Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: jb sraci

Příspěvekod Jakush » 30 kvě 2026, 13:18

Ahoj,

chtěl bych se vyjádřit k situaci, která nastala včera na serveru (konkrétně jb_kwejsi_night). Ohledně tvých několika bodů co jsi psal:
vidim nejakeho doleziteho admina alebo akademika picovat a stale na nieco upozornovat a opravovat v chate realne vcera som sa napojil nikto nic extra zle nerobil ale nejaky jakush vypatlany stale mal nieco na simona a stale niekoho opravoval podla toho co viem a co tu hram vzdy bolo povedane simon tvori hru!!!

Vyjádřil jsem se pouze jednou k příkazu co dal WAYZ, zpětně uznávám, že to bylo úplně zbytečné vůbec se k tomu vyjadřovat, ale do hry jsem nijak nezasahoval, pouze jsem napsal do chatu, že by bylo dobré dávat normální příkazy (viz ~15:18 v demu).
a jemu(jakush) je jedno ake dobre kolo simon urobil a ake dobre atrakcie dal nie len na mape ale aj jeho z vlastnej hlavy ktore si vymyslel ale simon urobi mensiu chybu a hned v chate par kokotov zacne do neho hned hustit a nadavat mu a opravovat ho!

Nepamatuji si, že bych kromě výše uvedené situace nějak Simona opravoval, pokud ano, tak se tedy omlouvám, ale zpětně z chatlogu jsem nic nenašel a co jsem zkoukl z dema, tak taky o ničem nevím. Zasáhl jsem pouze jednou, když Simonovi nešel mikrofon, kdy jsem mu to řekl do voicu.
zmenilo sa to tu na bandu vaznych idiotov a normalnych ludi co si idu zahrat par kol a idu prec ale ako tryhardit o 22uhej hodine vecer JB ako jakush a opravovat tam niekoho a stale pisat do chatu nieco ako keby je moja mama

V tomhle máš naprostou pravdu, včera jsem některé věci řešil zbytečně moc a z toho si beru ponaučení a zároveň se ti chci v tomhle ohledu omluvit. Každopádně včera v chatu lítalo hodně nadávek, tudíž jsem hráče upozorňoval, ať danou věc nepíšou..
ked zo srandy zvysim hlas nebude mi pisat ze nemam kricat do miku realne som povedal len tak jedno slovo na hlas ze som chcel dat mod...

Tady s tebou souhlasím, že má zpráva byla do jisté míry zbytečná, jelikož jsi to nedělal nějak opakovaně, každopádně si nemyslím, že zábava plyne ze řvaní do miku, ovšem pro mne z toho plyne ponaučení takové věci neřešit, dokud toho nebude až moc..

Tímto bych se ti ještě jednou chtěl omluvit, včera jsem některé situace řešil až moc, příště si na to dám pozor.

Zároveň jsem dané situace řešil s SA+, který mi k situacím řekli co dělat do příště (nebo i co spíše nedělat).

Doufám, že mou omluvu přijmeš, nebylo mým účelem ti hru nějak zkazit, pokud k tomu ještě máš něco, rozhodně mi to napiš buď sem do vlákna.

PS pro WAYZ: Do Simonování jsem ti nějak neskákal, pouze jsem napsal, že by bylo dobrý dávat normální příkaz (myšleno neříkat příkaz v infinitivu), mohl jsem k tomu říct něco víc, za což ti také dloužím omluvu.
profesionální amatér

Obrázek Obrázek
Jakush
CS2 Admin-akademik
CS2 Admin-akademik

od Rumcajz » 30 kvě 2026, 13:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod WAYZ » 30 kvě 2026, 13:22 VIP

More, já se nevyjadřuju k tobě.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod WAYZ » 30 kvě 2026, 13:27 VIP

ericek111 píše:
WAYZ píše:Zkuste se vcítit do role obyčejného hráče, co fakt nemá náladu na to poslouchat nějakého člověka s komplexem moci.

