP

Neexistuje akceptovatelný důvod pro šíření cizích reálných informací kdekoliv na GS. Pokud to někdo dělá sám, je to jeho volba - ostatní to za něj však dělat určitě nesmí. Petros se vyjádřil mnohokrát celkem jasně, že o takové promo zdarma nestojí.

Zamítnuto
Obrázek Obrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS2 HLSA
CS2 HLSA

Zpět na Unban Žádost