8 strán príspevkov v sťažnostiach na 1.6, tell me more :D :D search.php?keywords=wayz&terms=all&author=&fid%5B%5D=865&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
Obrázek

Silnej argument od člověka, co vidí počet stran a zjistí si o tom úplný hovno. Většina stížností na mě bylo od lidí, co od permy neměli daleko, častokrát mě nahlašovali lidi (1 a ten samej človek), co obcházeli ban jenom protože jsem se s nimi nebratříčkoval... A musím uznat, že tohle máte na CS2 o dost usnadněný, tak nemáte důvod být podrážděný a ublížený, když se někomu něco nelíbí.
Naposledy upravil WAYZ dne 30 kvě 2026, 13:28, celkově upraveno 1
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod Sasukeeee » 30 kvě 2026, 13:27

sawo goat 8-)
Sasukeeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod WAYZ » 30 kvě 2026, 13:30 VIP

Jedinej se tu k tomu vyjádřil normálně Amby a Jakush, ten další šašek si ani nepřipustí, že na tom může být něco pravdy, přitom na serveru jsem ho viděl minimálně...

A ne, nejsem kamarád sawa, tomu bych dal nejradši bombičku na nosanek (v minecraftu), aby se probral. A jeho nepritomnost na jb beru jako vysvobozeni
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod WAYZ » 30 kvě 2026, 13:33 VIP

Vynechal jsem Percyho, ten je taky v pořádku
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod 69696969696969 » 30 kvě 2026, 13:37

WAYZ píše: A ne, nejsem kamarád sawa, tomu bych dal nejradši bombičku na nosanek (v minecraftu), aby se probral. A jeho nepritomnost na jb beru jako vysvobozeni

:lol: :lol:

nevadi, az budes lepsi v csku nez ja tak sa mozes somnou bavit, dovtedy si nula
69696969696969
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod WAYZ » 30 kvě 2026, 13:38 VIP

Já csko hraju jenom kvuli jb, jinak bych se na to z vysoka vysral
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod Knightf » 30 kvě 2026, 16:16

Ahoj,

Když o to WAYZ stojí tak se vyjádřím.

Neustále dokola píšeš jak na serveru provokují hráče a když mi to někdo vrací tak se oháním pravy.

Byl bych moc rád kdyby jsi podal objektivní stížnost, kde dodáš důkazy / dema přesné konkrétní situace, kde se nechávám správně a kde je to z mé strany za hranou pravidel. Nemám s tím žádný problém.

Co mi hlava nebere, že neustále píšeš do jiných fór, než je stížnost na adminy. Sám víš, že každá stížnost je posuzována objektivně a spravedlivě.

Bohužel v jiných forech než ve zmiňovanych stížnostech tyto řeči od tebe beru jako bezpředmětné.
Knightf
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod jarypo » 30 kvě 2026, 16:24 VIP

69696969696969 píše:
Amby píše:To je stejné, jak kdybys řekl, že za 90. let bylo líp. Možná tak z nostalgie, když si vzpomeneš na havlovky.

Napište stížnost podle vzoru, podloženou nějakými důkazy a rádi zkontrolujeme, zda jsou situace na serverech tak vyhrocené, jak píšete.

porovnavas neporovnatelne, to, ake gumy vezmete do ateamu je vasa vizitka, to ze naberete kazdeho jedneho retarda je vas problem a nemozete sa divit ze potom hracov tu nebavi hrat. Nepride mi, ze v dobe jb na go bolo lahsie dostat prava ako teraz:D
hraci tu nie su od toho aby kontrolovali kazdeho admina a akademika, od toho tu si ty, dalsie hlsa a SA, ktore by sa raz za cas mali ukazat na serveri a vidiet co tí uzasni admini robia na servery, rovnako tak spravcovia akademie na akademikov, hraci tu su od toho aby si jb zahrali. A ked admin riesi situacie na picu kludne aj budem menovat, jarypo a darkenzie, tak ti nemoze prist v pohode ako riesia situacie na serveri, len kvoli tomu ze je niekto problemovy hrac ci? ked raz riesi admin situaciu na picu, tak je jedno ci je hrac problemovy alebo nie, ale ako sa admin zachova a ako riesi situacie. Je neuveritelne, ze admin kvoli fk sa bude hadat 10 kol, kym nedostane svoje vyplakane vd.
Taktiez nezmyselne predlzovanie banov ako nejaky hrac moze dostat dlhsi ban po 10 banoch a niekto po 4 banoch? vsak to nedava zmysel.

zaujimalo by ma co niektori hraci spravili na gs ze sa dostali na taku poziciu na akej su - catjam, fury, atilos

Zajímavé, že něco takového napíše jen někdo, kdo na JB hraje jen z důvodu, aby na serveru provokoval adminy i hráče a porušoval pravidla.
Obrázek
jarypo
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod lacko » 30 kvě 2026, 17:33

Decoyyy píše:Lacko, myslel jsem, že ty tvoje nervy za ragebait vylíváš jen na serveru, ale tady...

decoyko moj to su stare zlate casy ked nas to bavilo a mohli sme si zakricat teraz uz nemozem ani to lebo sa akademici a admini stazuju ze si nahlas a ze sa nema kricat do miku... a mna to nebavi čítať 69 ma pravdu moc pravdu
lacko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Decoyyy » 30 kvě 2026, 17:52 VIP

lacko píše:
Decoyyy píše:Lacko, myslel jsem, že ty tvoje nervy za ragebait vylíváš jen na serveru, ale tady...

decoyko moj to su stare zlate casy ked nas to bavilo a mohli sme si zakricat teraz uz nemozem ani to lebo sa akademici a admini stazuju ze si nahlas a ze sa nema kricat do miku... a mna to nebavi čítať 69 ma pravdu moc pravdu

No, povím ti to takhle; Jsou admini, kteří to nehrotí a jsou admini, kteří to hrotí. Bohužel se podle toho musíš na serveru přizpůsobit. Pokud nějaký admin nestojí o nějaké to větší uvolnění a pozasmání se, bohužel. Každý si udělá obrázek sám o tom daném adminovi.
EX CS2 JB/ALL ADMIN
Decoyyy
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod WAYZ » 01 čer 2026, 22:02 VIP

Decoyyy píše:
lacko píše:

No, povím ti to takhle; Jsou admini, kteří to nehrotí a jsou admini, kteří to hrotí. Bohužel se podle toho musíš na serveru přizpůsobit. Pokud nějaký admin nestojí o nějaké to větší uvolnění a pozasmání se, bohužel. Každý si udělá obrázek sám o tom daném adminovi.

To jsi v podstatě vystihl, nechápu ale, kdo si dobrovolně zvolí cestu takovou, aby ho nikdo na tom serveru neměl rád.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Obrázek
WAYZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod Decoyyy » 02 čer 2026, 07:43 VIP

WAYZ píše:
Decoyyy píše:
lacko píše:

To jsi v podstatě vystihl, nechápu ale, kdo si dobrovolně zvolí cestu takovou, aby ho nikdo na tom serveru neměl rád.

Jestli chceš, tak ti to vysvětlím trošičku víc, protože o tom něco vím. :lol:
EX CS2 JB/ALL ADMIN
Decoyyy
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Hasbullka » 03 čer 2026, 22:34 VIP

Je pravda, že niekedy AA admini používajú mikrofón hned ako sa niečo "poserie", dalo by sa to riešiť aj cez chat, ale musíte brať ohľad na to že sa to učia a stále ked niečo riešia zbytočne cez mik alebo pod.. a je tam nejaký Admin s full právy, snaží sa mu cez admin chat napísať aby to neriešil príliš skoro a hned nevyužíval A voice. Nie jeden krát sa mi stalo že sa mi nepáčilo riešenie situácie a išiel som za správcom aby to nejak rozumne vysvetlil AA hráčovi, aby to nabudúce skusil vyriešiť inak, ale aby som nepísal iba na AA adminov, čo sa týka Admina s full právy (budem písať o sebe), tiež nastanú situácie ktoré neviem poriadne vyriešiť ani ja a blbosti riešim tiež, ale ked viem že pride na server človek ktorý neustale má bany a stále povokuje adminov alebo celkovo ludí ktorý si pridu zahrať na server, tak stým človekom nemám chuť niečo riešiť a upozornujem ho a kickujem ho za každú vec čo povie, napíše, spraví...... ale keď viem, že pride človek ktorý napíše slovíčko "do pi.e" a viem že ten človek nieje problémový hráč, tak ho neupozorňujem, jednak to slovíčko nemyslel na nejakú inú osobu, predsa sa to berie trošku inak ked napíšeš "do pi.e" a nezačneš niekoho urážať... (tým nechcem povedať že ked niekoho neurážate, tak možte písať vulgarizmy, to nie :D), ale sažím sa napísať to že proste sú ludia ktorý su problemový a vieme že si tam nejdu len tak v klude zahrať, a tých sa sanažíme stále riešiť lebo vieme proste aký sú..
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Hasbullka
Správce Turnajů a Soutěží
Správce Turnajů a Soutěží

PředchozíDalší

Zpět na JailBreak Servery